tiistai 26. syyskuuta 2017

Kapteeni! Tiputin Sen A-Pommin! (TAAS)Aha, juu. O.K. Tämä juttu taas.

Saan sangen usein kuulla tuotakin, täällä komentosillan ja valmiushyttini välimaastossa. Joka ei muuten, sanottakoon, ole kovin suuri tila.
Mutta kuitenkin, joku aina ennenpitkää tulee tuon sanomaan, ja minä olen oppinut vain rauhoittelemaan kyseistä möhlijää / möhläriä - sanomalla mm jotain tällaista; ahaa ok, ok, no mutta älä hätkähdä nyt, ei ..mitä pienistä ? Eikö ? Sattuuhan tätä, nääs, yhtä mittaa, ihan Perus Kamaa ....joten... ota kupponen Öörl Greitä ja rauhotu, äläkä siinä vouhkaa ! ..siis...tarkoitan vain että allest klar, nou problem. Tsiigataan nääs. Kapish ? Hyvä...hyvähyvä.

Näkyillään.

Ja voin lähettää ehkä myös jonkinlaisen pahoittelukortin tai osanottokortin mahdollisten uhrien omaisille / sinne mihin pommi onkaan pudonnut, eritoten jos se on myös RÄJÄHTÄNYT, eikä vain PUDONNUT. Ja ehkä litistänyt jotakin riippukeinussa, hymyssä suin, maannutta möhömahaista isoisää tjns.

Kerranhan noin kävikin kyllä, itse asiassa, Worffikohan se oli kun sen sillä kertaa tiputti....johonkin päin Kheravalaisten asuttamaa slummiakohan se oli........ mutta noin siinä kuitenkin kävi.
Mutta uhri oli vain jonkinsortin "kiertolainen" tai vastaava, joten siinä ei käynyt sen kummemmin, mutta vähän vain tarkkuutta lisää näiden pommien kanssa ja kaikka reilassa !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti