lauantai 23. syyskuuta 2017

Vain Elämää - Sannin päivä 2017

Saattoi olla heittämällä paraskin koko ohjelman historiasta !

Ihanaa. Mahtaava ! Värikästä.

Ei heterojunttia vaan "homodiskoa" ja Fifth Elementtiä ja kaikkea kaunista ja mitä lie, ja RÄJÄYTYSTÄ.
Huippu homma.

Kerrankin oikeasti SEKÄ merkityksellinen ETTÄ itsessään sinänsä "siisti" tuo "aktiviteetti".

Upea, hienot värit, komeaa. Se räjäytys ! Kuin äplen tausakuva, mutta miellyttävämpi ja kauniimpi ja parempi.

Mutta toisaalta, jos laittaa vaikka vain "glitteriä" eli kimalletta, hirvenläjään, on sekin applea parempi ! Ja reilusti. Mutta silti, in bona fide; loisto juttu tuo räjähdys.
Ja siinä on KATSOJALLEKIN jotain !!

Ja aika räjähdyshän tuo oli biisienkin osalta.

Sikäli kun nyt muistan järjestystä niin....


- Jari Siltsu Huumepää. (Sillanpää)

Dementiaa.

https://www.youtube.com/watch?v=uNeATK0U4gE

Aivan  loistava ! AHahahahahaa, hahahaa, haaaa. Huippu. Ihan itse asiassa huippu. Ihan kaheli, mutta toimi. Sehän näytti siinä "drägissään" vähän Kaija Kooltakin, hauskaa kyllä.
...Jaa niin muuten, siis sitähän se kai siis esittikin ?....ahaa ai sii. Ai sii.

En tosin osaa sanoa lauloiko se siinä yhtään mitään OIKEASTI, vai aukoiko vain suutaan ja hytkyi, mutta Kapithään kyllä diggas ! Np. HAhahaaa.

Se oli oikein hyvä biisi.
(Ehkä Jarin tulisi tästedes vetää kaikki keikkansa NOIN ?!?)

Sittennnnn...

- Kaija Koo

Kaija hönki "Että Mitähän Vittua" kappaleen, joka sai LÄHES kaikki, Venusta myöden, itkemään vuolaasti kuin Niagara, mutta MINUT se jätti TÄÄÄÄÄÄÄÄYYYSIN jääkylmäksi ! Siis minä ihan palelin, se jätti NIIIIIN kylmäksi. Niin kylmäksi.

ONNEKSI Kaija ei sentään tälläerää availlut haarojaan ja elehtinyt inhottavan rivosti ja härskisti ja hävyttömästi, vaan tyytyi vain irvistelemän ja hönkimään tuon biisin. Mutta sitä katsoessa tuli mieleeni että; herran tähden! Sehän on naispuolinen Vesku ! Sehän näyttää ihan Loirilta herran tähden ! Tosin Veskulla ei kai useimmiten ole partaa, toisin kuin Kaijalla, mutta muutoin.

Ja molemmillahan on USEITA "koko suomen Urhoollisen ja Patrioottisen, Yksiaineksisen, Kansan Rakastamia" biisejä. Minä tosin diggaan enemmän juuri Kaijan kuin sen toisen ruman hirviö "tuotannosta", jos nyt näin VIHJAILLEN voi asian esittää.
Ja kirjoittaen niin että vaikuttaa jo, lauserakenteen ym osalta, vähän niinkuin jopa, ikäänkuin, Toni Virtaselta.
Kin.

Virtaseltakin.


Minulle melko "..mjääääh?" biisi. Ja naurettavakin tuon räväkän vanhahkon ämmän räävittömään kuonoon. Vai mikä sioilla on ? Kärsäkö se on ? Vai ?..ei Ei se se o, kai.....en nyt juuri muista. Mutta kuono on ihan jees.

- Toni Virtanen

Soita Mua

https://www.youtube.com/watch?v=GLqUl7LUFCA

Tuo biisi tuli tuossa yksi päivä jossain kaupassa taustalla ja ajattelin että "tuohon on itse asiassa näin jälkeenpäin aateltuna, todella hyvä biisi" lähes huippukin. Ja yhtä outo kuin sopivakin valinta Tontsalta.

Tunnistin HETI että kyse on niinsanotun Nu-Metal kauden tyylistä, siitä ei voi erehtyä, minä tosin TYKKÄSIN hyvin useista nu-metal jutuista silloin, en tiedä MIKSI sitä niin inhotaan.
Mutta kuitenkin, vaikka tuo nyt on melko itseestäänselvää mitä Lanta Toni AINA tekee, eli kirkuu ja karjuu ja ärjyy ja uhkuu ja puhisee, niin tuo toimi kyllä ihan yllättävän hyvin, en inhonnut lainkaan. Vaikka se nyt ehkä vähän teurasti tuon muuten nätin ja hempeän Sannin biisin, ja murjoi siitä tuon ruman ja karkean version. Mutta jees, aika hyvä lopulta.
Tykkäsin.


- Juha Tapio

Oo Se Kun Oot

https://www.youtube.com/watch?v=FtZ3OkQ5Os8

Joo, hyvä. Ei paha. Tykkään kai silti Sannin alkuperäisestä enemmän, mutta oikein hyvä. Rauhallinen ja tyylikäs ja siitä oli armollisesti poistettu se lapsellinen, sen inkkarin näköisen nulkin osuus, se "perheautollisen paskaa mukaan.." kohta. Se on vain ihan sika TYHMÄ, tiedoksi Nyky Nuorille, se EI OLE "khuul" eikä se edes TARKOITA mitään.

Paitsi ehkä sitä että jossain päin Helsinkiä ajelee joku melko kirjaimellinen / de facto "Fintiaani" perheautolla jossa on ihan uskomaton kuorma potaskaa matkassa. Ehkä koko auton sisätila. Pelkkää paskaa !! Kuin "politiikan" tai koraanin sisältö.

Tämä oli todella hyvä.
Tykkäsin tästäkin.

- Cheek

Vahinko

https://www.youtube.com/watch?v=YTiQQPoGEyg


Niin käsittämättömän outoa ja epäpyhää ja mitä lie, kuin se onkin, oli illan paras ehkä tämä, Chiikki.
En tiä, mutta ainakin illan parhaita. Tykkäsin !
Sehän oli ihan mahtava melkein, mutta tuo biisi onkin itsessään niin hyvä ettei siitä ihan kauhean umpisirkeaa versiota voisi tehdä kai edes rummuttava apina.

Ja tuo ylimalkainen kaikkien naureskelu ja "repeily" vain sopi siihen ja teki koko hommasta paremman. Se teki tsiikistä heti paljon miellyttävemmänkin.

Ja mitä muuten sen ääneen tulee, mistä se itsekin nyt puhui, MINÄ sanon, ja olen oikeassa, että se kuulostaa lähinnä joltain Tiibetiläiseltä vuoristolhaman kurkkulaulannalta. Ehkä myös "..lannalta" jonkun mielestä, en tiä.
Kai se toimii, en nyt lähde perkaamaan SITÄ.

Mutta tykkäsin, ihan huippuversio jo muutenkin huipusta biisistä.

Ja mainitsen vielä, että ihastuttavaa kuinka Sanni itse mainitsi "..jos haluut panna mua yhen kerran vaan.." se oli hienoa ja koko jakso ihanan ei-Marxistista tiukkapipoista "korrektia" nyrpeilyä ja tiukkanutturaista sääntöjen kouliintunutta ja ilmeetöntä ja robotinkaltaista seuraamista.

Tässä oli sitä neloskauden sielua ja väriä ja mitä lie, tää oli HYVÄ !Sehr gut !...

Jaaaa niin !! Hei !?
Meinasin jo kellottaa itseni ulos tästä, mutta siellähän on sokerina pohjalla vielä Vartiainen !
Niin juu.

- Jenni Vartiainen


Se veti sen "Trampoliinin" josta olen kanssa tykännyt ja joka osoittautui myös itselleen Napero-Finlandistille yhdeksi tärkeimmistä biiseistään.
Oli sekin ihan hyvä.
Ei mitään selkeää valittamista, mutta luulisin tykkääväni, nyt ainakin ensimmäisen / yhden kuuntelun jälkeen ja perusteella, enemmän silti Sannin omasta alkuperäisversiosta.

Mutta jees.
NYT se oli siinä.


Kiitti.


Tää OLI hyvä !!


Sehr fein !
Lisäys Klo 03:08

Niin ja piti sanoa vielä että; Sannillahan oli jo ihan selkeät ja nätit tissit ! Ja Kaija Koo näytti siinä "guuttilukissa" kuin joltain hirviöltä Kummelien "Siivoojat" sketsistä tai joltain pulttikaulaiselta Drakulamaiselta hahmolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti