tiistai 26. syyskuuta 2017

Atlantista vielä...

..."Atlantin Yli" sarjasta siis, että: se on ihan vitun tyhmää ja naurettavaa, eikä siitä outouttakaan puutu (kuten Hjalliksen ulkonäöstä), että siinä kun se nuorempi Harkimo lueskelee iipädiltään niitä vitun säätietopäivityksiä ja viestejä, käytetään siinä sellaisia sanoja ja käsitteitä ja kieltä ja mongerretaan sellaista ihan de facto suomlantia, että se kuulostaa siltä kuin ne säätiedot / viestit olisi laatinut ja kirjoittanut joku lippispäinen ala-asteen "kundi" joka on juuri alkanut snaijaamaan vähän englannin sanoja ja kuullut siistei juttui leffoist ja näi.
Joku skidi joka kuuntelee räppii ja on siis trendikäs ja pähee ja tällei, et sä varmaa ees tajuu kääkkä...ja näi....

Anteeksi, mutta MIKÄ VITTU on "sää systeemi" tai "ukkos-systeemi" tai "bläkä" (Black Out ?) tai ..."rambl-lain" tai MIKÄÄN niistä suomlannin sanoista ?

Hei ?!

Hei; miksette te voi vain käyttää ihan kotimaisia, suomalaisia sanoja !? Niitäkin on. Ihan hyviäkin ! Kuten "ukkosrintama" tai "ukkonen" tai "pimento" tai "pimennys" tai väli-ilmansuunnista ja tuulista puhuttaessa voisi ihan aatella käyttää....junou?...ihan siis melkeinpä niitä; väli-ilmansuuntien suomalaisia nimiä !!! Kuten "kaakko" tai jopa "koillinen" en TIÄ, mutta EHKÄ jopa "lounas" tai "luodekin" voisi tulla kyseeseen ?

Toki, itseni mukaanlukien, kuka vittu ne OSAA tai MUISTAA ?!?!? Mutta jos tietää noinkin paljon jostain vitun muinaisesta "purjehduksen" taidosta, niin luulisi että sitä osaa ja muistaa nuo väli-ilmansuunnatkin. Muutkin kuin kaakon.
Se on helppo"kaakkois-Aasian" takia.

Kuulostatte jälkeenjääneiltä, kuin joltain keharilta joka tuijottaa ihan liian läheltä jotain "fläppitaulua" ja koettaa ääneenlausua jotain oikean ihmiskielen tapaista ja kai jonkinlaisen asiasisällönkin tarjoavaa tekstiä.

"Bläkää northiist tuulta, ja...sitten..ja sata sitten, länteen, koittakaa pysyä reitillä... pytyllä, koittakaa välttää itäänpäin ajamista ja  älkää ajelehtiko merellä, koska la-su öinä tulee rambl-lainilta lokkeja ja paskaa, lisää Bläkää ....kä kä kä kä käää!! ja lisää lokkeja.... on tuulta ja kaikkee...mä pelasin eilen pesistä !..Tuulta on siis... ympärillänne RÄJÄHTELEE kaikkii sääsysteemeit ja näi.. ja  ..ei voi mennä pohjoseen !! Hei !? EI SINNE VOI MENNÄ !! Ette me sit sinne !? Hei kuulitteko ?! Hei ?! BläkKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Ä! ...ympärillänne saattaa olla vettä ja west-sauth huojuntaa, Helsingissä on sateista mutta voi myös tuulla. Suosittelen pysymään enimmäkseen ehkä veneessä ja näi..."

Tuo helvetin hölmöys vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuuu ....ad vitun nauseam !!! Josta Viivi tietääkin jo yhtä jos toistakin.
Pahoinvoinnista siis.

Samoin on sanottava että se oli vähän semmoista ..."noloa" tai miksikä sitä sanotaan kun joku innostuu hetkessä, ja tekee itsestään ehkä jälkeentulevan ajan silmissä vähän.. sellaisen...ehkä....mmm.m.m......"hetkessä eläneen" ? Tai jotain. Eli se kun se sälli se Harkimo, kuvasi sitä jotain vitun jollaa tai venettä jossain siellä horisontissa niin että "se saattaa olla sotalaiva....jossain stealth-moodissa..".

Mikä vittu on "stealthmoodi" ? Häivetila olisi suomeksi yksi ymmärrettävä juttu ainakin ?...mutta wadeva ! Stealthmoodi it is mammääään !

Itse vanhempi Hjarkimo se on "stealhtmoodissa" istuessaan paattinsa pienellä pytyllä !!

Pierren ehkä salakavalasti ja äänettä, koska on tottunut ajoittamaan kyseisenlaiset "pärskähdykset" meren aallokon ym metelin kanssa synroonisesti, niin että on kuin hän vain ...menisi vessaan, olisi siellä hetken, ja tulisi pois ! Täysin äänettä ja hajutta !

Pyhimys !!


Mutta edelleenkin; mikä Kristus vittu on "ukkos SYSTEEMI" ?!?! Mikä vittu SE ON ?!?!!?

Ukkosjärjestelmä ? Miksei sitten kutsua sitä "ukkosjärjestelmäksi" ? Tai aina vain parempaa; "ukkosrintamaksi" ?!?!
EI(!) ympärillänne räjähtelee juuri nyt suuria ukkos-systeemejä....

Ei Kristus perkele, ei kelpaisi edes keharien ala-asteella !!

Vaan:  ...ympärillänne riehuu / jyrisee / vyöryy, juuri nyt suuria / voimakkaita ukkosrintamia...

Noin !

10+


Kiitti.

Ei mitään.

....kiitti.


Np.


* - * - *

Ja täytyy myös sanoa että ohjelma on monellakin tapaa hieman amatöörimäinen tekele, ja siinä ei tarpeeksi tuoda esiin / selitetä purjehdusta ymmärtämättömille esim sekalaisten termien merkityksiä yms.
Ja Hjalliksen aina yhtä tympeä naama alkoi tympiä jo ensimmäisen mainoksen nähtyäni; siinä vasta on nimittäin TYMPEÄN näköinen äijänkuvatus ! Ja se sen nyrpeä asennekin, tai asennekkaan(!), ei se ainakaan AUTA asiaa.

Se on "kuin" sitä vituttaisi ihan vitusti koko ajan.... en tiä, mutta kai sitä vain vituttaa olla sen näköinen muodoton hirviö ? Ei kaulaa, ei leukaa, pää melko ISO ja kuin pallokalalla, voin vain (onneksi!) kuvitella sen muun ruumiin.
Mutta ehkä se on vain huolta, ehkä erehdyn.
Ehkä se oli vain huolesta niin myrtsinä ja suu mutrussa jne.

Se on kyllä sangen usein huolissaan...


Ja taaskin; helvetti sitä sumean suttuista kuvanlaaduttomuutta, ja sitä liian pientä venettä!!

Se on kuin elokuvissa; lähdetään kuin TAHALLAAN sellaiselle matkalle ja sellaisin vehkein että "sieltä ei elävänä takas tulla!"
Helvettiäkö sitten siis lähditte juuri SELLAISELLE matkalle !?

Sellainen SUURI ja suomessatehty, valtameri-risteilijä, jokin Spirit of the Ocean tai mitä niiden nimet aina on, jokin sellainen olisi PALJON parempi ja merikelpoisempi ja TURVALLISEMPI kuin tuo kurja pieni purkki !
Siinä ei ole edes kasinoa tai sauna ja kylpy osastoa, saati sitten täxfriitä tai omaa lämmintä hyttiä !! Ristus perkele.
Eikä kai edes elokuvateatteria tms.
Vittu että on köyhää !! (Mutta mitä suomalaisinta kyllä ! Työväenluokkaista suorastaan.)
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti