lauantai 16. syyskuuta 2017

EUCCCP Komissio vs Suomlanti (Risikko / Terho)

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201709162200397729_pi.shtml

Ookke. Alotetaan näin; ei enää YHTÄKÄÄN Maahanmuuttajaa™ ei edes ihan OIKEAA de facto MAAHANMUUTTAJAA, kuten esim jokin Hollantilainen lääkäri joka jostain syystä olisi aatellut siirtää "praktiikkansa" Antwerpenista vaikkapa Hollolaan tjns pyllynreikään.

Ei KETÄÄN.
Ja nämä nykyiset ULOS !

Tämä ei liene kovin VAIKEAA.......................
.............. .. .. ... .. . .
 .. . .
.
.... . . .                                    ....kunhan on TAHTOA !

Ja sitten asiaan.

"Komissio ☭ patistaa!" .....

"Sisäkanisterin mukaan pakolaiskiintiön nostaminen parantaisi Suomen asemaa tulevissa taakanjakoneuvotteluissa."

Lukekaa nyt vittu jo sitten ittekkin mitä MINÄ teille sanon saatanan tumpelot lapamadot nynnyt vitun kommarivittupäät, perkeleen ahneet vallanhimoiset rumat läskipäät saatana.

Kommunisti Neuvosto VAATII ja SANELEE.... suomen "ministerit", mikä vittu sekin lie, tärisee ja hytisee ja päästää levottoman ynähdyksen ilmaan "ehkä meitä ei ryöstetä ja  rai..jajaj. ja .. JA! ..jajajaj ja raiskata MYÖHEMMIN..sitten..niin, nin, enää. myöhemmin ei raiskata niin pahoin, jos nin .nyt   ..annetaan niitten tehdä kaikkee lisää ja tuoda lisää tänne näitä tasavertaisia ihmisolentoja eri maista...ja näi..."
Kyllä varmaan juu Risikko ! Näin siinä käy !

Jos annat Pirulle pikkusormen .ai miin; pakkohan sen on varmaankin vaan olla et ninQ .."..no mut hei, kiitti! joo, tää riittääkin ite asiassa, ansaitsit kunnioitukseni tuolla aiemmalla taipuilevalla veltolla munattomalla vetelyydellä vaatimuksiani vastaan joten fak män, mä kunnioitan sua ja tahtoos nyt! kiitti!"

Ai miin NOIN siinä on pakko käydä !??...siis PAKKOHAN tuon on toimia ?........vai.......MINÄ ainakaan, en saata koskaan lakata ihmettelemästä tuota "poliitikoiden" munatonta, vetelää, selkärangatonta vitun vätysmäistä pelkuruutta mitä tässäkin taas on näytillä ihan oppikirjaesimerkkinä; me ei VOIDA nyt mitään muuta kuin taipua ja suhista hiljaa keskenään, keskustelleen, ringissä, kädet reisien välissä ja tihrustaa vähän itkuakin ehkä ja keittää vähän kahvia ja puida tätä traumaattistakin, asiaa, siinä sitten...niin...

Voi Kristus vitun vittu  SANOKAA NIILLE EI !!!!!!
Sanokaa E.U.C.C.C.Peelle "EI!!! ja painukaa VITTUUN vaatimuksinenne tai saatte itse MAKSAA!" sanokaa TUO NIILLE !!
Sei it !

Katsokaa miten NE reagoi !!
Ja sitten: MITÄ Kristus perkele, mitä IHMETTÄ, te siinä pienessä ja kireässä, syntisessä tympeän tyhmässä apinankallossanne, siinä pelon ja vainoharhaisen, säpsähtelevän typeryyden kusimollossanne oikein KUVITTELETTE ja LUULETTE että siitä SEURAA ja TODELLISUUDESSA TAPAHTUU jos sanottekin EU:n saatanoille ja sedille EI ?!?!?!!?
MITÄÄÄÄH ?!?!?!

Mitä hevon helvetin vittua siitä voi ikinä pahimmillaankaan seurata !!? MIKÄ Kristus vittu on tämä yliluonnollisen PAHA ja KAMALA ja JULMA ja hirvittäväkin, seuraus, jos kieltäydytte näiden aivan häkellyttävän röyhkeiden, pöyristyttävyydessään jo monta maailmanennätystä rikkoneiden kusipäiden vitun vittujen ja syyläisten (juutalais?)mulkkujen vaatimuksista ?!
Ja ne ON vaatimuksia!! Ne ON käskyjä ! Ne EI OLE "kehotuksia" ja pyyntöjä yms.

Teitä toisin sanoen VIEDÄÄN KUIN LITRAN MITTAA ja PÄSSIÄ NARUSSA ! Teitä kusetetaan niin että kohta päänne lienee jo kusesta tyhjä !!

Tai no realismin tähden; ehkä päänne on kohta vain puolillaan virtsaa.


En tiedä käsitättekö te tätä, mutta; te saatte MEIDÄT KAIKKI näyttämään HEIKOILTA ja naurettavilta ! Ja taistelukyvyttömiltä ja haluttomilta nynnyiltä pässeiltä !! Vitun nynny nyhveröt. Te nolaatte meidät KAIKKI !!
Te ETTE PUHU MINUN PUOLESTANI, eikä kukaan muu kuin minä VOIKAAN puhua, ikinä, minun puolestani.

Ennen ulkomaalaiset PELKÄSI jumalauta jo jotain vitun Erja Häkkistäkin, jotain rumaa perus-suomalais ämmää, NYT joku vitun Klaude Junkkerin hölisevä pölvästi-pässikin uskaltaa aukoa päätään koko vitun Suomen Patrioottiselle ja Urhealle Kansalle (tuo on siis sarkasmia jottei joku juntti ottaisi tuota tosissaan).

-

NYT "kiintiöpakolaiset" ja "pakolaiskiintiöt" sitten SEIS! kokonaan ja lopullisesti, tai vaihtoehtoisesti; minä tyydyn siihen sisällissotaankin. Minua ei haittaa kuolema enää lainkaan. Eikä varsinkaan jos TIEDÄN että ainakin muutamat rättipäät ja rättiperseet "poliitikot" ja muut ryönät kuolee samalla.
Antaa palaa vaan !

Se tekisi muutenkin HYVÄÄ näille moderneille Sukupolville, jotka luulee neekeriä ihmiseksi ja jopa suomalaiseksi ja minua joksikin nimeltä "Rasisti" tjns. Ne ei ole eläneet todellisuuden kamaralla vielä juuri lainkaan, ja huitovat ja elehtivät kuin jokin vitun NEKRU herran tähden ! Niille kommunismin komento(kehoitteet)-pakko-Valtio ja kytät ja lait ensin!-Demoonisuus on jotain normaalia ja hyvää kaiketi ?

-

Tämä lienee jo sellainen "kaikkihan tän nyt tietää ja hiljaisesti hyväksyy! kamoon! ooksä joku vitu homooo! ja naiivi!??" juttu, mutta; eikö "poliitikot" ja "Kansan Edustajat" ole siellä keikkumassa vähän niinkuin junou...en nyt tarkoita ihan KOHTUUTON olla, mutta edustamassa ikäänkuin ei ITSEÄÄN ja OMAA tahtoaan ja jonkun vitun seinähullun älykääpiön nimeltä "Claude" - jostain vitun Brysselistä(!) tahtoa, vaan suomen ns "Kansan" !?!? Eikö se ole tarkoitettu olemaan Virallisesti, siis  EI tosiasiassa, MINÄ tiedän, mutta nämä muut ON noin naiiveja ihan OIKEASTI !! Niin nin eikö sen VIRALLISESTI ole tarkoitus olla NIIN ?!?!?!

Kansa SANOO jotain ja TE jotenkin sitten ilmeisesti, kai, vain ?...toteutatte SEN mitä on sanottu !?
Siis.............eikö tuo ole TÄSMÄLLEEN se miten asia aina ainakin esitetään, ja miten sen väitetään ja sanotaan ja intetään olevan !??!

Joten; MISSÄ se luuraa se Kansan Valta !?!?

MINÄ olen  ainakin toistuvasti sanonut EI ! ....ei!....juu EI TOD! Kiitos ei ! jne jne ad nauseam, to no avail.

Taitaakin olla niiiiiiiiin, että "Valta suomesa kuuluu Poliisille / Kytille ja heidän käskijöilleen eli Juutalaisille Lainsäätäjille ja muille rotanpaskoille Luciferin koirille" EI millekkään kuvitteelliselle, yksiaineksiselle "Kansalle" ?


Niinhän se ON, jokaikisessä "Maassa". "Maa" contra VAPAUS on siis tässä se "akseli" tai mikä lie.
Tai hyväksytään myös "Maa" vs "Kapitalismi / bisnes".

Tämä asia on taaskin HYVIN yksinkertainen. Jos VALTA olisi MINULLA, voisin vain SANOA jotakin ja bäng; se toteutuisi tai jäisi toteutumatta, mitä ikinä haluankin. Eikä kävisi niin että kyttä ilmestyy huohottamaan niskaani jos sanon taiteen tai edes AION tehdä, jollekin jotakin.

Hei, pikainen välikysymys, ootteko sattuneet koskaan ite MIETTIMÄÄN SITÄ että MIKSI maapallolle synnytäessä on Se Ainoa Oikea Elämä olla muiden käskttävänä, karsinassa, komennossa jaTIUKASSA(!) kuivien luumujen ja tyhmien, tympeiden pikkusielujen kireäpäiden imbesillien holhoavassa valvonnassa ja talutusnuorassa ja seurannassa jne !?!?
Ei teille o jääny päälle mikään "iskä älä lyä remmillä!" vaihe !?! Jota te nyt pirskotatte ja ulotatte ja KOSTATTE kaikkien muiden8kin) päälle ?!?!

Vitun saasta saatana.

AMPUA teidät tulisi ja te TIEDÄTTE TÄMÄN ITSEKIN !! Ihan takuulla ja ihan AKUUTISTI !! Ja vittuako siinä UHRIUDUTTE saatanan pelkurit apinanpaskat perkele; TE SIELLÄ KEIKUTTE IHMISIÄ KOMENTELEMASSA ja heitä SUPER-ÄRSYTTÄMÄSSÄ !! sitä saa mitä tilaa vitun vittupäät !
Maailmaa ei kiinnosta teidän MOTIIVINNE tai mahdollinen menneisyytenne yms.

Vittu että jumalauta KEHTAATTE !!!

SITÄ minä teissä kaikkein eniten ihmettelen ja hämmästelen; pokkaa !!! SE on aina pahuuden ja tyhmien se Se Piirre, ja kerrassaan äimistyttävä !!

On lähes kuin te NAUTTISITTE saamistanne TORUISTA ja aikaansaamastanne ÄRSYYNTYMISESTÄ (jonka laajuudesta teillä ei siinä tapauksessa liene MITÄÄÄÄÄÄÄÄN käsitystä! EI MITÄÄN) ja elämien tuhosta jne jne jne.
Täytyisi päätellä että olette jotakin "ääri heteroita" jotka elävät todeksi sitä "koira syö koiran" maailmankuvaa, joka on VAIN MAAILMANKUVA ei MAAILMA an sich, ja luulette päässeenne VOITOLLE aiheuttamalla lähestulkoon KAIKILLE muille (heteroille...ja muillekin) mahdollsimman suuren ja nöyryyttävän tappion. Noin MINÄ siitä päättelen vääjäämättä. Muun muassa.


*

Joka tapauksessa, NYT olisi Miljoonan Taalan Paikka näyttää jotain vitun Itseä ja Thumosta / sisua ja sanoa selkeästi ja kuuluvasti EI koko VITUN "Euroopalle" ! Menkööt vitun tympeät idiootit jos haluavat kuolla ja kadota ja sulautua maailman neekeriväestöön eli jonkinlaisiin puoliapinoihin, mikä vittu neekeri nyt ikinä tarkalleenottaen siten lopulta onkin, ketä kiinnostaa ylipäätään ?

Mutta tiedätte itsekin suomalaisten todellisen "fiiliksen" ja kannan asiaan ja ettei suomlannin finuiitit / minäkään (tällä tavoin ainakaan) halua tuhoutua ja tulla siirretyksi syrjään kotonaan ja kotoaan. Ja kaikki VAIN siksi että on olemassa "politiikkaa" ja "poliitikoita" ja Sipilä ja Risikko ei osaa eikä uskalla eikä kykene päästämään suustaan mitään hyvää ja järkevää ja rohkeaa ja esim sanomaan EU:lle "ehdoton EI! ja KUINKA vittu KEHTAATTE saatana !?!? Kuten Nigel Farage teiltä jo kerran kysyi; keitä helvetti te luulette olevanne ?!?!!?"


Mutta onhan se helpompi vain kumikaulana mennä siinä mukana, niinkuin ne paljon moittimanne ja parkumanne entisajan Saksalaisetkin. Nyt teette itse ihan TISMALLEEN, TÄSMÄLLEEN, 100% samaa ja .....tai no, mitä tuohon lisätä ?
Teette nyt itse ihan samaa. Tuollaista se on; helppoa !

Maailma / Jumala antaa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon "löysää" ja tehdä kaikenlaista tyhmää ja pahaa ja "syntiä" ja hirttäytyä omaan demoniseen typeryyteensä, mutta narunpää TULEE vastaan, vaikkette saatanan paskapäät ota tätä kuuleviin korviinne niin aina MINÄ OLEN SANONUT tämän. Teille. Useasti.
Teille on HYVIN USEASTI sanottu.

TODELLA USEIN !!
Poikkeuksellisenkin usein.
Ja sanotaan nyt taas, umpikuuroille, ylimielisille Sipilänkin pallopään korville, että; se ei KUULU kilin vittua minulle tai "Suomalaisille" tai "Veronmaksajille" (vitun junttiheteroääliöille) AUTTAA jotain SAATANAN VITUN PERKELEEN Afrikan neekeriapinoita liikapopulaationsa kanssa, tai Lähi-Idän tappaja rättipäitä ......mistä syystä sitten väittävätkin tarvitsevansa apua, luultavasti lähinnä sen dragoisen syövän levittämiseen, eli islamin.

Te olette ajamassa Eurooppaa ja myös Suomlantia niin nopeasti uuteen Suur Sotaan etten olisi itse keksinytkään parempaa metodia ja ÄRSYTTÄVÄMPÄÄ uhrilleen. Teillä on oltava myös sado-masokistisia seksifantasioita, ja HYVIN AJATELTUJA(!) sillä niin pätevää ÄsÄmmää harjoitatte todellisuudessa(kin).

Antaa neekerten kuolla, ja intian alirottien ja kinkkien; niiden TÄYTYYKIN kuolla, niitä on AAAIIIVAN liikaa. Aivan liikaa, ja te TIEDÄTTE tämän kyllä.

Ja tehän ette niitä tänne asuta ! Biliiv mii !
Satakoon vaikka sammakoita ja tulkoon vaikka heinäsirkkoja.

Eikä tätä tule ottaa minään vitun HAASTEENA !! Vitun jästipäiset Suomivillit.

Mitä se Terhon Sampokin siellä taipuu kuin kuminauha, kun pitäisi SAADA SANOTUKSI ?!?! Eikö sen pitänyt olla jokin näitä "Isänmaan Toivoja" tjns ?


* * * * * * * * * *

Nyt alkaa oleen "Poliitikot" sitten SE aika.
Sää ei ole enää HYVÄ, mutta MEGAkatastrofi on vielä jokseenkin vältettävissä, ja MINÄ ainakin HALUAN VÄLTTÄÄ sen. Kuolema ei mitään, mutta suomlannin katoaminen juutalaiseen / "poliittiseen" heterovaltaan ja Saneluun ja kyttiin ja "lakeihin" ja neekereihin ja ärsyttäviin vittupää kasvisVasureihin ja muihin kommariluusereihin jne, se EI KÄY.
Se käy jo silkan KUNNIANTAJUN päälle aivan totaalisen liiaksi.

Teille on lapamadot annettu KÄSKYT, kansalta, ja sanottu. Monta monta monta monta kertaa.
Kenties NYT on aika lopulta "toimittaa" ? Deliveeraa kuten Sanni sanoisi, se mitä pitää ja mitä on käsketty ja sanottu ja mitä nyrkki taskussa odotetaan ?


Älkää siellä hönkikö, vitun kalpeat muumiot, toistenne jauhonvalkeisiin kuiviin niskoihin, ja mumisko keskenänne jotakin hengetöntä ja ponnetonta, Marxistista ja väärässäolevaa ärsyttävää yninää, kuten Risikko / Terho tuossa fotossa, vaan SAAKAA AIKAAN ja sanokaa EHDOTON ja JYRKKÄ EI!! Ja VAATIKAA ITSE jotakin, esim että EU HAKEE nämä nekrunsa täältä POIS ja MAKSAA JOKA VITUN IKISEN niihin tähän asti upotetun sentin korkoineen, kun kerran korkoa keräätte ja pankit jne, vaikka se on SELKEÄSTI kielletty jo tuossa pari TUHATTA vuotta taaksepäin.

Hakekoot murjaaninsa pois ja tulkoot niiden kanssa onnellisesi tjns. Ja Esko Aho ja Lipposen Pave linnaan ja sassiin ! Kytät hoi ?!?! Miksette ole potkimassa niiden vitun rotanyrjöjen (muiden kustantamia) ovia auki ja sisään !?

Mikä vittu siinä maksaa ?!?!

Eikö oikea OIKEIN TEKEMINEN olekkaan mitään mihin saa Virallisen Luvan ja Käskyn ja mitään HELPPOA ?!?!

Oooouummään !
Bummer !Mutta after all, kyttähän ON vain eräänlainen kyborgi / biorobotti, joka ei osaa, halua, pysty eikä kykene tekemään mitään ITSE eikä mitään OIKEIN, sillä kytäksi ei hakeutuisi alunperinkään minkään OIKEANLAINEN olento, VAIN vääristynyt pikku paskakasa jota kiehtoo sotia ympärilläänolevaa maailmaa vastaan "luvallisesti" - ja niin ettei vihollisella ole aseita tai "lupaa" iskeä takaisin. Kyttiä kiinnostaa ihan loputtomiin TÄMÄ.
TUO on niiden se MOTIIVI olla kyttä. Ei MIKÄÄN muu, ja kumpa te hyväuskoiset pölvästit joskus voisitte hyväksyä asian. SITTEN maailman voisikin jo vähän parantaa, mutta niin kauan kuin on kyttiä ja lakeja ja niitä jumalauta KUNNIOITETAAN ja TOTELAAN; kaaos ja arkia ovat vallassa. Joka näyttäytyy umpikierolle päällenne "Lakina ja Järjestyksenä".
Tämä johtuu siitä että Paholainen ON hyvin ovela ja taitava ja mitä manipulointiin tulee; häkellyttävän älykäs !

Täytyy myöntää.

Mutta onhan ns Lucifer käsittääkseni tarinankin mukaan "älykkäin kaikista luoduista olennoista" joten...ei tässä mitään IDIOOTTIA vastaan sodita sinänsä.
MUISTAKAA TÄMÄ !Jos olet TYHMÄ; se mikä TUNTUU oikealta, on hyvin luultavasti nimenomaan, TODELLA väärin !Kiitos ja painukaa vittuun vitun raivostuttavat super-idiootit.

Ja tehkää kuten sanon ja välttäkää sanoinkuvailematon tuska ja turha kärsimys.
Ja jos haluatte ITSE "oppia" selaisesta; lähtekää, kytät myös, ihan OIKEAAN sotaan ihan OIKEASTI "vääräuskoisia" eli muslimeita vastaan sinne hiekka erämaa maailmaan !

SE vaatii jo vähän mulkkua ja sen sellaista.


"Make that change!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti