torstai 21. syyskuuta 2017

P-Korea vs Amerikka

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709212200407794_ul.shtml

Ihan uskomatonta "pokkaa" !! Vitun vinosilmäsammakko ! Saatanan paska. Saatanan vinosilmäinen sammakonpaska.

Vittu että KEHTAA !!! Mutta mitä ei demonit ja typerykset kehtaisi ?
Niillä on villin eläimen häpeä. Eli ei häpeää.
Se ei tarkoita niille mitään, ei mitään. Ei kertakaikkiaan mitään.

Sanon tähän väliin että; on muuten, melkoinen ja melko mielenkiintoinen ja paljon kertova(!) juttu, jos tuo sanonta todella on POHJOIS-KOREASTA !!
"koirat haukkuu, karavaani kulkee" !! Jumalauta saatanan vittu saatana !!
Soinin porsashumanoidihan sitä mm viljelee ja luoja ties kuinka moni "poliitikko" !!

Alkaako jutun juoni hiljaksiin valjeta Finuiitit !? Suomi ON Pohjois-Korea.
Sama paska, eri säkki.

Ei toki ihan yhtä paha, muttei kovin paljoa kummempi.
Tähän KANNATTAISI keskittää HUOMIOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kaikkialla missä "politiikka ja poliitikot" on "suuressa arvossa" = Pohjois-Yrjöläntti, ja joku vitun Lii Läskipää naureskelemassa muiden kiusaamiselleen. Vitun bimbo idiootti paskaläjä.
Ja siis kytät on mysö suuressa arvossa niissä paikoissa, niille on luultavasti ihan fanikerhojakin ja kaikkee. Ja naisilla on merkittävä "Yhteiskunnallinen Asema".


Funtsikaa joskus tätä.

Mutta eniwei; "panokset kovenee" !!


Kohta alkaa ehkä räiskyä ! Ehkä tulevana Lauantaina, kuten ennustin. Silloin saattaa tulla jotain TODELLA merkittävää, tai sitten ei yhtään mitään. Ja se SAAAAAATTAA liittyä "Israeliin" tai sitten ei.


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709202200407784_ul.shtml

Siinä on jo vähän jotain "asiaa" ! Japanin Päämarakatti saa anakin nyt, Amerikka selkänsä takana, sanotuksi ! Ja hyvä niin. Mutta vuosikymmenen jos toisenkin myöhässä.

Ryssät on olleet koko ajan, ja Kiina, tässä lietesammiossa tulppana, ja KEHTAA saatana VAATIA "palauttamaan keskusteluyhteys" tai jotain muuta abstraktia "poliittista" humpuukia ja höynää ja yhdentekevää sanahelinää, joka POLIITIKOITA miellyttää. Siitähän he "leipänsä tienaavat" herran tähden !
Tai anastavat pikemminkin, mutta koska kukaan ei juuri koskaan sano EI! he vain jatkavat, ja on olemassa "politiikkaa" ja "poliitikoita" ja HEIDÄN laatimiaan rajoja ja sääntöjä ja juutalaisten nerokkain isku valkeita vastaan, eli "laki" !! AHAaha täytyy lähes myöntää sen oveluus ja eräänlainen katurotan ÄLYKKYYS ! Se on jumalauta PIRULLINEN ja omituinen, mutta kieltämättä ovela, ase, "laki".

Pistä vihollinen syömään itse itsensä ja tuhoamaan toinen toisensa.
Ja se TOIMII !!!! 
Ei Krisus perkele voi olla TOTTA !!?!?!?

Tiedättekö miten erottaa toisistaan jyvät ja akanat, ruokottoman paskan ja oikeat hyödylliset ihmiset ?!
"Lailla" ! AHAhahaa; se joka on valmis lyttäämään toisen valkean / lähimmäisen, "koska laki sanoo niin!" EI OLE omiensa puolella eikä valkoinen eikä mikään mille kääntää selkäänsä ja tulisi ampua tavattaessa, kuten metsästäjät tekevät vesikauhuisille susille yms. Käsittääkseni.

Eli siis kyttä. KYTÄSTÄ on kyse. Tarkoitan Poliisia, kyttää, skoudea. SITÄ tarkoitan ja ajan takaa(!) :) thahahahaaa.

KAIKKI "Poliisit" tulisi sulkea johonkin "linnaan" ja heittää avain menemään ja lähteä itte vaika tsiigaan "Grillit Huurussa" sarjaa tjns.
Mutta ei hoi polloista OLE siihen ja kytät näyttää joko tietävän sen, tai ainakin aavistelevan niin. Ja yleensä kyttiin LIITTYY ennenpitkää kaikki ne höyrypäät joille ihmisten ja myös mutanttien, metsästäminen on sekä luonnollista että helppoa. Ja myös fyysisesti mahdollisimman mahdollista.
Eli yksinkertaiset isot karpaasit toisinsanoen.

Ampukaa siis ITSE itsenne; SE olisi moraalia par excellance !
Yukio Mishima PYSTYI siihen ! Se ON myönnettävä; se todella jukolauta teki sen ! Se "voitti kuoleman" kuin Jeesus tai jotain ! Oli sanojensa mittainen, äbsolutli. Teistä ei olisi siihen. Ikinä.
Ja sille vain naurettiin!
Sellaisia räkäpäisiä ääliöitä hoi polloi aina on. Ainakin Japanissa; se on FAKTA.

Se on sanoinkuvailemattoman harmillista, jos alakanttiin sanotaan, että niin monilla on tuo geeni mikä tekee muihinpuuttuvaksi kusipääksi ja pakottaa KESKITTYMÄÄN siihen mitä muut nyt tekee, ja nyt ...entäs NYT?! JUMALAUTA ! MÄ NÄIN TON !! Tus tänne saatana ! jne jne jne ad infinitum.

Ei siitä mitään tule, jahtaatte omaa häntäänne ja juutalainen ON kohta Maaplaneetan herra ja te idiootit älykääpiöt petturit virnistelette rivissä kuin jokin, "kuin", jokin sota-apinoiden patalijoona.


Mutta eksyin taas aiheesta.
Piti vain sanoa että totaalisia sieluttomia rakkeja, KAIKKI, nuo Pohjois-Korean vitun vinopäät kusiläntit idiootit murjaanit paskalörtsyt, ja kohta VOI olla jo jonkinlainen OIKEAKIN sota pitkästä aikaa.

Tsiigataan.P.s Jos tänne vallan hyökätään jostain jotenkin niin, piilottakaa joku Sanni tulevaisuuden varalle ! Se on poikkeavan värikäs ja viihdyttävä läntti Fifth Elementmäistä väriä ja valoa ja iloa yms tähän melko kurjaan ja ankeaa maahan. Jossa ON kyllä paljon kauneuttakin, muttei siitä ikinä niin viitti kukaan puhua tai sitä nähdä tai kuvata tms.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti