perjantai 15. syyskuuta 2017

Saaatanan Vitun Helvetin Kytät Perkele !

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709152200395087_u0.shtml

Vitun ääliöt vielä KEHUSKELEE ja LEVEILEE sillä että ESTIVÄT tuon !!!???

Jos kaipasitte todella jotain enempää todisteita kyttien tyhmyydelle niin tosson ! "Hei me estettiin teitä tekemästä mitä te haluutte, taas, päättäjille jotka ovat luvatta sotkenee elämänne! Eikö olla jumanpliuta huippuja!? Trallallallallaaa!"

Vitun puupäiset pölvästit idiootit saatana !

Aatelkaa mitä muita komentelevat kerjäläiset eli "poliitikot" tekisivät jos ihmiskunnan seassa ei olisi näitä moraalittomia koiria, näitä virheellisesti "ohjelmoituja", omiaan vastaan hyökkääviä, naurettavan jäykkiä vitun umpityperiä ajatuksettomia robottikoiria ääliöitä paskaläjiä nimeltä "Poliisi" tai"kyttä" tai mikä lie. MITÄ ihmettä silloin tekisi ne jotka haluaa että kaikki muut elää kuten he haluaa ?! MITÄ !??!

Jep !...vaikeaa olisi sorto ja muiden holhoaminen ja karsinointi, ilman näitä vitun muskelimongoloideja paviaaneja.
TODELLA, vaikeaa !

Saattaisi tulla vain "lentävä lähtö" ja jokaikisestä paikasta.

Soinikarjukin olisi tikahtunut jo lapsena sydäriin, kuten olisi pitänyt, tai "sikaporsaana"ko se kuuluisi sanoa, kun ei olisi voinut vain "tehdä työkseen" kahvittelua ja kakunsyömisen lomassa hörähdeltyjä röhönauruja ja muiden komentelua ja tämän tällaista.


Kytät VARMISTAA että Kaaos ja Anarkia, sorto ja ärsytys, alistus ja varkaus yms, TOTEUTUU; näin estetään Kaaos ja Anarkia ! Ja myös varkaus... ja ainakin, jos ei muuta, ylläpidetään väkisin ja väkivalloin; keskinkertaisten Tyranniaa KAIKEN ja KAIKKIEN yli.

The Stupid; über alles.Tukahdustus ja nöyryytys FTW !!

Jeee!Ääliöt.
Kiitos teille jotka edes kaavailitte jotain "iskua". Koko Oikean Suomen puolesta; mitä suurin kiitos.


Kiitos.


P.s ymmärtäkää tosin että ns "Kansa" on MEGASUURI osa ongelmaa, ja jos hoi polloi pysyy noin peseytymättömän typeränä, ei pelkkien "poliitikoiden" murhaaminenkaan auta; nämä ääliöt vain pällistelisivät sitä kauhuissaan kuin virkkuumuummut jotka kauhistelevat jos telkassa näkyy vaikka edes hevosen kikkeli tai jotain muuta "törkyä".


Toivotonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti