lauantai 23. syyskuuta 2017

"Usko Sikoihin" linkki / saarna

Oi joi !
Ja äskeisen kirjoituksen jälkeen kuin tilauksesta tai ...."kaitselmuksesta" tai jostain, tuli tällainen vastaani.
Eli yksi zombi joka alkaa heräilemää ? .....

http://jpiri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243295-usko-poliisiin-hiipuu-uskomatonta-vauhtia


Itse asiassa tuo video ei VOISIKAAN olla täydellisempi ! HAh.
Aivan vitun toissamaailmallisen uskomatonta !!

Jos tuon katsoja on Sian puolella; olet joko liian tyhmä käsittämään mitään ja sinut tulisi eutanasioida, TAI olet peloissasi ja/tai TAHALLAAN pelokkaan sokea.

Tuossa on teille Poliisi NIIIN TÄYDELLISESSÄ pähkinänkuoressa...että...mä lähes häkellyn !

Tämä on niin täydellistä oppimateriaalia vielä Matriksissa uinuvien tyhmyydestä ja Poliisin ja "politiikan" ydinOLEMUKSESTA etten osaisi itse KEKSIÄ parempaa. ...
Aivan vitun USKOMATONTA !!

Mutta HYVÄÄ on se että TÄMÄ EI PYSY PIILOSSA POLIISI-SIAT ! 
Te alatte vihdoin olla siinä mihin kuulutte, eli TÄHTÄIMESSÄ !!

Jopa tavallinen hoi polloi ja mehtämiehet ja raksamiehet ja mikä lie tuon kuvaajakin oli yms jne alkaa HERÄILLÄ !!

Työ saatatte saada ihan ansaitun lentävän lähdön, eikä siinä selittelyt auta eikä niitä kuunnella sen enempää kuin tekään uhrejanne. Vitun machoilevat vähä-älyiset sadistiset umpikierot rotanaivoiset paskat.

HÄVETKÄÄ.

Vaikka TIEDÄN tuon ^ olevan sellaisen MEGApölvästin tapauksessa, kuin kyttä, täysin turha ja sisällötön kehotus, mutta hei; koitetaan kumminkin !

Ai Kristus mitä ...MITÄ !?!?!?!


Jollen tietäisi paremmin, voisin luulla tuon olevan jostain vitun "Poliisivaltio Dystopiaa" kuvaavasta fiktiivisestä filmistä !! Mutta ei se ikävä kyllä o.
Tuollaisia kytät on, ja SILTI ne ei käsitä, tyhmiä kun ovat, olevansa Paholaisen Armeija maan päällä.

Kun lamppu ei syty, niin se ei vain sitten kertakaikkiaan syty. Hämmästyttävää mutta sellaista se on.
Rajallinen äly...............SE jos mikä, on hitonmoinen juttu.


Pelkäähän esim kissakin mitä tyhmimpiä asioita, se johtuu siitä ettei sen tajunta RIITÄ.
Ja kun äly loppuu; käytetään voimaa. Kuten kyttä. Tai lähetään sähisten karkuun kuten kissa.

Mutta kissa on täysin ihastuttava luonnonolento, kyttä taas abominaatio suoraan Helvetin ulottuvuuksista. Aggressiivinen versio kypärää sisällä käyttävästä MEGAnörtistä nynnystä dorkasta.
Rutikuivasta vitun ääliöstä, joka ei käsitä mistään mitään, eikä välitäkkään.Taaskin; sota sikoja vastaan !!

Siat OVAT Saatanan Armeija !!


Mutta toisaalta, älä vaivaudu jos haluaat vain elellä hissuksiin vanhaksi, ja lueskella aina Päivän Pravan / lehden, käydä töissä ja noudattaa kilttinä nöyränä koirana kaikkea mitä Sinua Pyhemmät ja Viisaammat ja Paremmuudessaan Valtavasti Paremmat eli "poliitikot" sinulle keksivätkin sylkeä ylimielisestä hävyttömästä vitun demonirotan perseestään / suustaan.

Mutta muista Lakianoudattava Aivoton Kusipää...anteeksi, muista Lainkuuliainen Kunnon Ihminen YKSI jutska !
Tämä: vaikka olisit kuinka kauan, miten TÄYDELLISEN moitteeton ja kunniallinen ja rehellinen ja kunnollinen tahansa, ja ei-tuomitseva ja miten vitun Hyvä tahansa; Poliisi ja Valtio ja laki ja muu juutalainen ilkeä satanismi ja ihan vain monet muut Tavalliset Ihmiset, TUOMITSEVAT sinut JOKA TAPAUKSESSA !!
Ja ennen pitkää. Se on lähes yhtä vääjäämätöntä kuin kuolema.
Joten yhtä hyvin voisit liittyä JUURI NYT, ihan OIKEISIIN Hyviksiin ja TAISTELLA Luciferin Armeijoita, niiden KAIKISSA ilmenemismuodoissa, VASTAAN. Iäti ja laimenematta. Nukahtamatta ?!

Semper Fidelis ?!


Ich bin.
Mainittakoon muuten että; KUKA teille aina SANOO että "ilman kyttiä ja lakeja tappaisitte toisenne" ?!?!
Ei !?

KUKA näin sanoo !?

Kuka näin aina sano !? Hei ?! Hei kuka ?!

KUKA ?!

HEI !?!? KUKA !!!?
Ja toisaalta; MITÄ oikeasti tekisitten ns "anarkiassa" ?! Ette menisi huomenna tai maanantaina töihin ? Heittäisitte mikron ja kissanne ikkunasta pihalle ?! Tappaisitte anoppinne !?
Vai TEKISITTE EHKÄ JOTAIN AITOA JA OIKEAA JA LUOVAA ensikertaa elämässänne !??! Joka olisikin elämänne ENSIMMÄINEN päivä.
Ja minä TIEDÄN että te TIEDÄTTE tämän, vitun lörtsyt, syvällä sisällänne, mutta JOKIN  vain pakottaa ja vääntelee ja manipuloi ja SAA USKOMAAN(!) ettei toisiin voi luottaa; ne on vain ANARKIAN ja MURHAN PERÄSSÄ !!Ne..nenenennenene...neneNENE..ne on kuule VAINOHARHAISIA !! Sitä NE on !? ...nenNE NE ON VAIIIIINOHARHAISIA !! I tell ya !


HULLUJA NUO ROOMALAISET !!Mutta taaskin; seuraan suurella ILOLLA ja ODOTUKSELLA näitä toteamuksia ja uutisia "Kansalaisten luottamus sikoihin vähenemässä" jne.
Se on niin mahtavaa että lähes innostun. Vaikka tiedän tämän ulottuvuuden vitun totaalisen rotanpaskan alhaisuuden, ja sen ettei seurani planeetalla ole sieltä valovoimaisimmasta päästä, mutta ......en tiä, tässä on kaikkia enteitä ilmassa, ehkä jokin muuttuu sittenkin.
Tsiigataan.


MUISTAKAA tämä kaikki ! Ja kaikki mitä olen opettanut ja saarnannut ja sanonut, ja luottakaa siihen kuin muuriin ja luottakaa VITUN "HETEROT" toisiinne !! Ja LAKATKAA näkemästä toisianne kuin jotkin vitun saalistavat eläimet; se oli vain yksi MAAILMANKUVA, joka joutaa roskiin siinä missä "Kansallis Sosialismikin" ja "Kommunismi" ja mitä ikinä jossain vitun helvetin keski-ajan euroopassakin sitten ikinä onkin asioista LUULTU tai jopa vähän aateltu. (Tuskin mitään niin kovin tähdellistä. En tiä.)


Ja vielä sioille viesti ja Moottoripyöräjengeille !

Sioille: jos EI käy ympäriinsä puuttumassa muihin ja kerjäämässä verta nenästään jne, ei TARVITSE PELÄTÄ ! Ja hätäpaskareaktiona tehdä mm tuollaista ^

Ja Mopojengit; jumalauta NYT jos yhtään KOSKAAN on TEIDÄN AIKANNE pelata korttinne OIKEIN ! Vitun kännäävät sekopäät ja sekalaiset ääliöt !!

Jumalauta ...saisitte luultavasti, vähän fiksummalla käytöksellä yms, jos PYSTYISITTE siihen, suurin piirtein kaksi kolmasosaa suomen OIKEASTA ...sanotaan nyt paremman kuvauksen puutteessa "Kansasta" jäseniksenne !!
Jos teittä kiinnostaa valta VAPAUTEEN ja VAPAUS VALTIOSTA, kuten minua kiinnostaisi, ja saada suht VAKAAT OLOT tuolle olotilalle; eli jos ihan ihka oikea Uusi Amerikka, kiinnostaa, mutta ILMAN juutalaisia ja "lakia" ja neekereitä yms, niin tässä näyttäisi olevan elämänne tilaisuus !!

Tämä ihan tarjoillaan kultalautaselta, hopeatarjottimella ja violetin samettityynyn päällä. Punaisella matolla ja kohtelian sanoin !


Ai miin; FCUK !(sic!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti