perjantai 15. syyskuuta 2017

Valtio (kytät) vs Kannabis

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709152200395064_u0.shtml

Vaikken ole mikään huumehyypiö niin; jättäkää nyt jo perkeleen uppiniskaiset Luciferin kierouttamat kovanaamaiset apinanaivot ne (huumetyypit) rauhaan !!
Helvetin ääliöt.

Vitun VARKAAT.

Te olette VARKAITA, asiassa EI OLE mitään tulkinnanvaraa tai maagisia maailmankuvia tai selityksiä; joka vie toisen omaa on varas. Niin ihmisen kuin Jumalankin silmissä.

Ja jollette hengittäisi noiden tyyppien niskaan jatkuvasti ja kieltäisi, ikäänkuin se teille jotenkin kuuluisi ja teillä siihen jokin tuulestatemmattu oikeus olisi, näitä aineita niiltä jotka niitä haluavat ja ehkä enmmänkin TARVITSEVAT niin ne voisi ihan myydä ja ostaa niitä tuossa päivännäöllä ja vapaasti. KETÄ VITTUA KIINNOSTAISI !??!

Vittu jee! Joku hamppuhippi myy hamppuhipille hamppua ! Ai give a fak !

Mutta toisaalta; minun pääni ei olekaan täynnä sinne ulkoapäin aseteltuja umpisolmuja, ja häiriintyneeksi pinttynyttä jästipäistä väärän maailmankuvan luomaa aggressiota tyhjästä ja vääriä kohteita kohtaan.
En ole siis kyttä toisinsanoen. Enkä "poliitikko".
Vaikka iroonista kyllä minusta tulisi mitä parhain poliitikko, varmasti ihan par excellance, horoskooppinikin on samaa mieltä. Tämä ei ole mikään vitsi; olisin ihan VARMASTI, aivan tip-top "huippu poliitikko" jos olisin kusipäinen ääliö vailla omaatuntoa, tunteita, moraalia, selkärankaa, käsitystä omasta ja muiden, käsitystä oikeasta ja väärästä ja Itsestä ja Logoksesta ja paljosta paljosta muusta.
Ja myöskin vailla käsitystä hyvästä elämästä ja siitä mikä on khuulia ja kivaa ja mikä ihan vitun sieluntappavan tylsää ja puuduttavaa, aivotonta ja väärin.

Ja KATSOKAA ja LUKEKAA mitä MINÄ sanon "politiikasta" ja "poliitikoista" !! Olen AINOA joka suomessa ymmärtää asian ja sanoo sen kuten se OIKEASTI ON ! KAIKKI muut ovat parhaimmillaankin vain väärässä.
MINÄ olen se AINUT korrektin TIEDON kanava. Sehän minä kai olenkin; kanava.
Joten...... minua kannattanee kuunnella asiassa ? nou ?


Miksei Räsäsen Päivi halua esim Hamppuaskeja tupakka-askien viereen, kaupan kassojen lähettyville ?! Ja miksi ne röökit ja sikaarit on piilossa !? Vittu MITEN NAURETTAVIA te oikein KEHTAATTE olla saatanan Puuveistokset !?

HAHAHAHaaa "piilotetaan ne tupakat, hei !? hei piilotetaan ne!"

HAHAaaaaa.


Te olette ääliöitä lapsia.

Issall.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti