torstai 21. syyskuuta 2017

Pari Suositeltavaa Filmiä ja vähän päälle

https://www.youtube.com/watch?v=8ACpTpJkiHw

Tuosta Hankamäkikin aina jankuttaa, ja oikeassahan se on; Marxistit ja muut idiootit sotkee myös kaiken oikean tieteen, ja polkee sen vesikauhuisessa vouhkaamisessaan suohon.
https://www.youtube.com/watch?v=neZmvEo_TVI

Ja sitten ^ !!!
Katsokaakin tuo vitun Marxistiset paskamyyrät ja muut vitun rumat näsäviisaat vasemmiston totalitääri-imbesilli-rotat !!

Sekä Mark, jolla on näköjään jokin oma shoukin, että Jordaani, on melko haudanvakavina; tämä teidän idioottien kekkulointi ja "mielenilmaus" ja rääpälemäinen "kapinointi" jotakin kuviteellista vastaan, on nyt saapunut melko vitun todelliseen ja järisyttävään tilanteeseen / tulokseen.

Te, TE, vitun kusiluuserit ääliöt, jotka kai ihan aidosti ja oikeasti luulette harhaisen typerässä paskapäässänne PUOLUSTAVANNE jotakin hyvää joltakin pahalta, OLETTE se paha.
Koettakaa nyt perkele käsittää !!!!!!

Te olette tekemässä Stalinin ja Hitlerin ja Pol Potin ja Anti-vitun-Kristuksen tihutyötä, ja näytätte lähinnä viittaavan kintaalla sen seurauksille ja naurahtelevan kuin jokin sekopäinen ja dementoitunut skitsofreenikko tai Lii Läskipää.

Haistakaa vittu ja pistäkää itsenne järjestykseen kakarat !Luultavasti tämän KAIKEN voisi ratkaista näin yksinkertaisesti; lähettää KAIKKI nais"poliitikot" ja vasemmistolaiset ja "humanitäärit" yms roskat SOTATOIMIALUEELLE. Esim johonkin vitun Persiaan tai Irakiin tai miksei vain johonkin niinkin laimeaan, ja em. verrattuna ihmismäisiin olosuhtesiin, kuin Myanmariin ?

JOS vielä palattuaan ovat samanlaisia paskapäitä, jotka eivät osaa muuta kuin koroTTAA ÄÄNTÄÄN itseään paremmille ja nostaa leukaansa ja kallistaa päätään taaksepäin, kun alkavat sylkeä supertyperyyttään päänsä ulkopuolelle, ja kerjätä verta MEGAidiootista typerästä vitun turvastaan, niin heidät on vain kertakaikkiaan "eutanasioitava" - kuten Japsien sanontakin asian sanoo ja kuten olen usein siteerannut; idiootti ei parane, ellei hän kuole.


Ja olette varmasti huomanneet, eritoten ne reppanat jotka käyvät VASURIEN HALLITSEMISSA teeveeohjelmissa ottamassa heiltä kerta kerran jälkeen, rituaalinomaisesti, dunkkuunsa; on heidän kanssaan ihan kirjaimellinen mahdottomuus puhua. Mitään. Mistään. TÄYSIN mahdotonta. Sekopäälle ei VOI puhua, se alkaa ennenpitkää vain väääääääääääntää ja kääääääntäää keskustelua siihen sen Yhden ja Ainoan Aiheensa suuntaaan, mikä ikinä se sitten sillähetkellä onkin. Nekrut ja ei-sukupuoliset näyttäisi olevan se juttu juuri nyt.

On ihan aidosti KÄSITTÄMÄTÖNTÄ etteivät he itse ymmärrä tai huomaa omaa absoluuttista NAURETTAVUUTTAAN ja pöllämystyttävää käsittämättömyyttään ja hyper-idioottia tyhmyyttään ja nurinkurisen seinähullua sekopäisyyttään ja röyhkeyttään yms.

Mutta hei; ei kyttiä ja kommunisteja turhaan pidetä TYHMINÄ !!!

Kuten tuossa ylemmässä videossa mielestäni, vihdoin tuokin tyyppi mainitsi asian, sanotaan; on tämä KAIKKI periaatteessa toisen maailmansodan jälkeen syntyneen hätäpaskan syytä. Siinä kaikki !

Ihan kaikki.

Alkakaa AINA siitä.

Ja uskokaa MINUA; minä olen absoluuttinen Jumalan Lahja ja Luonnnon Lahjakkuus mm siinä MITEN PUHUA ihmisille; minä saan "pointtini" perille vaikka koiraan !!
Minua parempaa tässä ei luultavasti OLE.
MINUN tulisikin kieltämättä väitellä niiden ääliöiden kanssa teeveessä ! THAHAhaaha vittu ne kärvistelisivät ja irvistelisivät HYVIN vaikeina minun edessäni ! Minulla on muutenkin sellainen outo vaikutus muihin.
Kai sangen moni NÄKEE jo kaukaa minusta että joutuvat eräänlaisen henkisen mankelin tai tietoisuuteenliittyvän jyrän alle, JOS alkavat inttää minua vastaan. Jota tosin ei voi päätellä tästä Blogista niinkään, sillä en anna, kuten olen sanonut, mitään liian stydiä ja sen sellaista ilmaiseksi / anonyymina jne.

Mielenkintoista on ettei kukaan vaivaudu edes TÄNNE inttämään kanssani ! HAHahaaaa. Kai ne käsittää sen TURHAKSI.
Josta voisi EHKÄ PÄÄTELLÄ JOTAIN ?!?!?......*krrrhmmOIKEISTOLAISETmm* ...


Minä olen niin ihanan, aidon, Ulkopuolinen teidän riitelevien lasten ulotuvuuteen nähden, ettei kukaan HALUA oikein väitellä kanssani. Ja siihen on myös sellainen SYY että; MINÄ en tähtää materiaaliseen tai sosiaaliseen "menestykseen" enkä missään nimessä VALTAAN. Joten vasurilla ja minulla EI OLE mitään yhteistä MISTÄ jankuttaa ja "väitellä".

Oppikaa tuostakin jo jotain.............

Ja minua ei KIINNOSTA VÄITELLÄ !!!!!!!!!!!! Enkä ymmärrä miten KETÄÄN voi KIINNOSTAA VÄITELLÄ.

Vain jotain itsekseenmumisevaa neuroottista skitsofreenikkoa voisi KIINNOSTAA VÄITELLÄ, jotain ees-taas huojuvaa vitun JUTKUA tai jotain, joka "valittaa itkumuurilla" tai jotain, sen sijaan että TEKISI jotain tai antaisi niiden tehdä jotka pystyvät ja ovat LAHJAKKAITA ja pysyisyi PERKELE POIS TIELTÄ !!!!

Mutta eniwei.

Tavallaanhan tämä on meidän syy, meidän "ei-vasurien" - sillä olemme antaneet tilanteen mennä näin naurettavan pahaksi, olemalla sitä mitä olemme, eli "laissez faire" tyyppisiä, ja jotkut jopa ihan oikeita "individuaaleja".
Sellainen ei SOVI maailman paskaröykkiöille, se alkaa ÄRSYTTÄÄ niitä, kuten Duudsoni Jukkaa tai Mikko Leppilampea olla MINUUTTI hiljaa ja paikallaan. Levottomuus, SIINÄ yksi SUUUUUUUREN SUURI ongelma.

En tiä....ehkä "vasemmistolaisuuden" voisi lääkitä pois !??! En tiä.
En ole mikään lääkkeiden ym fani, mutta kaippa tuota voisi edes kokeilla ?! Se on HYVIN HYVIN mikroskooppisen PIENI KOE verrattuna siihen mitä nämä absoluuttisen hävyttömät saatanan rotat ja torakat ja muut linnunpaskat ovat tehneet kokonaiselle vitun PLANEETAN OSALLE ja sivilisaatiolle.
TODELLA pieni. Pieni kuin vasurin tajunta ! Ja maailmankuva. Tuon tulisi olla muuten jokin sanonta !

Ne ei ehkä itsekään ole täysin tajunneet KUUUUUIIINKA totaalisesti heidän idioottimaisimmatkin ja kohtuuttomimmatkin saatanalliset VAATIMUKSENSA on todella toteutuneet ja heille annettu.

Periaatteessa he ovat vain kuten rääkyvä pilalle TOTAALISESTI hemmoteltu lapsi, joka NYT VASTA kohtaa AIKUISENA yhtään minkäänlaista todellista vastahankaisuutta tai ongelmia tjns.

Joka on melko vitun käsittämätöntä. Mutta en tiedä onko nämä suomen vastaavat ääliöt vielä ihan NOIN ulapalla ja kypsää kamaa... kuin nuo Kanadan, maailman yksi pahimmista perslävistä, versionsa näköjään ovat.


Mutta kunhan MUISTATTE aina että; vasemmistolainen on KOLLEKTIVISTI ja KONFORMISTI ja tyhmä kuin vasemman jalan saappaaseen tarttunut lehmänpaska, niin ärsyynnytte vähemmän; ne ei voi itselleen mitään. Se on niiden BIOLOGIASSA, SYVÄLLÄ. "Syvällä" tottavie.... : ) ...
Tthahahahahahahahaaaaaaaaaa.

Ne on siis periaatteessa kuin nainen. Tai juutalainen. Tai juutalainen nainen.
Tai lähes mikä vain eläin, joka ei ole SELKEÄN yksilöllinen ja yksinelävä, kuten ehkä käärme tai jokin. Iroonista kyllä !


Hienot muuten nuo tekstit tuossa Markin ohjelmassa. Nuo nimi ja logo kyltit ja tekstit, ihan jees, tykkään. Tuollaista Kanadanjuntti / tukkijätkä juttua. Toimii kyllä. Ja ihan hieno muutenkin tuo studion lavastus.Harmi että "vasemmisto" on olemassa. Tai että JOKIN paskaläjä pilaa elämän aina jaihan VARMASTI. Jotenkin. Se on "kuin" se olisi jokin tähän ulottuvuuteen ja elämään sisäänkirjattu ja ohjelmoitu TAHALLINEN "bugi" tai virhe, kuin Matrixin julmaa pilaa ja koettelemus VAIN koettelemuksen tähden ja takia. Ja minä vittu VIHAAN sitä !!

Vihaan vihaan vihaan. INHOAN ja vihaan.

Painu Matrix vittuun ! Ja vie nuo BOTIT mukanasi !
Halusin OIKEITA OLENTOJA enkä mitään vitun robotteja ja automaatteja ja aivottomia kollektivistisia kiukkuisia tiuskijoita ja määräilijöitä ja kyttiä ja kiusaajia ja sekopäitä.

NE voit ilomielin pitää itse.


Kuten kaikki kai näette; jos on inhottava ja ällöttävän näköinen / muotoinen, on sen SISÄLTÖ myös vastaavanlainen. Tai sielu, jos vasurilla olisi sielu. Ja se TULEE vääjäämättä sellaiseksi KOSKA asuttaa moista rumaa ja luotaantyöntävää, ällöttävää mutantinruumista, ja näkee peilistä vain SEN.
Ei ikinä mitään KAUNISTA tai HYVÄÄ yms; SIKSI ne ei edes USKO oikean HYVÄN olemassaoloon, kuten kytät ja rikollisetkaan; koska ne ei edusta sitä ITSE.
Tämä on FAKTA.


USKOKAA MINUA.Nämä ääliöt on kuin FaitKlabin Thailer Dr-den; he vain haluavat tuhota jotain kaunista.
Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti