sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Kytän pölvästi äännähti

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709162200395859_u0.shtml


Tässä on tuo yöllä lupailemani juttu kytistä.

Juhlittuamme nyt tuota Bonon juttua, palatkaamme "mieliaiheeseemme", varmastikkin(!), eli kyttiin !

Nyt yksi tyhmimmännäköisistä niistä mitä ehkä koko maailmasta löytyy, on mennyt parahtamaan TÄSMÄLLEEN sen mitä minä olen toistanut ja toistanut ja toistamasta päästyäni toistanut; "jos ei meitä olis olis Anarkia! kääk!"

Näin IMBESILLI ja IDIOOTTI ja typerä aivopesty kyrpä "ajattelee". Nuo tai TUO pikemminkin, tuo on vain samatyyppinen ÄÄNNÄHDYS "ei lakia = anarkia!" kuin ne äänet mitä papukaija päästää, jotka muistuttavat haapeasti jotain ihmisten puheita.

Kyseisen parahduksen VOI kyllä päästää suustaan, mutta se ei TEE siitä TOTTA. Ja TÄTÄ näyttää keskinkertaisten ja tyhmien loputtomalla suolla tässä ympärillä olevan aivan naurettavia vaikeuksia ymmärtää !

Kuten se joku antropoloogi aikanaan yritti saada jonkun villisuomalaisen vain SANOMAAN omalla kielellään "tämä on minun jokeni" - mutta se primitiivi pölvästi ei suostunut siihen, härkäpäisyyttään, koska niin ei oikeasti ole; koska joki kuuluu nääs LUONNOLLE eikä hänelle !!

AHAHhahaA....ai Kristus; MITEN tyhmiä te oikein VOITTE olla ?!?!


Olkaa onnellisia ettette näe itseänne minun silmilläni ! HAhaahaa.....ai luoja.


Ja JOS ilman pakottavia älykääpiöitä, jotka PAKOTTAA elämään jollain tavalla mikä ei sovi sinulle ja jota et halua, ei olisi; niin MIKSI vitussa TE ITSE heittäytyisitte toisille, minulle(?), vaarallisiksi !?!?
Ettekö te vitun LAPSET osaa saatana säädellä ITSE omaa käytöstänne ? Pitää itse itseänne kurissa ja yksinkertaisesti; olla TEKEMÄTTÄ mitään typerää ja pahaa !!?!??!!?

Kuinka vitun vaikeaa SE voi olla !??!

Vitun MEGAÄÄLIÖT !!!!


On kuin ette osaisi olla ilman housuja paskantamatta spontaanisti matolle! Kuin jokin vitun muslimi tai nekru. Kristus sentään saatanan nilkit.Hei: eiköhän se VIKA löydy silloin ihan ITSESTÄ ?!?!? Jos TIETÄÄ että "anarkiassa" käy HETI!!! toisten kimppuun ja ryöstää ne sokeiksi !

Ainakin "poliitikot" ja "lakeijat" tekisi niin, heti ! HETI ! Heti kättelyssä. Tai ainakin yrittäisivät.


Sitäpaitsi, kuten se minun "fanittamani" bloggailijakin sanoi aikanaan, ei ole varsinaisesti edes OLEMASSA mitään nimeltä "anarkia" !!!!

Miettikääpä hetki sitäkin !!

-Te vain haluatte välttää VASTUUTA ja AJATTELUA, kuten kytätkin iroonista kyllä ! HAHaaa, ja SIKSI teillä on AINA ja VAIN kurja kurja kädestä suuhun "sivilisaatio" ettekä te elä toteutuneessa Sadussa tai Nintendopeli maailmassa tai leffojen visioissa; tämä johtuu siitä että te olette harhaisia ja aivopestyjä ja panikoivia ja tyhmiä ja väärässä ja sätkitte siinä omassa idioottimaisuuden verkossanne, kyvyttömänä myöntämään että; jep! tulin henkisesti tuhotuksi ja raiskatuksi ! Aivoni pilattiin ja sumennettiin ja nyt omistetaan itseni ulkopuolelta !


Ja TUOTA on liikaa teidän hyväksyä ja myöntää jne ?!

Wau !


Epävarmuutenne on minun silmissäni aivan K Ä SI T T Ä MÄ T T Ö M Ä N häkellyttävää, ja se on aina ollut !

-

Ongelmanne johtuu myös HETEROUDESTA ja NAISESTA. Nainen ei ole mikään mitä voisi kuvata kunniantajuiseksi tai syvälliseksi ja älykkääksi, tai kovin hoksaavaiseksi tai huumorintajuiseksi ja vapaamieliseksi ja reiluksi jne jne - yksinertaiseksi laiskaksi ja itsekkään solipsistiseksi ja ahneeksi typeräksi kiukuttelevaksi ikuiseksi lapseksi, ja kylmänviileäksi tosikoksi.
Tuollaiseksi naarasta VOI, ihan hyvin(!), luonnehtia. Ja se pitää paikkansa. Ja jos kuuntelee NIITÄ; et elä SIVILISAATIOSSA vaan....jossain ihan muussa.
Tympeän typerässä suossa.

Eritoten vanha ämmä on aivan pahinta ! Ja ne tulisikin varmaan vain kertakaikkiaan ampua nähtäessä ! Vaikka helikopterista käsin tai jostain, kuin Gnuulauman heikoimmat jäsenet. "Kuin"....thahahahaaa !


Mutta palatkaamme tuohon itse asiaan, eli tyhmiin kyttiin, ja tuohon melko kirjaimellisesti "puupäisen pösilön" näköiseen vitun lahoon lautapäiseen pölvästiin, tuohon toljottavaan pölkkypäähän mikä tuon äännähdyksen päästi.

Hän kysyy että "mistä tulee tämä kyky sanoa että tässä asiassa noudatan Lakia ja tässä en?..bwwääääää!" - joka tarjoileekin, kuten pahuus aina tarjoaa, mitä mainioimman tilaisuuden vetää suoraan vastapalloon ja kysyä että; "mistä tulee tämä kyky sanella muille elämisen ja olemisen muoto, ja rajat? MISTÄ hönkii SE ´oikeus´ olla kyttänä muille ? Pyytämättä ja yllättäin!"

Mistä tulee SE "kyky" ? Käydä luvatta toisten päälle koska joku POLIITIKKO ja BYROKRAATTI antaa siihen "luvan" ja käskee niin tehdä ja sanoo sen olevan moraalista ja oikein ja kunnollista ja tunnollista ja Jumalasta eikä Saatanasta ja Juutalaisista (jotka ovat Saatanasta) jne jne ?! Mistä hei SE kyky tulee ?!?!

Se jos noin tekee, tarkoittaa se kyttäseni SITÄ että olet supersimppeli tyhmä älykääpiö, jolla ei ole omaa sielua tai sisältöä, olet kuin jokin vitun Blade Runnerin "Replikantti" - jokin mikä NÄYTTÄÄ ihmiseltä, mutta jolta PUUTTUU KAIKKI(!) se mikä TEKEE IHMISESTÄ IHMISEN !
Sielu olisi ihan ensimmäinen.

Vaatii TODELLA EPÄTAVALLISTA omahyväistä tunteetonta röyhkeytä tehdä sitä mitä kyttä tekee; se vaatii de facto häiriintynyttä ja ultra "tiukkapipoista" typerää kusipäätä, jonka mielenkiinnon kohteisiin lukeutuu mm ihan oikea sadismi ja muiden kiusa ja naurettava "macho hetero" pullistelu. Sikäli kun nyt hetero on ikinä kovin Macho.
Pikemminkin isomahainen vetelä löntys, laiska mylvivä plösö. SE on tyypillisempi Perus Hetero.


Te olette kaikki vain USKONEET; iroonista kyllä, että "ilman kyttiä olisi jokin nimeltä Kaaos ja Anarkia" ja tämä PELOTTAA teitä koska....no; mikä vittu teitä EI pelottaisi ?!
Te vain olette pelokkaita olentoja. MINÄ taas harvoin pelkään mitään. Olenkin tosin ollut aina lähes Valaistunut, ja teitä valovuosia ja vuosia, edellä, henkisessä "hierarkiassa".

Te olette vain nahistelevia kiukkuisia tyhmäpäisiä remmiperse-tissiposki LAPSIA, jotka ei oikein haluaisi itse ANTAA OLLA ja antaa maailman ja muiden vain mennä. SE on ihan liian pelottavaa ja epävarmaa ja VAPAATA ja oikein jne. Ettekä te ole koskaan, alusta asti, ikinä, paljoa perustaneet vapaudesta yms.
Ja epävarmuutta te ette vain osaa sietää, ettekä hoksaa SEN tuovan elämäänne sitä kaivattua SISÄLTÖÄ, kun ette voikaan ennustaa ihan tismalleen mitä huomenna Alepassa tapahtuu tai telkasta tulee tjns.

Ja se kertoo ihan VAIN TEISTÄ ITSESTÄNNE, vitun projisoivat kusipäät, että OLETATTE "kaikkien SEkoAvAn ! AnarkiassaaAAA!!" - MINÄ esim en tekisi juuri MITÄÄN mitä en jo tee, paitsi että saattaisin koettaa ojentaa sekalaisia älykääpiöitä joillakin TEHOKKAILLA otteilla jos moiselle tulisi tarvetta, enkä joutuisi pelkäämään että se ei sovi näille vitun byrokraatti Ramboille.


Tosin Rambo on OIKEA SOTILAS ja reilu ja kunniantuntoinen ja antaa muiden ja maailman olla. Kytillä Rambolla on yhtä vähän yhteistä kuin Amerikkalaisella pop-musiikilla ja Malesian rannikolla, merenpohjassa, olevalla muinaisella leväisellä kivellä.

Rambolle ei tulisi MIELEENKÄÄN että "hei, kaikki! olkaas nyt kunnolla kun isä sanoo, ja tehkää mitä MINÄ PERKELE SANON!! WROOaaahh!" ja lähteä kurittamaan ympärillään olevia. Mutta KYTÄLLE ? Kytälle ei tule MUUTA KUIN tuo mieleen.

Kyttä on eräänlainen, Cheekin näköinen, luunaamainen Kouvolalainen kapiais-idiootti joka ei pääse sen yli psyykkisesti että on tullut ISÄNSÄ murskaamaksi henkisesti ja fyysisestikkin luullakseni, ja emotionaalisesti ja että älynsä potentia on supistettu absoluuttiseen minimiin, ja lähtee sitten "levittämään tätä" - halki koko "Yhteiskunnan" tämä Älykääpiöyden Soturi päättää KOSTAA sen oman alisteisen sekapäisen ja hämmentyneen ristiriitaisen maailmankuvansa kaikille muillle.
Ihan TÄSMÄLLEEN kuten perus "rikollinen". Jonka AINUT varsinainen "motiivi" on "kostaa oma syntymänsä kaikille muille".

Kyttä / Poliisi / Sika / Skoude / Tina-nappi / Sinivuokko jne on SOTILAS jota VALTIO käyttää "omiaan" eli omaa "Kansaansa" vastaan, pitääkseen itsellään ORJIA ja "Veronmaksajia" (jotka tuskin ilman kyttiä ja PAKKOA, maksaisivat mitään vitun Veroa!), ja jotta voisi olla olemassa "Kansallis Valtio" ja "Lait" ja kytät ja "politiikkaa" ja "poliitikot". Tätä kutsutaan; kaikkien olentojen koko elämän varastamiseksi ja omimiseksi ja itselleen, ja ahnehtimiseksi ja varaamiseksi, todellista Luciferin Pahuutta siis. Par Excellance.

Ja kytän ääliö vain HYMYILISI tämän kuullessaan tai lukiessaan, luullakseni. Tai TODELLA TODELLA simppeli tomppeli ehkä vetäisi suun mutruun ja naamansa menisi kytälle tyypillisen Vakavaksi ! Tämä on sentään Vakava Asia !

Käsittelehän tässä näin huolimattoman varomatta sentään Tyhmien Pyhintä ja Sisintä Yhteistä Maailmankuvaa ja Ajatusta herran tähden !! jotain rotia sentään !
Meijän vaarikin olis kyttien eikä sun pualella ! Niiii !


Kiitti.


Vaarinne lieneekin paaaaaaaaljon minua viisaampi ! Onhan se sentään vanha ja näin..... haiseva ja ärtyisä ja urautunut, ihanan urautunut(!), pieneltä Wanhan Ajan mieleltään ja rajoittunut maailmankäsitykseltään, kuten "hei; mitekäs kuule tä kaukosäädin nyt sitten oikein ihan oikeasti toimii?", ja vaihtoehtojen ymmärrykseltään jne.

Ja kuten olen sanonut; kytät pakottavat meitä yliälykkäitä olemaan kyyryssä koko elämämme ja tulemaan ALAS, itseämme RÄIKEÄSTI vähempien paimennettaviksi, ja uskomaan kuten hekin, mieluummin "Poliitikkojen" ja minkä lie "oppineiden" kykyyn RATKAISTA ASIOITA ja ONGELMIA(!!!) hahahah aTAHAHAHAha lol, kuin oman itsemme kykyyn !

He ovat toisin sanoen: ÄÄRIMMÄISIÄ STATISTEJA / ETATISTEJA ☭. Ja eivät vain KIISTÄ, mutta KIELTÄVÄT, kaikki muut vaihtoehdot. Esim totuuden ja vapauden ja älykkäämmän ja paremman elämän jne.

Jos haluatte jonkin referenssin kytille prmitiivineekerten maailmasta, se on ne  keppi tanassa hätääntyneen ärsyyntyneenä ympäriinsä kaahottavat vitun villit idiootit, mitä valkoiset saa aina kameraryhmineen kohdata kun menevät johokin missä näitä hyönteissyöjiä laiduntaa jossakin vitun Jurakautisessa viidakossa. Ne !! NE yksinkertaiset aggressiiviset hölmöt, on paikallisia kyttiä. Ja jos Neekeripäällikkö sanoo jotain, mitä se on !?!?...Khamoon piipl !! MITÄ SE ON !?!....
.

.................Thät´s it !
Se on "Laki" !


Kiitti kun pidätte kivikaudessa hei ! Kiitti !


Kuten "poliitikotkin", kytät intää ettei OLE mitään muita elämäntapoja ja tyylejä, ja ainakaan mitä minkään arvoista. Tämä johtuu hyvin ykseinkertaisesti siitä että molempien intresseissä on sanoa juuri noin koska; molemmat vain haluavat PITÄÄ tuon nykyisen "juttunsa" ja pysyä olemassaolevina hahmoina ja "instansseina". TÄMÄ on asian TOTUUS. Kokonaan ja laidasta laitaan.
Ja tiedättekin tämän kyllä jo, vitun halveksittavat pelkurit.

MINÄ olisin sotinut kyttiä vastaan jo lapsena, mutta ei ! Ei kun "totellaan niitä" ja niiataan kun nähdään kadulla kyttäauto. Ja todentotta; miksei tarjottaisi fellaatiotakin kun sellainen ihanan karski kyttämies astuu esiin jostakin ylväästä ja nykyaikaisesta puskasta, housun tai HAALARIN(!HAHAHAA) etumus pullistellen !?!? Ai miin; whai th fak not !?
Kyttä kulkee herran tähden, aikuisena, HAALARISSA ! AAHahahhahahaaaaaaaaaaaa THahahaaa.
Ai luaja sentään ! Ooooooohhmmän.

Kuten Tiibetiläiset ja Ählämit hameessa !
Ja näitä vasurit kunnioittaa yli ja ohi kaiken ! Hameessakulkevia komentelevia murhanhimoisia kusipäitä idiootteja ja sekopäitä. Mitä SE kertoo VASUREISTA ?!

Ja sanon vielä etten unohda, että "Valtio" on AINA myös liike-elämää tai "bisnestä" vastaan, koska voi olla VAIN   JOKO Valtio  TAI Bisnes / Kapitalismi, tai miksikä sitä sanookin, EI molempia !!

Oppikaa Suomlannin Finuiitit TÄMÄ !! Ja päätelkää siitä mitä sitten päättelettekin.
Luullakseni päädytte Rohkeaan ja Nykyaikaiseen päätelmään; "Politiikkaan pitää saada lisää naisia! ja pomoiksi myös!" .....ja jep... se siitä sitten.Viihtykää Jurakaudessa älykääpiöt.

Eijeijeijeijei kun ihan oikeesti, nounounounou; viiiihtykää ! Np.
Anti palaa.

By all means.Naiset on (aina) peloissaan, on olemassa ilkeitä mutantteja..jep! Kyttiä tarvitaan !
Muutoin olisi Kaaos ja Anarkia !


Ja ainakin sikäli kun sitä nyt Suomessa kerkeisi olemaan tarpeeksi Anarkistisen Kaoottinen, tuossa ruokaa viljellessä ja kalastaessa ja metsästäessä ja vaatteita luodessaan ja muuta millä selvitä talvea vastan, ja tsiigatessaan telkkaa jne jne. ENSI-SIJAISESTIHAN siinä, totta, oikeassa olette(!), tulisi suurimmalle osalle mieleen vain että "hei!?...mitä jos mentäis ja paloteltas se naapurin Pertti !? Mä kun niin sitä inhoon ja näin.."


Ai Kristus Saatana sentään. Vitun primitiivi paviaanit. Taaskin: en saata kuin ihmetellä että te ETTE asu koivuissa ja männyissä ja miksei kuusissakin ? MITEN, miten herran tähden, te olette päässeet näinkin pitkälle ja ETTE asu puussa ?!?! Siis....jotain hämärää tässä ON....jätkät fuskaa tai jotain ....en tiä..You can´t go on together, with suspicious minds.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti