keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Nekrujen Ylimielisyydestä

"Kiitos" kaikkien valkoisten, tai oletteko te valkoisia(?!), pettureiden ja "monikultturistien™" yms tynkä-älyisten vittupäiden, on nyt mm youtuben kommenttiketjut aina täynnä jotain vitun nypreitä näsäviisastelevia VITUN NEKRUJA jotka väittää mm perustaneensa Muinais Egyptin, ja luin juuri äsken moisesta idiootin kommentista että "...mustat (neekerit siis) aloittivat matematiikan, kirjoituksen, tieteen.." ja periaatteessa ihan KAIKEN.
Olisi vain sanonut että "kaikki virtaa neekeristä" sillä SITÄ se SANOI joka tapauksessa.
Se oli sen idiootin "pointti".

En tiedä sitten..... ....ehkä tämä ei ärsytä KAIKKIA, ainakaan kuten MINUA(!!), ja totisesti, jos oma Ä.O ja sosiaalinen ja muunlainen haluttavuus ja viehättävyys ja tyylitaju ja kauneuden / visuaalisuuden / estetiikan taju, ja karisma, laahaa jossain lattian rajassa, niin miksipä sitä kokisikaan barbaarien invaasiota ja kaiken kauniin ja ylivertaisen ja korkean, TUHOA, minään niiiiiiin pahana ja inhottavana.

Sehän on ALHAISELLE vain lisää TUKIJOUKKOJA !! Taistelussa hyvää vastaan, pahan ja alkeellisen puolesta.

Saatanan oksettavat rotat.

Tosin itse se eläin, rotta, on räikeästi fiksumpi ja ällykkäämpi ja viehättäväpi ja luultavasti puhtaampi ja terveellisempikin, kuin YKSIKÄÄN Vitun Vasuri.

-

Mutta jos palaan tuohon tuon nekrun väitteeseen.....siis...  ....
..se sanoo KAIKEN tulleen periaatteessa tästä......kai se on vain niin ettei tuollaisen kanssa VOI eikä kannata "väitellä".

Ihan kuten YHDENKÄÄN "vasemmistolaisen" viiripään vittupään Marxistikommarin.

Niitä ei kiinnosta alunperinkään seurata todisteita tai KATSOA ympärilleen, ja muodostaa kenties sitä OIKEAA johtopäätöstä, eikä niiden intuitio tai "kolmas silmä" TOIMI ...se on vain pelkkä inttävä typerä megaylimielinen sekasotku, ja HYVIN vihamielinen ja aggressiivinen.
Tosin myös totaalisen NYNNY, mutta aggressiivinen.

Sanon samalla että; jos kyttiä ja juutalaisten "lakia" ja "lakijärjestelmää" ei olisi, kuten pitäisi asian olla ja tulee olemaankin, ei olisi juurikaan koskaan edes KUULTU "vasemmistosta".

Sillä he luottavat nimenomaan "Järjestelmään" ja KYTTIIN(!) yms Saatanan saastaan, jotteivät saa mitä käyvät jatkuvati tilailemassa ja kerjäämässä nenästään.
Ne TIETÄÄ tämän kyllä, voitte uskoa huviinne.
Sitä pitäisikin nimenomaan ANTAA niille !!!!

Sitten ehkä, EHKÄ, oppivat vähän aikaa olemaan edes hiljaa ja pysymään sivussa kuten kuuluisi. Tai sitten ne vain täytyy lopettaa. Bioloogisesti, fyysisesti, eli KYLLÄ! Ymmärsit oikein, tappaa.
Yhettömiin.

Kuten siat ja muut "poliitikot".
Ei ne aio luovuttaa maailmanhallinta projektiaan tuosta vain ! Se on ainut ja KAIKKI mitä niillä ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miettikää tätä.

Mutta eniwei, kiitti vitusti näistä typeristä vitun vastenmielistäkin iljettävimmistä Pleisto"skenen" (totisesti!) abominaatioista. Näistä vitun ....en tiedä miksikä tuotakin edes sanoa  ^ ...... ....ai miin kattokaa ny vittu sitä !! Saatana. KATTOKAA.

Kristus !!!!

Kuin jokin mudastanoussut 1,80cm rupikonna kahdella savijalalla.


Kiitti vitusti !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti