lauantai 30. syyskuuta 2017

Kuuvideo / Uusi kanava

https://www.youtube.com/watch?v=mWGjdCt2KJ8


Löysin taas uuden hyvältävaikuttavan kanavan.
Ja sieltäkin löytyi myös hieno kuu aiheinen video !

Katsokaa ja ottakaa melko tosissaan.

Tuollaista siellä on noin 90% todennäköisyydellä meneillään.
Eikä tämä ole mitään sarkasmia tai mikään vitsi.

Ja myöskin; en osaa sanoa saisiko teitä edes yrittää valaista asian suhteen vai ei..?....Onko teillä "tarve tietää" tai jotain, ja kuka tai mikä SEN määrittelee.


Mutta käyttäkää mahdollista "maalaisjärkeänne", kuten joku kommenteissakin kysyy, ja minä olen kysynyt; miksi kuussa ei ole käyty sittemmin kun sieltä periaatteessa, kuulemma, käskettiin häipyä pois ja olla palaamatta ?!
Miksei kuuta kuvata nykyajan HooDee kuvanlaadulla, kun se hoituis varmaan VARTISSA ja lähes ilmatteeks, mutta jossain vitun MARSSISSA käydään pyörittelemässä vähän pikkukiviä ja mylläämässä jotain hiekkakasaa jotta vaikuttaisi siltä kuin tässä nyt ihan sikana, hiki hatussa, yritettäisiin pinnistellä Edistyksen ja Uraauurtavan Avaruustutkimuksen Viimeisimmällä Kynnyksellä - Koko Helvetin Ihmis-Apina-Kunnan Hyväksi !?

Miksi toisinsanoen; mennä merta edemmäs kalaan !?Yksinkertaisin ja helpoin ja loogisin vastaus; kalaa ei HALUTA. Tai merelle ei HALUTA. Tai sinne "ei SAA mennä" !Tässä yritetään, jos mitään, "edistää" lähinnä Virallista ja Taitavaa, Kiertelyä ja Kaartelua.

Ja ...emmätiä...ihan hyvin siinä on kyllä onnistuttukkin.


Mutta eniwei; niin oudolta kuin tämä Tavallisesta Ihmisestä kuulostaakin, kuuhun ei HALUTA mennä, koska sinne ei SAA mennä; koska "Joku Muu" ON JO siellä.


Ja näemmä, ilmeisesti, louhivat Helium Kolmosta sieltä. Vitun mulkosilmät hyypiöt.Aatelkaa jos maailma olisikin mitä LUULETTE sen olevan ! Ja "Johtajat" olisi jotain In Bona Fide omiensa puolella olevia itsettömiä Johdattajia ja Oppaita ja Auttajia yms, mitä MINÄ OLEN, eivätkä ahnaita loisia ja susia !!
Aatelkaa !!

Mitä tapahtuisi ?
Näin: me MENISIMME kuuhun, ja vaikka VÄKISIN ja LIVE-TV-lähetyksessä, ja siihen lisättynä KAIKKI maailman netinkäyttäjien omat "striimit" yms.

Ja jos ei muuta; aloittaisin ihan muina miehinä SODAN niitä vitun hyönteismulkkuja vastaan ! Vaikka TIEDÄN niiden teknologian olevan naurettavan paljon stydimpää kamaa kuin "meillä", olen nähnyt niitä aluksia, pari melko läheltä, ja mikään mitä "meillä" on, ei ole juuri MITÄÄN verrattuna siihen mitä Niillä on.

Sitäpaitsi, niitä on käsittääkseni useampiakin lajeja / rotuja, ja jotka eivät lainkaan elä missään Sulassa Sovusssa, vaan taistelevat ja nahistelevat pikeminkin, keskenään, kuin jotkin vitun Kosmiset Muslimit.

Ja jos ei muuta nin; onhan meillä nimenomaan juurikin muslimit !!
Sellaisen voi helposti vain paketoida / kääräistä johonkin avaruusalukseen tai johonkin, ja lähettää itsemurhapommina, ne kuolee MIELUUSTI sen vitun mullahinsa puolesta joten..?.. miksei !?
HYÖDYTTÄKÖÖN sitten edes jotakin, edes vähänkin OIKEASTI hyvää tarkoitusperää tjns.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti