perjantai 15. syyskuuta 2017

"Poikkeuksellinen Suomalainen"

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201709142200394481_vd.shtml

Jep, on tottavie; se  onkin nääs neekeri ! Eikä lainkaan SUOMALAINEN.

Mutta tässä on taas joku vitun "raati" ja pari lehtimuijaa tai miestä saanut tuntea jotain haapean, lämmintä, määrittelemätöntä nynnyä mömmöä fiilistä mahassaan, kun "pelotta" kutsuvat tuotakin nekrua "Edistyksellisesti™" Suomalaiseksi.

#TeOotteTosiRohkeita!
#EmmäUskaltais!
#NekrutkinOninkuSuomalaisii!
#FakJeahMän!
#Piis!

#MarxillaOnNättiParta!

Hyi vitun YÖK! Sanon minä. Ja toisin kuin teidän pikkupierujen huokauksilla, minun sanoillani on jotain vitun oikeaa väliä ja sisältöä ja VOIMAA jne.
#HaistakaaVittu!


"Jani Toivola" eli Dwinduleelee Bombikweee EI OLE suomalainen, sen enempää kuin Timo Soini ihminen tai Atte Jääskeläinen ihan de facto(!) pesukarhu, eikä vain sen KALTAINEN, mutta "Jani" ei ole edes suomalaisen KALTAINEN herran tähden ! Se on ihan TÄYSIN NEEKERIN kaltainen !
Täysin !

Toistakaa Lehdistön Marxistijyrsijät nynnyt vitut perässäni; "Jani Toivola" EI OLE suomalainen, vaan Afrikan primitiivinen kurja neekeri, ja "Jani" ei ole edes suomalaisen KALTAINEN ffs! Vaan ihan tasan TÄYSIN; sen aiemminmainitun Afrikan Neekerin kaltainen ! Joka johtuu siitä että SE hän ON ! Afrikan Neekeri.Se ei AUTA jos hölisee ja kirjoittaa typerää sölkölttävää paskaa, kuin "poliitikot" konsanaan vaan tekee teistä entistä tyhmempiä ja ilkeämpiä pikku vittupäitä, vitun idiootit.
Ei ole suomalaisten vika jos olette olleet ÄRSYTTÄVIÄ vitun iljetyksiä ja rasittavia vasurimajavia jo lapsena, ja lähinnä ÄRSYTTÄNEET typerillä, TYPERILLÄ, puheillanne ja mielipiteillänne, jotka on kuin jonkin mongoloidiksikin tyhmän, jälkeenjääneen, yksinkertaisen moukan mielipiteitä.

Vitun ääliöt.

Lopettakaa tuo paska, just tällä sekunnilla.
Tiedättä varsin hyvin itsekin ettei "Jani" eli BumbakBwunbuu ole suomalainen MILLÄÄNLAILLA eikä MILLÄÄN MITTARILLA, ei edes abstraktin sanailun maailmassa.
Jossa kissakin voi olla vaikka kvankvankvunkvon.


Te ette ole myöskään mitään EDISTYKSELLISTÄ vaan se JARRU joka Luciferin tyhmyyttä hönkien, vuosisadasta ja tuhannesta toiseen on pyrkinyt aina ESTÄMÄÄN KAIKEN KEHITYKSEN ja todellisen EDISTYKSEN, uupumatta ja tauotta. Vitun mulkut.
Te olette vain mulkkuja.

Ilkeitä pikkusieluisia mulkkuja. Sabotöörejä par exellance.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti