sunnuntai 17. syyskuuta 2017

"Koomikko" Heedbäristä TAAS

Ei jumalauta TAAS !!

TÄMÄ, jos mikä, on jo naurettavaa !

Mutta täytyy vielä lisätä että; älkää sitten ihmetelkö jos se RAISKAA jonkun niistä avustaja tytöistään, vai sanoiks mä tän jo ? Kauan sitten ?.....no mutta älkää sitten yllättykö jos ja kun se RÄJÄHTÄÄ vihdoin jossain jotenkin.

En tarkoita siis että lihavuutensa takia ihan siis RÄJÄHTÄISI.
Vaikka se melko turpea onkin, niin ei se vielä ihan NIIIIIIIN lihava o että tarvis pelätä sen pamahtavan kuin jonkun vitun maltillisen  muslimin.

Ja piti sekin sanoa että; Sami Hedberg vain NÄYTTELEE "Stand Up Koomikkoa" ja TIENAA sillä.
SIINÄ on se sen juttu, ja TE vitun idiootit jotka sitä rahoitatte; MAHDOLLISTATTE tämän jatkuvan huijaamisen ja vedätyksen ja eräänlaisen "rikoksen".

Samia näyttää kiinnostavan "huipulla oleminen" ja rikastuminen ja materia ja oma IMAGO jne PAAAAALJON enemmän kuin mikään vitun komedia tai ihmisten ihan aito ja oikea naurattaminen. Johon se ei halutessaankaan PYSTY, sen enempää kuin rampautunut eunukki köyrimään.
Tai "poliitikko" puhumaan selkeää samaistuttavaa, ymmärrettävää totta, sanoilla jotka kissakin käsittäisi, ja ottamaan vastuuta ja tarjoamaan RATKAISUJA asioihin. (Tehden siten itsestään sen mitä onkin, eli täysin turhan ja tielläolevan hidasteen ja naurettavan loisivan esteen ja paskakasan ja läjän).

Ja SE ei ole mikään vitun VITSI tai mitään HAUSKAA vitun plösö mulkku, että naljailet tyhmien ilmeiden saattelemana siitä että "oma!...nimenihän siis on Heeeedär...*jotain hevonpaska näennäisruotsia*..joten ei ongelmaa kato..?!" ja yleisön epätoivoisimmat vanhat piiat ja typerimmät vitun vastenmieliset mulkut nauravat kitalaki kameraan näkyen. Jostain täysin käsittämättömästä ja nurinkurisesta syystä.
Mutta; ehkä ne nauraakin Sami Heebärille !!? Ei sen jutuille, mutta SILLE ?!?!
SITTEN minä ymmärtäisin sen ! Naurun.
Sit se käy iteasiassa muuten järkeen !! Ok..ok.. ai sii. Ai sii.


Sam haluaa vain pysyä julkisuudessa ja olla suosittu ja olla koomikko, mutta se ei ole koomikko eikä hauska, se ei VOI olla kovin SUOSITTUKKAAN eli jäljelle jää vain se että se on kuuluisa. SITÄ en voi kiistää; olen kuullut Sami "Ständapin syöpä" Heedbergistä !

Kuultu on.


Se on sellainen vitun myötähävettävä TYPERYS joka ei vain osaa LOPETTAA ajoissa.
Kun se sano tai tekee jotain aggressiivisen TYPERÄÄ, niin sen sijaan että LOPETTAISI kuten kuuluisi, se vain pistää lisää hönkää ja LUULEEE kuten kaikki maailmanhistorian imbesillit, että sille se juttu hoituu ja suttaantuu jne. Mutta ei tietenkään suttaannu vaan pahenee ja pahenee kunnes joku yleisössä joko heittää puukolla sitä ottaan ja/tai oksentaa kaaressa jonkun edessään istuvan yli ja päälle, tai vain lattialle, ja tuupertuu silkasta pahoinvoinnista.
Vähän kuten se kokin vetelys tuossa Atlantin Yli purjehtimisessa ! Hah. Äijä yritti HETI saatanan vätys heittäytyä loikoilemaan LATTIALLE kun muut TEKI jotain.
Ei se vaan o kyttä tai "poliitikko" ?! Hei !?


Laitan tähän, pitkin hampain ja kuvotusta tuntien, kera pahoittelun, tällaisen pienen näytteen "Koko Kansan Koomikon" "koomisesta neroudesta" jossa hän osaa sanoa että suomessa vähän kehno sää !
Ei sitä ihan jokainen tuohon pystyis ! "Saa tehdä perässä!" kuten tuo kusipää passiivis-aggressiivisesti yleisölleen tiuskaisi jossain vitun podkästissä tai radiolähetyksessä tai painonvartijoista potkut saatuaan.

https://www.youtube.com/watch?v=uxWCNFff92U


First of all, i am deeply sorry.
And second: if this is to be seen by an actual English Speaker at some point for some reason, that ^ is The World Crappiest "Stand Up Comedian" - and it´s NOT there to be LIKED ffs !!
HATE IT for/with all ya might ! Ty.

His "standup" is about as funny as it is to fall really bad on the stairs. And yet this bloody fool thinks HE is the next ....something. Mr. Bean or Robin Williams or sum such shit.
SHIT he IS! No doubt about THAT !
Again: my apologies.

* * * * *


Lyökää tuota helvetin hölmöä vaikka melalla päähän tai jotain ? Niinkuin pitää tehdä aina jollekin vitun känniääliölle, esim veneessä jne. Vaikkei se edes tehoa, mutta seonkin VIESTI jos ei muuta.
Samoin kuin "eduskunnassa" niille "poliitikoille".

Tu ny jo perkele sentään alas sieltä helvetin typerä idiootti, Kristus sentään.

Äitisi on HUIJANNUT sinua; sinä ET OLE lainkaan hauska.
Ämmä halusi ehkä vain TIENATA avullasi / sinun tienaavan huijauksellasi; paska nimittäin MYY, jostain vitun syystä.
Näköjään yhä edelleen, tänäkin päivänä.


Ja vielä muille julkkiksille; teinä minä ottaisin tuohon giganttiseen ahmattiin ja salamanteriin etäisyyttä, enkä näyttäytyisi sen liitolaisena ja kaverina.
Vaikka tiedän että suomen julkkispiirit on meleko pienet ja ahtaat, kuten koko vitun "Maa".
Mutta se on enemmän teidän ahtaan tajunnan kuin ympäristön ongelma.
Kiitti kaikille !


Hei!?
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti