maanantai 25. syyskuuta 2017

112 (ohjelma) & Kytistä taas

Katsoin tuon tuossa illalla / yöllä.

Hyvin suomalaista menoa, joku oli kaatunut / liukastunut ja sitten oli jotain ympäriinsä kävellyttä teiniä jonka kävelytyyli ei miellyttänyt ja skoudet soitettiin sitten sen perään, ja mitä lie vitun "liikaa tuulta" ja kissa puussa ja varikset pitää liikaa meteliä jne jne hömppää.

Kyllähän nyt  tuollaisen takia kannattaa koko ELÄMÄ ja VAPAUS menettää herran tähden !! Ja tanssia lopullisesti "politiikan" ja kyttien sekopäisen ja ultrapahan / ilkeän, typerän ja TÄYSIN vailla HÄPYÄ syntyneen demonisen pillin mukaan.

Kandee hei !!


Ihan TOD!

Vittu mitä olisitte tehneet noillekin järkyille keisseille ^ ilman kyttiä ja "lakia" ?!? Häh ? Nimpä !! ........tärisseet ehkä pöytäliinan alla turvassa, märän ulosteläjän päällä, keinuen hysteerisenä ees-taas, kunnes uhka joko poistuu tai SYÖ tai jotenkin TAPPAA teidät !!
Ei jumalauta hei !? Vittu ! Kaaoshan se on ! Ja anarkia.

Sit siinä oli joku neekeri joka ajoi arviolta noin ......vuoden 2005 tjns, Renault oliko Cliiolla tjns, 2 kilometriä. KAKSI !!
Ja TÄMÄ riitti kytille ! Robottien / koirien pienet ja anteeksiantamattoman / ääääääääääääääärimmäisen tiukat ja rajalliset piirit meni jo jumalauta TUOSTA, ihan TÄYSIN sekaisin ja tukkoon ja solmuun !
Suli luultavasti.

Vittu miten TYPERIÄ perkeleen aivottomia paskoja ne VOI olla ?!?! Häääääääääh !??!
Kytät ?!?!

En osaisi, ihan oikeasti, edes KEKSIÄ typerämpää olentoa kuin maaplaneetan "Poliisi" on. Niin vitun aivottoman, ajattelemattoman, ylimielinen ja härski ja megaröyhkeä ja superpöyristyttävä vitun turtakalloinen barbaarivilli sellainen on.
Eikä tämä ole mielipide tai näkökulma tai vastaava, vaan minä SANON näin; näin asia ON.


Ja juuri siksihän se sanotaan ensinnäkään !! Ylipäätään !! KOSKA SE ON NIIN !!

Vitun taliaivot muulit villit.


Kytät kuuluu samaan, täsmälleen samaan, kategoriaan kuin jokin muinainen ihan de facto "troglod yytti" tai sellaisen suolistossa pesivä ilkeämielinen ja aggressiivinen loinen, tai se miten Mayat irrotteli toistensa sydämmiä ja päitä ja potki niitä sitten, vitun HYPERvillit, alas sieltä pyramiidin huipulta ja uskoivat kai tekevänsä kuten muslimit ja nekrut tehdessään tuota samaan NYKYpäivänä; uskoivat kai siis tekevänsä jotain hyvää ja oikein ja oikeamielistä ja jaloa ja jotain mikä auttaa ainakin sateen ja viljasadon kanssa jos ei muuta.

Sillä toisella kytälläkin ihan "leikkas kiinni" kun maailma ei mennytkään JUST, eikä melkein, kuten kytän tympeän typerät puisevat koiran"aivot" ODOTTIVAT ja OLETTIVAT ja HALUSIVAT sen menevän.


Minä kysyn taaskin, ja tulen ikuisesti kyselemään, että MISTÄ herran tähden ja herran perkele ja Kristus vitun paska, te olette saaneet alunperinkään päähänne että TEILLÄ OLISI JOKIN VITUN ITSESTÄÄNSELVÄ JA LUOVUTTAMATON JA MUUTTUMATON, Pyhä, OIKEUS VALVOA TOISTEN ELÄMÄÄ ?!?!!?!?!?!!?!?!?!

M I S T Ä moinen VAKAUMUS ja USKOMUS, väärä sellainen, VOI OLLA PERÄISIN ?!?!?

En vain saata kertakaikkiaan käsittää !!!!!
Ja minä olen ihan tasan faktuaalisesti; yksi planeetan viisaimmista ja älykkäimmistä tietoisuuksista, ihmisruumiissa jumissa tällähetkellä !!

Ai miin; jos MINÄ en käsitä sitä, sitä ei käsitä kai KUKAAN. Missään.

Mutta käsitättekö te ITSE ?!

Tajuatteko te alkuunkaan, lainkaan, miten ...en edes tiedä mikä sana, mikä adjektiivi tähän kuuluisi... "ylimielisiä" tai jotain, te olette !? Miten OLETTAVIA.

Teissä ja rikollisissa ei ole mitään merkittävää EROA, taaskin.

Esim, kuten yksi entinen katurotta "rikollinen" itse sanoo blogissaan, jotkin ryöstäjä-kategorian rikolliset, joihin Poliisikin kuuluu, ovat NIIN vitun mielisairaita ja kieroutuneita ja ULTRA-itsekkäitä ja minäminäminä maailmankuvalla varustettuja saalistavia petoja, taaskin; kuten kyttä. Että ne ei näe ryöstämistä lainkaan kuten tervejärkinen, eli RYÖSTÄMISENÄ ja VÄÄRÄNÄ ja jonkin mikä EI OLE SINUN, ottamisena väkisin ja väkivalloin tai sen uhalla, kuten kytät, sen OIKEALTA OMISTAJALTA. VAAN!! Vaan ne näkevät sen niin käsittämättömällä tavalla, kuten Valtio ja kytät SINUN kaiken omaisuutesi, elämäsi ja VAPAUTESI mukaanlukien, että; se ei ole SINUN vaan HÄNEN(!!!) ja sinä olet vain SÄILYTTÄNYT sitä tähän asti !!!!

Saatatteko Tavalliset Muulit käsittää TUOTA ?!?!?!!?

SIINÄ, on teille "Poliisin" psyyke ja psykologia melko vitun TÄYDELISESSÄ pähkinänkuoressa. Aivan täydellisessä. Uskokaa pois vain.
Älkääkä IKINÄ LUULKO muuta. Älkää IKINÄ pehmitkö päästänne, ja LUULKO muuta.

Älkää. piste.
Luulko. piste.
Muuta. piste.

Kyttä ja rikollinen on anti-elämää. Ne on KÄÄNTEIS "elämänmuoto". Eräänlaista Luciferiaanista Anti-Materiaa, joka vielpä INHOAA, sen näkee ihan niiden vittupäiden idioottien ylimielisistä ja nykivistä ilmeistäkin, Toisten (Ihmisten) Vapautta.

Kyttä ei sisällä minkään valtakunnan oikeamielisyyttä tai moraalia tai mitään muutakaan; kyttä on lauta-aivoinen tunteeton kusipää ja elämien tuhoaja ja Valtion käskyttämä taistelukoira.
Siinä kaikki.

Sellainen EI ajattele itse, sellainen seuraa käskyjä. "Käsky on käsky".

Kuten olen jo sanonut, kuten lempiblogaajani ja eräänlainen "Amerikan MINÄ" on kirjoittanut, tuo "teen vain työtäni" tai "käskyt on käskyjä" juttu, oikeutus teoilleen, on sosiopaatin "järkeilyä" ja rationalisointia.

Valitettavasti tämä tuskin ISKEE niin lujaa kuin MINÄ tarkoitan sen iskevän, tai säpsäyttää ketään HEREILLE, koska horkkanne on syvä kuin Mariaanien Hauta ja yhtä pimeä ja vaarallinen, mutta nyt se on kirjoitettu ainakin tänne, Kapteenin Blogiin. Useaankin kertaan.
Voitte aina palata tähän minun ...Blogiini, tähän suomenkielisen osan internettiä Raamattuun ja lukea sen täältä: "kytät on SOSIOPAATTEJA ja paatuneita varkaita ja ali-idiootteja kusipäitä koneita, vailla järkeä tai persoonaa tai sydäntä tai ymmärrystä moisille, ja sille että HE EIVÄT itse asiassa sittenkään OMISTA SINUA ja/tai KOKO MAAILMAA ja sen kaikkea sisältöä ! Ei vaikka "poliitikot" näin heidän antaa USKOA"


MINÄ en kertakaikkiaan pystyisi siihen mihin kyttä pystyy ! En ikipäivänä ! Mutta minä en olekkaan häiriintynyt pullisteleva kehari-psykopaatti ja pelkkä vitun alhainen varas.
Minulle ei tulisi MIELEENKÄÄN mennä kuin jokin lihaMUURI, uhkaavana ja SUURENA, pullistumaan jonkun täysin ventovieraan eteen, ja alka saatana SANELLA sille että "sä teet nyt näin!" tai "sä lähet nyt mun matkaan!" tai jotain. RoboCoppi voi puhua noin; se on ROBOcoppi.
Mutta kun noin asennoituu ja puhuu biologinen hahmo.......se on jo TODELLA vakava paikka ! TODELLA !!

JUOKSE jos et aio taistella tai VOI taistella tai halua myöskään antautua.

Ja 1 ilmainen toimiva neuvo, katuviisautta(!), PAKENEMISESTA, joka TOIMII ja on 100% varma ja silkkaa psykologiaa ja fysiikkaa ja mitä lie universumin pohjapiirroksen mukaista kaavaa seuraavaa ...matskua sitten onkin, ja jota myös Bätmän noudattaa !! Ja on itse asiassa sen paras äkkiä mieleentuleva esimerkki. Se menee näin, ja tämä on sen katurikollisen kotisivulta / blogista, ja aukeaa kyllä vähänkin kissaa fiksummalle melkolailla HETI, MIKSI tämä toimii !!
Mutta siis tässä tämä nyt on; jos PAKENET, olet RÄIKESTI tehokkaampi jos sinulla on jokin selkeä paikka valmiina MIHIN paeta !!!
Eli suunnitelma. Eli juokset JOTAKIN kohti, etkä säpsähtele ja ryntäile ja "luovi" umpimähkään, kuin pelästynyt jänis !!!!

AJATTELE tätä, ja toimi TÄMÄN mukaan.
Olet myös fyysiesti NOPEAMPI. Ihan jo siksi että biologiasi, mielesi, on tyynempi, kun se tietää LUOTTAA kaaoksen ja paniikin seassa edes JOHONKIN.

Sama juttu kuin jos olet uppoavassa "Ruotsinlaivassa": jos TUNNET sen "layoutin" eli pohjakaavan tai piirroksen ja sen ylimalkaisen muodon ja missä on "Exit" jne, olet PALJON tehokkaampi ja nopeampi ja rauhallisempi, kuin jos olet kuin nainen, eli hätääntynyt pölvästi vailla järkeä.

SUUNNITTELE siis jopa sen varalle että joudut joskus pakenemaan KYTTIÄ !! AJATTELE sitä nin monesta näkökulmasta että saavut edes joooooohokin, edes todennäköisesti, hyödylliseen lopputulemaan. Ja tee sitten vain SE ! Se voi piru vie TOIMIA !

Lintukin pakenee todennäköisesti KOLOONSA, EI taivaalle. Ja mikä vain olio mikä asuu jossain kolossa, menee SINNE, eikä "mihin vain". Eläimetkin menee jos vain voivat, aina JOHOKIN, ei mihin vain.

Ja pitäytykää AINA jonkinlaisessa minimikunnossa fyysisesti, jotta voitte tarpeentullen vastustaa menestyksekkäästi mitä vain hengenvaarallista huohottavaa Pahista, joka ehkä käy kimppuunne syystä tai toisesta. Uskoen, tapauksesta huolimatta, ja hyökkääjästä, olevan siinä itse se Hyvä ja Oikeassaoleva osapuoli. TÄMÄ on maailma. Tässä ulottuvuudessa.
Tämä on MAHDOLLISTA. "Näin se vaan menee".


Mutta tässä nyt eksyttiin....AHAHAhahaaa "eksyttiin" !! Iroonista. Niin nin tässä nyt kyllä eksyttiin aiheesta, sillä minun piti käsitellä vain tuota 112-ohjelmaa.

Mutta kun kerran sanoin näinkin paljon niin sanon vielä tämän; toinen aivan KÄSITTÄMÄTÖN asia kytissä on se että ne SUUTTUU !!!!

Ne vitun "miesbimbot" imbesillit zombit idiootit vittu jumalauta SUUTTUU(!!) jos ja kun asiat ei mene "kuten laki määrää" !!....
.....

En ihan äkkiä keksi edes mitään sanottavaa  tuosta...

Se tarkoittaa ainakin että "Poliisi" on olento joka ITSE ei osaisi ja tykkäisi elää luonnollisessa ja Jumalan olotilassa ja maailman olemuksessa eli totaalisessa vapaudessa, jota hän siksi kutsuu "anarkiaksi ja kaaokseksi", hän ITSE PANIKOI, kaiketi koska tietää olevansa tunnevammainen aggressiivinen älykääpiö joka joutuisi vääjäämättä ongelmiin muiden kanssa(!), hän itse siis panikoi jatkuvasti "kaaoksessa" eikä LUOTA toisiin ja näkee muut VIHOLLISINA, ja mm TÄMÄN seurauksena hän tai enemmänkin SE, pyrkii ottamaan kuristusotteeseensa Koko Hela Maailman. Jottei Maailma pääse ottamaan otetta SIITÄ. Tai ...hänestä, "siitä" on vähän "vihjaileva" ilmaus nyt ja tässä...

Se tarkoittaa myös että kyttä kokee että Muut Ihmiset on jonkinlaisia kurittomia lapsia, joita heidän Yhteinen Isänsä on OIKEUTETTU ylipäätään määräilemään ja kurittamaan, kyttä on siis ABSOLUUTINEN ja TOTAALINEN Kollektivismin KITEYTYMÄ. Se on sen täydellisin manifestaatio ja typerä perkeleen pullistuma ja esiintyöntymä ja versio. Kyttä kokee että ...koska se KOKEE niin, tämä fiilis tarkoittaa että sillä ON, oikeus yrittää "kurinpalauttaa" Muita Lapsia. Koska "iskä sano niin!" ja iskän sanahan on ....? Mikä se olikaan !?...


Thääät´s rait ! "Se on Laki" !


Kyttä on "iskään" sidottu "toimija" ja olento. Kuten KAIKKI koirat ON. Koira on LAUMAOLENTO !! Eikä se "käsitä poikkeusta" eikä "Yksilöä" eikä yksineläviä olentoja. Vaan "on PAKKO olla osa laumaa". JOKIN vain sanoo niin.

Muun muassa noin "Poliisi" näkee maailman.
Pollari ei toisinsanoen ole ikinä päässyt ulos LASTENHUONEESTA.
Onkin pieni ihme, ettei ne imeskele jonkinlaista "khuulia" ja modernia "aikuisten tuttia" ollessaan "työssään" eli ahdistellessaan vitun saastat viattomia ja joskus myös viallisia ihmisiä, ja mutantteja.

Mutantit tosin ovat AINA viallisia, sille ei VOI mitään. MITÄÄN !!
Hyväksykää vain tämäkin, ihan mukisematta, "tieteellisen maailmankuvan omaavat" typerät ylimieliset "ateistiset" vasemmistolaiset kommarimulkut.
Joitain asioita ei vain VOI ymmärtää eikä muuttaa. Eikä edes PIDÄ yrittää. Mutta tämän joko vain käsittää tai sitten....sitä vain yrittää.
C´est la vie.


"Kyttä" on JÄÄNNE, parhaassakin tapauksessa, kuten "Valtio / Hallitus"kin, ja ehdottomasti ns "laki" !! Muinaisilta ajoilta, jolloin ihminen oli ilmeisesti jokin vielä nykyistäkin enemmän "apinankaltainen olento" joka ei ymmärtänyt mitään köyrimistä ja taistelua ja nälkää ylempää ja kummempaa asiaa.

Mikä ei eroa minun analyysistani "Suomalaisesta" kovinkaan paljon, muuten, nyt kun tulin muutaman sekunnin tätä ajatelleeksi.

Hah.... wau.
Se selittääkin jo melko paljon.
Ymmärtäkää Yksilöytenne ja Erillisyytenne. Kokekaa se, ja toimikaa SEN pohjalta.
Unohtakaa kollektivismi, ja jos mahdollista; löytäkää ihan oikea altruismi.
Junou ? Se mitä te INHOATTE yli kaiken !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti