perjantai 15. syyskuuta 2017

Päivi Haluaa

Mitä käy kun sanoo jollekin rutikuivalle, kuivaihoiselle ja omintakeisen rumalle "kristitylle" vanhalle ämmälle että "hei, me tonne Helsinkiin ja johki Roomalais-Egyptiläisen Temppelin näköiseen Tärkiän Oloiseen pytinkiin ja tee kaikkia sellaisia sekalaisia päätöksiä kaikesta, kaikkien puolesta, mitä kukaan ei kuitenkaa oikeasti ole pyytänyt eikä halua" ?...


NÄIN siinä käy ..


PÄIVI HALUAA.

Niin, täsmälleen. Juuri niin; PÄIVI HALUAA.

Mutta MITÄ SITTEN ?!?!

MINÄ haluan Päiville viikset ja että se kulkee neopreenisessa vaatteessa....vaikka .....mäkihyppääjän puvussa ja korkkairessa. Käviskö se ?
Hei !? Käviskö SE !?!?

Mä HALUUN niin olevan ! Ei teillä o oikeutta rajoittaa mun oikeutta rajoitella teijän oikeutta ! Kyttäkin olisi T I S M A L L E E N samaa mieltä.
Täsmälleen !

Joten nyökkäilkää idiootit vain, ette te edes tajua tätäkään kirjoitusta tai mistään muutenkaan mitään, mutta tässä VAIKUTETAAN tykkäävän kytistä joten ....tämän on oltava Hyvien Puolella Pahaa Vastaan  ei-ou-kei ? Nou ?

Iroonista kyllä; SE ONKIN !

Mutta siis KYTTIÄ VASTAAN nimenomaan. Päivikin on kyttä.

Eniwei, kun nämä "poliiitkot" vitun iljetykset, aina ennenpitkää sähisee tästä alkoholiasiasta.....junou? ...tässä alkoholistien Luvatussa Maassa.... varmaankin kerätäkseen kannatusta... no mutta kuitenkin, niin nin kun ne aina niin tekee, parahtaa kaljasta ennenpitkää, niin; miksei ne edes osaa vaatia silloinkaan, siinäkään asiassa ja tapauksessa, mitään yleishyödyllistä ja JÄRKEVÄÄ ja EI-ärsyttävää !? Kuten esim "Hra Sejase haluaa juopot pois näkyviltä, kaduilta" tai "Rva Sejase haluaa alkoholisteille vaatteeksi suuren oranssin jätesäkkimäisen, tai se voi OLLA just jätesäkki, puvun - joka on jotakin kiiltävää ja liukasta, helpostipyyhittävää ainetta" tjns ?!

Tuossa kuvassa tuo akka snaijaa kai jo itsekkin mikä tylsä tyhjänpäiväinen, laimean ärsyttävä, mulkvisti se on.


Kiitti.


Hei !? Eiku kiitti !

Thänx.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti