lauantai 16. syyskuuta 2017

Hankamäkilinkki (rotujen älystä yms)

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/09/miksi-lansimaalaisten-alykkyys-laskee.html

Hiiiiiiiiiirrrrrrrrvittävän pitkä teksti taas Hankamäeltä !
Täytyisi lähes sanoa ja kirjoittaa ja todeta että TL;DR.

Mutta luin kuitenkin. Ensinnäkin, Hankis: älä suotta sorru noin anteeksipyytelevään sävyyn, ei kusipäät ja räyhähenget OIKEASTI VÄLITÄ mistään mitään, niitä ajaa kostonhimo ja tyhmä raivo ja katkeruus ja riidanhalu ja muu häiriköinti mihin päin ikinä ajaakin. EI tiedonjano ! Tai ymärryksen halu ja pyrkimys totuuteen yms.

Ja katsokaa kaikki te, hoi polloin muulit joille tässä kai puhutaan, kaikki te "aidalla istujat" ja muut idiootit ja ehkä jotain snaijaavatkin; miten kommariMarxistit saavat Hankamäenkin laisen edes jotain jostain käsittävän ja vallan Oppineen(!) ihan aidon Vilosohvin(!) tekemään itsestään naurettavan, itseään toistavan ja kierrellen kaarrellen selittelevän pellen !
AHAHAHaa.
SEN tosin myönnän että Hankamäellä on sentään paaaaljon enemmän pippeliä kuin monella monella MONELLA muulla sosiaalisista suhteista yms änkyttävällä keskinkertaisella heterojampalla. Joilla on lähinnä perhe / pillu / hynä mielessään, ei niinkään ikuinen pyhä totuus.

Se riittää Hankis, kun sanoo että; neekerit on tyhmiä läjä pässinpaskaa, kuten itsekin hyvin TIEDÄTTE ja näette, jollette ole yhtä vitun tyhmiä ja sokeita ja asennevammaisia ultakusipäitä, ja ählämit on pelkkiä ympäripyöreästi ihmisenmuotoisia Demoonisia petoelkoita vailla mitään sen kummempia ihmisen ominaisuuksia, ja KYLLÄ; tämä tarkoittaa MYÖS sitä ttä heidän kaikkien, kaikkien ei-Valkoisten rotujen IHMISARVOkin ON räikeästi alempi ja vähempi, ja jos tämä ottaa mahasta ja saa sinut tuntemaan jotain pehmää ja panikoivaa ja haluamaan vollottaa......mikset tappaisi itteäs ? Tai poistuisi aiheuttamasta Totaalista Globaalia Kaaosta, puuttumalla kaikkien muiden kaikkiin asioihin !

NOIN ^ sanottaessa KAIKKI oleellinen tulee nopeasti, tehokkaasti lyhyesti ja ytimekkäästi selväksi, ja sen vaikutus ei eroa tuosta pitkäpiimäisen tylsästä Oppineiden rutikuivasta jargonista ja Ammattikielestä sen kummemmin. Kommarit ja muut terrierit ärähtää kuitenkin joka tapauksessa. Ja jutkut ! HAHahaa JUTKUT suuttuu myös. Mutta planeetalla ei voi tehdä MITÄÄN mikä EI  saisi Heimoa liikkeelle ja ärsyyntymään; ne vain on sellaisia. Se on YKSI niiden "geneettisistä erityispiirteistä".
Ne on Maailman Ärsyttävin (jonkinlainen)Ihmisrotu, joten se varmasti ON totta että suurin osa "vasemmistolaisista" ON itse asiassa vain JUUTALAISIA.

Ketkään muut ei myöskään, nähdäkseni, nauti kaikkien muiden kokoaikaisesta ja totaalisesta ja ylimenevästä ÄRSYTTÄMISESTÄ, ja kaaoksen ja häiriön aiheuttamisesta, ja itseään parempien mollaamisesta ja haukkumisesta ja alasrepimisestä yhtä paljon, kuin juurikin nuo kaunaiset vitun ylimieliset itsekkäät ja RUMAT petoelukat demonit ja Luciferin jyrsijät eli Juutalaiset.

Uuniin ne joutaa koko sakki, Hitler OLI ihan oikeassa sen suhteen.
Tosin siihen riittää vähempikin keino, kuten se lempiblogaajani sanoi, mutta sen toteuttaminen on teiltä liikaa odotettu; joutuisitte luopumaan rakkaista sortajistanne ja elämän estäjistä ja tuhoajista eli kytistä ja "laista".
Ilman niitä juutalainen olisi HETI hukassa ja luultavasti PALJON nöyrempi asenteeltaan. Mutta hei, keskinkertaiset "valkoiset" molopääni(!); jatkakaa vain "vankiloiden" ja "lakien" ja kyttien ylläpitoa ja pyrkikää määräämään toinen toistanne ja maailmaa, ja kiikuttakaa toisianne käsiraudoissa linnaan, putkaan, vankilaan ja TEHKÄÄÄÄÄÄÄ perkele niinkuin Tuomarit määrää.
Mitäpä siinä; sika VIIHTYY paskassa !!! Tämä minun tulisi ihan muistaa ! Täytyisi ihan laittaa jokin lappu kyllä tjns.
"Tyhmät VIIHTYVÄT alhaisessa tyhmyydessä!" SE, SE on niiden koti herran tähden.


*

Mutta tässä vielä tällainen pätkä tuosta Hankamäen tekstistä..." Oletetaan ihminen, jonka mitattu älykkyysosamäärä on 85, eli melko alhainen. Mikäli tämä yksilö suoriutuu hyvin kulttuurissa, hänet pitäisi luokitella kulttuuriteoreettisen ajattelutavan mukaan huomattavan älykkääksi. Tämä puolestaan olisi mittauksen vastainen tulos.

Ajatellaanpa sitten ihmistä, jonka älykkyysosamääräksi saadaan mittauksessa 115 ja joka on selvästi keskimääräistä älykkäämpi. Mikäli tämä yksilö menestyy huonosti kulttuurissa, hänet pitäisi määritellä kulttuuriteoreettisen arviointitavan mukaan heikkoälyiseksi, mikä olisi sekin vastoin mittaustulosta.

Johtopäätös on: kulttuuriteoreettisen älykkyyden arvioimisen mukaan älykkäimmäksi osoittautuisi sellainen yksilö, joka heikoimmalla mitatulla älykkyydellä menestyisi parhaiten kulttuurioloissa. Ja heikoimmaksi osoittautuisi älykkyydeltään se, jonka mitattu älykkyys on korkein mutta joka korkeimmasta älykkyydestään huolimatta pärjää huonoiten kulttuurissa.

Kulttuuriteoreettisen arviointitavan mukaan älykkäin on sellainen yksilö, joka heikollakin älykkyysosamäärällä menestyy käytännön elämässä, ja vähä-älyisin on sellainen, joka ei korkeallakaan älykkyysosamäärää pärjää käytännön olosuhteissa! "

TUO ^ !! On Suomi, pähkinänkuoressa. Tismalleen ! Aivan TÄSMÄLLEEN !!

Ei jumalauta VITTU SAATANA PERKELEEEEEEEEEEEE!!!! *HUUTOA!!* ei ihme että minulla on ollut koko ikäni sellainen olo kuin minua sekä tahallaan että tahatta, lobotomisoitaisiin, ja sitten vielä änkytetään perään että "sä oot vaan TYHMÄ!!"  !
Mitä siihen voi sanoa kun TYHMÄT sanoo TYHMÄKSI !??! Ai miin...the fuck ya say to THAT !?

Tosin ei tyhmä VOIKAAN käsittää älykäämpää älykkäämmäksi, kai tämän nyt sanoo jo tyhmemmänkin järkikin !!? ....


...thahahahahaa !
Huuuoooh..ohohoho...hoh hoh hoo......hahahah aijaijaijaijai ...nooo joo no, eniwei..
Ei tyhmät käsitä. SEHÄN niiden ONGELMA nimenomaan ON herran tähden !
Hevonenkaan ei käsitä juuri mitään.
Mutta; näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti