sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Muistutus-Tiedotus Kaikille !

En ole tätä vielä raportoinut koko Blogin aikana, ainakaan näin lyhyesti ja tiiviisti, vaikka on usein pitänyt, joten tässä tulee.

Totuus tästä asiasta.

- Miksi suomessa ja ehkä joissain euroopankin maissa, on nin vaikeaa saada toimimaan "oikeaa sivilisaatiota" ja juurruttaa "sivistyneitä käytöstapoja" ja myös bisnes-elämää yms !??!

Se johtuu suurimmaksi osaksi siitä että; valkoiset, eritoten kai Cro-Magnonit, INHOAA ja VIHAA toisiaan, eikä ajattele "miten voisin palvella teitä, hyvä herra?" vaan "vittuako saatanan nyrpeä jyrsijä siinä vaadit ja tuijotat ? Häh ? Vitun typerä rillipää ! Vittu jos valitat vielä kerrankin jostain vedenlaadusta tai likaisista haarukoista tai intät ettei pihvisi ole TÄYDELLISEN kypsyysasteen täydellinen esimerkki versio, puukotan kuoliaaksi vitun paska ! Ja grillaan pääs!" - "vitun paska".

Jotain tuollaista.

TUOSTA se johtuu; meitä ei KIINNOSTA olla mitään liian kohteliaita ja pokkuroivia. Mutta MINÄ taasen OSAAN olla sellainen, mutten mille vain mulkulle minäkään. Valkoisilla on jokin roti näissäkin jutuissa. Joitakin sopii "palvella" ja toisia taas ei, toisia ehkä pitäisi pikemminkin potkaista mahaan ja kun he taittuvat pitelemän mahaansa, iskeä VITUN LUJAA leukaan ja takaraivoon, pelkkä nyrkkikin riittänee, ja lyödä pesismailalla nuppiluuhun ja kun sitten kierivät maassa tuskaisena myttynä, siihen ehkä pikemminkin tulisi vielä heitellä jotain roskia päälle ja kusta perään, ja potkia ja pomppia siinä vielä vähän aikaa.

Suurinpiirtein siis, ei tämä nyt niin tarkkaa ole. Tämä on vain "jotain".


TÄMÄN takia.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti