lauantai 30. syyskuuta 2017

Ääliöt vastaan Eläimet

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709302200428798_u0.shtml


Tässähän on ollut joku vitun aivoton kusipää joka teloi kissan tai kaksikin ?
Ja joku vitun ali-idiootti joka huitoi mailalla Hanhia kuoliaaksi.

Ja nyt tällainen siilinrääkkäys keissi !?

Mitä vittua ?!?!

Vitun apinat, ja idiootit. Vitu edes KIINALAISET ei ole noin tyhmiä ja julmia eläint....no ...ok, TUO ei pidä paikkaansa eikä siksikään ole kovin hyvä vertauskuva, mutta ymmärtänette "pointin".


Vaikka lapset on toki ajattelemattomia ja tyhmiä ja päättömiä ääliöitäkin, niin se kertoo kyllä enemmänkin kyseisten tekijöiden olemuksesta kuin lapsista yleisenä olento-kategoriana, että käyvät saatanan ääliöt nuijimaan SIILIÄ !!?

Mutta tätä kirjoittaessa tulikin mieleeni että; mainittiinko missään tekijöiden "etninen tausta" eli ROTU suomennettuna !?!?!!?!

Ettei kyse vaan olisi NEEKEREISTÄ tai ÄHLÄMEISTÄ ?!?! Tai jostain muista jurakauden villeistä superääliöistä !?

Vai onko "vasemmisto" käynyt taas purkamassa tyhmää ja lapsellista ja aiheetonta jaajattelematonta kiukkuaan luonnon omaan Rasistiin™  eli siiliin !?

Vittu mitä ÄÄLIÖITÄ !!

Kristus perkele.

Piestäköön heitä vaikkapa krikettimailoilla tjns.


Ja mikä vitun nilviäinen murhaa kissan ja vielä vitun ääliö sekopää pullistelee ja ylpistelee ("siinä, halvatun rehveli!") teollaan ?! Onko se joku kyttä !?
Vai jokin mitä Feisbuukissa kutsutaan "Elämän Koululaisiksi" ?! Eli jonkinlainen rikollinen mutantti, alkoholistin / nistin siittämä demoni / äpärä / jonkinlainen saasta joka tapauksessa.


Ja kuka oletkin niin; lakkaakko kiitos huitomasta Golfmailalla niitä hanhia kuoliaaksi ?

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti