tiistai 26. syyskuuta 2017

Yli Atlantin / Atlantin Yli - Kimmo jakso

Timoskan jakso.

Tsiigasin tuonkin.
Taas.

Kuvanlaatu on kyllä mitä moitittavinta, joten pisteet siitä POIS. Miinuspisteitä !
Mutta itse ohjelman jaksaa kyllä katsoa, vaikka välillä esim se Arjan satunnainen lauleskelu ottaa jo hermoon, mutta se lienee vielä pientä siihen nähden mitä se on ollut olla siellä paikanpäällä ja kuunnella sen akan korinaa SIELLÄ !!

Herran tähden !!

Vielä kun se hoilaa kaikkia vanhoja outoja biisejä mitkä vie muistot ehkä johonkin kulahtaneeseen kapakkaan tai ränsistyneeseen latoon tjns.

"Hopeista Kuuta" ei ole VIELÄ kuultu, VIELÄ, mutta pelkäänpä että siinä vaiheessa on ainakin MINUN hypättävä yli ladan ! "Jep! Thät´s it!" *sukellus* pulp pulp pulp...

Tai laitettava korvatulpat....tai no niin..no joo, no jos haluaa tehdä sen helpommaksi; voin vain laittaa äänet pois / "mutelle" !

Sekin käy vähän rasittavahkoksi välillä se Leppilampi...... ..en tiä, voi olla että jos sen kanssa joutuisi olemaan jossain tuollaisessa pienessä ja suljetussa / rajoitetussa tilassa... tarpeeksi kauan, sitä haluaisi ennenpitkää puukottaa perseeseen.

Hjallishan sille yhdessä vaiheessa sanoi, ihan kyrpiintyneen näköisenä, että "..välillä jonkun naamaa alkaa vain vituttaa ihan vitusti.." suurinpiirtein tasan. Ettei se vain puhunut Mikolle ? Eikä vain sen kanssa...

No kuitenkin, olin ihan odottanut tuota jaksoa koska siinä oli se jokin Toinen Laiva ! Öljytankkeri tai jokin iso alus.
Olin aatellut että vihdoinkin jotain lisä sisältöä, jotain TOIMINTAA tjns ! Mutta mjäääääääääääh. Ei.
Sitä vain kiikaroittiin ja sieltä kysyttiin lisää öljyä, eli sitä mönjää mitä heilllä oli jo LIIKAA siinä, niissä tyhjissä vesi / limu pulloissa.
Ja sieltä vastasi joku melko mulkunoloinen Ryssä, jota Hjalliskin epäili Ryssäksi, tottakai se oli Ryssä(!) - kuulihan tuon nyt kuuro myyräkin, ja se sitten vain sanoi juu ei! ja löi luurin korvaan ja jatkoi kännäämistä.
Siis se Ryssä, ei Hjallis.

Luultavasti se Ryssien alus oli ajanut karille tai jotain. JUMISSA keskellä Alanttia, äläkä siinä ihmettele asiaa; jos joku niin Ryssät osaisi ja pystyisi ja onnistuisi siinäkin, jäämään JUMIIN laivalla keskellä maailman meren keskikohtaa. Jumissa se oli, uskokaa pois vain !

Ja SIKSI ne ei  kehdanneet  päästää ketään liian lähelle, jottei heidän tumpelointinsa tulisi taas ilmi.
TAAS i says. Kuten AINA. Ryssät "Ryssii" - siitä koko sanontakin.

Eniwei; Viiville ei kyllä merilläolo sovi ! Se on nyt nähty.
Pumppaska on siellä aina jollain tavalla "alentuneen toimintakyvyn" orja, ja yhden tai toisenlaisen zombimaisen olotilan horkassa ympäriinsä hoippuva uneton sotku.

Nytkin se ilmeisesti "nuija nukutetaan", kuten PITÄISI tehdä Pipilälle ja muutamalle muulle "valitulle", tai pistetään jollain neulalla uneen. Muttei ikiuneen sillä se on edelleen esim Possessa ja missä lie.

Minulla jyskyttää kokoajan kun tuota katson, mielessäni 1 idea ylitse muiden; miksi helvetissä tuollaista PURJEHDUSTA ja ohjelmaa ei voitu tehdä esim sellaisella oikeala "Piraatti purrella" ?!? Sellaisella vähän isommalla aluksella !?!??!

Siinä olisi jo vähän TILAAKIN liikkua ja kameraryhmälle kuvakumia, se olisi fotogeenistä kuin mikä(!)*, se olisi erikoista ja varmaan melko harvinainen ohjelma ihan jo globaalistikkin, ja siellä saisi TAKUULLA paremmin unta ja jokainen oman jonkinlaisen kajuutan / hytin tjns.
JA !! Sinne voisi ottaa mukaan sellaisen hauskan pienen apinan mikä Karibian Piraateissakin on.
Ei siis se kääpiö, vaan se sellainen mustavalko mini apina, mikä lie. KVG !


Toisin kuin esim just Pipilä & co.

Eikö esim Turun Aurajokea periaatteesa pysyvästi reunusta juuri kyseisenlaiset Wanhan Ajan Purjehdusalukset ?! Napatkaa siitä vain joku, ja lähtekää vaikka....mmm....kohti Japania tjns !!??!

Tämä ON hyvä idea !! Mutta tottakai se on; se on MINUN ! Minä pursuan maailmanluokan ideoita, minä olen niiden Geysir (äläkä siinä naura!).

Myös muuten jonkinlainen sukellusvenedraama voisi olla aika  mielenkiintoinen !!
Rakentaa itse jokin sukelluspaatti ja siihen valitaan sitten jokin kiinnostava porukka ja joku Ruotsalainen naistoimittaja ja pari kameraa ja menox !...

No eniwei... tsiigataan.P.s Minä en söisi mitään tuolla matkalla ! Hygieniaa on kuin leijonien aamupalalla.


Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti