perjantai 15. syyskuuta 2017

Sam Heedbäristä jälleenkin taas..

..koska unohdin aiemmin sanoa, että; sehän on itseasiassa passiivis-aggressiivinen !
SE se on !
Nyt minä hoksasin sen sen jutun ! SE se on !
Passiivis-Aggressiivisuus !

Se juontunee siitä että Sami on ISO ja täten pystynyt aina lapsuudessa ja nuoruudessa "työntelemään muita ympäriinsä" ja se nyt luonnollisesti odottaa SILLE jatkoa, ja olettaa että aikuistenkin maailma toimii niin, ja että se voi PAKOTTAA ihmiset / yleisön nauramaan. Ja kaikki tämä vaikka HÄN EI EDES OLE HAUSKA !!

Voi herran perkele sentään, vitun tollo; sinä ET OLE HAUSKA !!! Eikä tämä ole mielipide, eikä edes in mala fide, niin vain ON.

Sinä kertakaikkiaan vain NOLAAT itsesi ja MASENNAT yleisösi ! AInakin jokaisen jonka Ä.O on korkeampi kuin käpytikalla tjns.

Tietysti TYHMÄT IHMISET, idiootit, NE !! Ne saattaa nauraa, ja erinnäiset lobotomisoidut kukkahattutädit, koska olet turvalisen laimea ja vaarattoman mitätön ja epäterävä eli TYLSÄ. Koska Samilta eilöydy LEIKKAAVAA TERÄÄ; hänestä pidetään.

Rouvat taputtavat sormuksin koristeltuja paksuja sormiaan / käsinää, punahuulin ja hyväksyvät tämän lihavan puudelin.

Minua ne KAMMOAISIVAT ja inhoisivat ja sättisivät ja soittaisivat kytät luultavasti kimppuuni, ja koska ne on tyhmii ja näi; ne luultavasti vielä KÄVISIKIN kimppuuni !
Koska hei ? KÄSKY on annettu ! Ei KÄSKYÄ voi olla noudattamatta! Se on kuin painovoima, ei sille VOI mitään.......hei ? ..mitään ei VOI ?! Ei VOI MITÄÄN !

Jos tämän lukisi / joskus lukee, itse Heedbär, hän keskittyisi vain tuohon sanaan "voi", mutta en nyt puhu voista / margariinista. Sinun täytyy lukea keskittyneemmin.....sanotaan vaikka että; kuvittele lukevasi grillin ruokalistaa ? Rait ?

O.k

Mutta koska minun on pitänyt pidättäytyä tästä aiheesta jo monasti, tämä lähetys päätty. Nyt.
....TÄHÄN!


Tai no. P.s Sen pelkässä NAAMASSA on AINAKIN 10-20 000 kilokaloria, ja se myös söi VÄHINTÄÄN sen verran siinä Grillillä Käynti -ohjelmassaan. Siis yhdessä Grillissä, ei tietenkään KOKO OHJELMASSA. Siinä kaloreita lie pitkälti yli toistasataa miljoonaa.
Kuin Soinin "päivällis"heinissä ja oljissa ja murkinassa tai "mätössä" kuten nykyään niin kauniisti sanotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti