tiistai 26. syyskuuta 2017

Kytäthän muuten valehtilikin taas...

..unohdin vallan tuon tapauksen, hetkeksi, kun sanoivat "estäneensä" sen jonkun teon, kun joku oli VIHDOIN tekemässä se mitä PITÄISI, eli periaatteessa kai räjäyttämässä koko vitun "Eduskunnan" taivahan tuuliin, mutta tuli TYPERYS katumapäälle jostain VITUN rattaista ! Kristus mikä pölvästi !
Mikä "would be Schauman". Tai would NOT be ! Pikmminkin.

Äijä taisi nähdä Hevosen ja Rattaat ja aatteli "että vitsi hei!? Kyllä se Sipiläkin on niiiiin ihana mies lopunkaiken, ja niin komiakin kyllä ! Eihän sitä raaski pamauttaa kappaleiksi! Ja se Käteinenkin ja Thoorssi...oi kyllähän ne ansaitsee vielä monta monta mahdollisuutta...tuhota kaikki itseään ylempi ja parempi ympäriltään, esim muurahaiset ja toukat ja kommarit ja sokeat koirat yms! Mä annan niitten elää ! JIIIIAAHHAAA!"

Kiitti vaan tuosta ! ^ Hei. Kiitti !

Niin nin se vitun pölkkypäinen typerä ja sen NÄKÖINENKIN(!!) ai Kristus, kyttä, se puulla päähänlyödyn pölvästi puupään näköinen toljottava idiootti, jopa kytäksi tyhmännäköinen(!!) - kehtasi vetää ihan pokkana vain "kotiin päin" ja Julkilausui kyttäin ESTÄNEEN jotakin; kun TODELLISUUDESSA kyseinen marttyyri tai mikä lie, oli vain kävellyt kyttien linnakkeeseen, jollaisissa ne pitävät majaansa ja piileskelevät kohtaloltaan, niin nin se oli vain kävellyt ITSE sinne sisään ja keskeyttänyt jonkun lihavan kytänplösön munkkirinkilän tai donitsin nuoleskelun ja nauttimisen ja ihailun ja donitsille lepertelyn, ja sanonut että "mun piti räjäyttää se eduskunta ?!...hei?...eli ..mitäs nyt?"
Johon kyttä oli vastannut tuohtuneena että "odotas nyt!!" ja nuoleskellut munkkinsa, vai oliko se ihan donitsi, en ole varma, loppuun ja kilauttanut sitten siitä olkapääpuhelimestaan toverille joka oli ehkä tullut kohtelemaan moukkamaisen kolkon töykeästi tätä tyyppiä jolle olisi tullut ojentaa kukkakimppu ja lohdutuspalkinnoksi jokin mitalli !!! Eikä mitään vitun ÄMMIEN ja JUUTALAISTEN ja muiden "byrokraattien" "Tuomiota". Jota teitä on selkeästi ihan KIELLETTY muuten antamasta !!


"ÄLÄ tuomitse, jottei sinuakin tuomittaisi".


Mutta tuomitkaa vaan hei ! Ihan muina miehinä, muuten olisi Kaaos ja Anarkia™ !
Eikä liian pulleista ja pihisevistä Wanhemmista Herrasmiehistä ja niiden yhtä rumista ja kuvottavista vitun ämmistä olisi muuhun kuin ahnehtimaan laihempien ja hyödyllisempien työn tulokset ahnaisiin kitoihinsa ja sitten karjumaan ja määräilemään näitä hyödyllisempiä, ja käskyttämään kytän-ääliöt niiden kimppuun jollakin verukkeella. Eli aika pitkälti tämä nykyinen tilanne siis.

Se, Hyvä Kansalaiseni, mitä "Kaaos ja Anarkia™" josta POLIITIKOT ja KYTÄT puhuvat, OIKEASTI tarkoittaa on vain; tila jossa EI OLE "lakia / valtiota / kyttiä / POLIITIKOITA ja byrokraatteja" ja TÄMÄ niitä siinä hiertää; EI SINUN TURVALLISUUTESI !!

Niitä kiinnostaa vain saada pitää tuo "juttunsa". SE on kaikki kaikessa. Ne on vuosiTUHANSIEN "työnsä" tuloksena saaneet maaplaneetan käytännössäkatsoen OMAKSEEN !! Omistukseensa ja KOMENTOONSA, ja nämä ovat kyseisen planeetan ehdoitta ALIMMAT "persoonallisuudet" ja "tietoisuudet" ja psykologiat ja aivot ja biologiat ja toimijat ja tekijät jne, joten ne EI aio LUOPUA tuosta "Saavutetusta Edustaan" ihan äkkiä ja väkivalloitta !
Ju kän biliiv THÄT !

Luulisitteko muutenkaan että esim Soinin sialle tai jollekin 2 metriselle ja aivottomalle, murhaavasti tuijottavalle typerälle kusipääkytälle, olisi MIELUISTA ja ihan ok joutua TYÖHÖN ?! Oikeisiin TÖIHIN, missä KENENKÄÄN ei tarvitse kuunnella heitä ja tehdä niin kuin HE HALUAVAT ja MÄÄRÄÄVÄT, vaan missä ehkä on TOISINPÄIN ! HEIDÄN pitäisi kyetä seuraamaan joitain ihan perustason, "simppeleitä", ohjeita ja työtapoja, kuten "älä hitsaa, edes vitsinä, persläpeesi!" tai "älä laita koiraa kanttikoneeseen" tai "älä dyykkaa roskikseen TAI ikkunasta kun sana Vapaus mainitaan" jne.

Kytät on nykyajan Faaraoita; eläviä "ihmisjumalia" - siinä missä "poliitikot" ja "byrokraatitkin". Eli ihan täyttä fuulaa ja sontaa ja hävytöntä ylimielistä paskaa, joka OLETTAA että "mä saan hallita maailmaa ja muita olentoja!! Sweet".

Mutta et sä saa !! Sä vaan TEET niin. Siinä on suurempi ERO kuin näyt luulevan !!! Sä van TEET niin !! Kuten se yksi kirvesmurhaaja...Valjakkala ! Se. Kuten sekin; sekin vain TEKI !! En tiä oliko sillä niin mitään niin tähdellistä "oikeutta" ja "oikeutusta" tehdä niin..?!... Mutta se vaan TEKI kumminkin.
Kysymättä / pyytämättä lupaa. Itse. Iroonista.

Minua ei esim haittaa, jos ja vaikka, jossain päin suomea on ajokortiton nekru ajanut 2 kilometriä, tai parkkipaikalta toiselle. Ai zast dount KHEEEEER !! Ai dount giv a fak.
Minä en KESKITY siihen. Lainkaan.

Juuri NYTKIN, par´aikaa, saattaa jossain tuolla "käsivarressa" tai Uts-Joki - Kevo akselilla, olla kissa puussa jumissa !! Ja minä TYKKÄÄN kissoista, mutta sille ei VOI mitään, joten miksi huolehtia ? Miksi "välittää" ?!
Ja kissan pitäisi kyllä pystyä myös laskeutumaan puusta, toisin kuin esim, sanotaan nyt vaikka, ihan satunnaisesti, paremman puutteessa ehkä että, jos ei muuta siis niin että, ehkä "neekeri" tai jotain tällaista ? Niin nin sen pitäisi kyllä pystyä laskeutumaankin sieltä, kun sinne pääsee YLÖSKIN päin, eli sinne vaikeampaan suuntaan. Ehkä ne on vain laiskoja, en tiä.
Neekrit muuten ainakin ON ! Iroonista kyllä ! HAHah hahahaaaaaaaaaaa.

Ja kytät ja "poliitikot" ja KAIKKI "Valtion" / "Julkisen Puolen" "työntekijät" eli pro-aktiivisen aggressiiviset vitun demoniset LOISET.
Eikä tuo, edelleenkään, ole minkäänlainen "argumentoitava" mielipide tai näkökulma tai teoria tai tunne tai vakaumus ja maailmankuva yms, sellaiset ei KIINNOSTA minua; minä olen VAIN TOTUUDEN ja VALAISTUKSEN ja TOTAALISEN VAPAUTUMISEN kaikesta, perässä ja tiellä; tuo on FAKTA.

"Poliisit" ja muut "poliitikot" vain ROIKKUU VÄKISIN kiinni meissä PAREMMISSA ja kehittyneemmissä elämänmuodoissa, kuten niin moni moni muukin, koska ne oikeasti kuuluisivat ITSE historian roskakoriin, mutta koska toisin kuin esim Tasmaanian Paholainen / Pussihukka tai jokin eksootinen troglodyytti, ne osaavat valitettavasti VÄLTTÄÄ TUOMIONSA ......iroonista(!!), ne roikkuu kuin purkka tukassa EDELLEEN mukana "kuvioissa" !! Hidastaen ja TUKAHDUTTAEN ihan, aivan, totaalisesti KAIKEN !

Voi olla VAIN joko VAPAUS ja ihmisten TOTEUTUNEET elämät ja unelmat ja sen sellaista, TAI tämä tilanne. Valtio ja kytät ja juutalaisten komentelut eli "laki".
Joka tulee BYROKRAATEISTA, EI Jumalasta !! Käsittäkää TÄMÄ nyt edes jo tässä vaiheessa Historiaa !! Herran perkele sentään!!

Teitä / Meitä, ei velvoita eikä sido eikä pyydä eikä käske TOTTELMAAN MITÄÄN mitä "Valtio" tai sen "byrokraatit" ja kytät ja "lait" sanoo, EI MIKÄÄN eikä sekään, paitsi kyseiset tahot ITSE ja naiset.
Molemmat on  Beelsebuubin lapsia, ja siitä saatanan paskaläjästä siinneitä vitun vittupäitä kusiruuttia paskoja.


Itsekkäitä, pöyristyttävän ULTAröyhkeitä, omahyväisiä, olettelevia, ahneita, päällekäyviä aggressiivisia ja lahjattomia idiootteja loisia ja hyväksikäyttäjiä, vailla MITÄÄN tunnontuskia loputtomasta vääryydestään ja pahoista teoistaan yms. Koska niillä on "fiilis".
Fiilis että "Jokin...tuolla jossain!" on "valtuuttanut" heidät, tuo sana pitäisi muistaa useammin muutan "valtuutus", tekemän... mitä mielivät periaatteessa. "Kunhan Lain protokollaa seurataan" jonka HE siis ITSE laativat ja päättävät, mutta VAKAVIN ILMEIN !! SE muuttaa kaiken ja tekee siitä ihan O.K sulkea joku loppuiäkseen pois elämästä, ja johonkin pieneen kolkkoon huoneeseen, "kuin" jokin kidnappaaja, jonka kurjaan motelliin tai hotelliin kukaan EI HALUA VAPAAEHTOISESTI, siksi "asiakas" (ja ne vielä kehtaa kutsua uhrejaan "asiakkaiksi" !!) täytyy VÄKISIN ja VASTEN TAHTOAAN siepata sinne ja lukita sisään !

Kai tämän nyt käsittää kehari mongoloidikin että tuo on vain yksinkertaisesti VÄÄRIN, ja TODELLA TODELLA väääristyneen maailmankuvan ja "ihmissuhdekäsityksen" omaavan huohottavan, kuolaavan, raiskaajankaltaisen hullun tekosia ?!
Se on sellaisen maailmankuva joka USKOO, kiihkoisasti ja ASENTEELLA!!, että hän kuuluu johonkin Harvojen ja Valittujen HUIPPUJEN joukkoon jolle on annettu Kohtaloksi: Hallita Koko Maailmaa ja Tehdä Siitä Ikioma Leikkipaikkansa jossa HE määräävät ja KAIKKI muut vain tottelevat tai vikisevät. JA ! Tottelevat. Siis.
Sekä että.Kieltämättä.. on VAIKEA olla päätymättä, siihen maailmankuvaan, varsinkin kun TIEDÄN kyseisten olentojen olevan yhtä todellisia kuin naapurin kissan, mistä "Salaliittoteoreetikot" ym aina jauhaa, eli että ne Muukalaiset itse asiassa MANIPULOI KAIKKIA maailman "ihmispopulaatioita" käyttäytymään tietyllä tavalla, jolloin nämä onnettomat ja TÄÄÄYSIN vihjeettömät höynät käy TOISTENSA kimppuun eikä sen OIKEAN Yhteisen, iroonista kyllä, Vihollisen kimppuun eli niiden Mulkosilmien ja itse Paholaisen !! Joka todentotta lienee niiden jokin alkuisä tai jotain.

Mutta valitettavasti "ihmisiä" ei TARVITSE nähdäkseni kovin paljoa edes manipuloida, niin monet on silkkaa ruokotonta paskaa ja onnetonta keskinkertaista ja senkin alle jäävää, mitätöntä mutta häiriintynyttä sontaa.
Kuten juurikin "kytät" esimerkiksi.
Ja he myyvät senkin vähän sielunsa mitä niillä ikinä sitten onkin, vain saadakseen kurmoottaa muita ihmisiä edes vähän / jonkin verran.
Ja toisin kuin MINÄ, ne ei edes KOHDENNA tätä kaunaansa ja kostoaan niihin alkuperäisiin tiettyihin SYYLLISIN; vaan ulottaa sen kattamaan kaikki ja kaikkialla ja loputtomiin ja koko ajan.

Eikö se ole PAHUUDEN MÄÄRITELMÄ ??!!!

Tässä olisi, "ihmiskunta", kun niin vitun fiksuja olette, ja minunkin kanssa samalla viivalla; mitä jos LAKKAISITTE olemasta sekapäisiä kusipäitä ja ärtyisiä "hetero"mulkkuja toisianne kohtaan, ja antaisitte toisenne vain kertakaikkiaan OLLA, ja KESKITTYISITTE ihan muihin asioihin, kuten esim OMAAN "Itseen" ja Logokseen ja sen TOTEUTTAMISEEN.....ja JOS se Oma Itse sattuukin olemaan esim "murhaaja-raiskaaja" niin SEN VERRAN voisi olla edes jotain kunniantuntoa ja altruistista hoksaavuutta, kuten Japseilla ja minulla on VERESSÄ, että ainakin ILMOITTAA siitä muille ensin...esim "mä aion TAPPAA teitä mahdollisimman monta!! Ehkä huomenna...klo 17:00..JUOSKAA!!" tai jotain tuollaista ?!?!
Silloin se OLISI itse asiassa REILUA ! Ja muilla OLISI kaikki maailman aika  VARAUTUA siihen !!!!!!

Yht´äkkinen HYÖKKÄYS on moukan ja paskahousun ja luonnon SAALISTAJIEN strategia. Se EI OLE kunniallista ja maskuliinista. TARPEEN se VOI olla toki joskus myös kunniallisille, mutta .....useammi EI.


Ja te Tavalliset Ihmiset, te VITUN "Lainkuuliaiset" Saatanan paskat, pikku vitun vitut, vitun PETTURIT, TE !! Te voisitte ehkä myös tulla snadisti ulos kuorestanne ja AIKUISTUA henkisesti, sikäli kun se on "keskiverto heterolle" BIOLOGISESTI mahdollista(!) ja ottaa ITSE vähän jotain VASTUUTA yms, ja voisitte lakata paskahousut PIILESKELEMÄSTÄ "poliisin" lihavan ja aivottoman barbaarimongoloidin karvaisen selän takana ?! Nou ?

Te mielikuvituksettomat saatanan silsat.

Voisitte ehkä KESKITTYÄ vähän VÄHEMMÄN; muiden apinoiden omaisuuden ja resurssien ahnaaseen ahnehtimiseen ja varkauteen yms, ja TEKEMÄÄN ITSE jotakin !?!? Byrokraatit !? Nou ?
Vai onko selkä vähän huonona ? Lonkka vaivaa, ja mysteeriset kivut ja päänsäryt ym...? Deeemn.

Mainittakoonkin TAAS, muuten, että MUISTAKAA ihan jo AJATELLA nämä 2 ERILLISIKSI ja VIHOLLISIKSI!!! Poliisit ja Armeija !!

Nämä on VASTANAVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ei liittolaiset !!!!

Vaikka tyhmät cro-magnon sota-apinat ei näytä LAINKAAN, alkuunkaan, hahmottavan tätäKÄÄN yksinkertaista perusasiaa. Mutta se johtuu ja juontuu jo siitä virhearviosta että apinat samaistavat toisiinsa "Valtion" eli VIHOLLISET LOISET ja aggressiiviset käskyttävät miehittäjä-hyökkääjä-anastajat, JA armeijan.
TODELLISUUDESSA: "armeija" on sen ihan oikean ja aidon "kansan" eli PAIKALLISTEN ja "natiivien" IHMISTEN muodostama puolustus-yhteenliittymä ULKOISTA VIHOLLISTA vastaan. Tämä lienee selvä ?
Tämä on niin selvä ja yksinkertainen asia että en vaivautuisi sanomaan tuota kahdesti edes papukaijalle tai lattialankuille tai ruumiille.

"Poliisi" taas on VALTION OMA ARMEIJA "omaa" "Kansaa" vastaan, jotteivät nämä voisi IKINÄ(!!) toteuttaa OMAA ELÄMÄÄNSÄ ja elää vapaana ja kuten haluavat, ja jotta  he joutuisivat TOTTELEMAAN "byrokratiaa" ja juutalaisia, ja näiden vittupäiden rutikuivia ja aina HAITALLISIA käskyjä. Tai "lakia" toisinsanoen.
Jotta "Kansa" ei voisi olla VAPAA ja elää itse omaa elämäänsä. Kuten lehmätkin, "Kansa" on kuten karjaa ja lehmiä, jotta ne EIVÄT olisi itse luonnossa "omillaan" ja "oman onnensa nojassa", ne "täytyy" jonkun mulkvistin mennä ja varastaa omakseen, kidnapata, siepata(!)....mielenkiintoista... "Muukalaiset Sieppasivat.." ...ja pistää karsinaan jossa niistä voi puristaa HYÖTYÄ irti. Lihava ja ITSE sangen kädetön ja kyvytön olento, ja MEGAlaiska. Ovela loinen.
Kuten "poliitikko" yms. Juutalainen .....jne...


TUOSSA ^ on TOTUUS asioista. Joten se luonnollisesti luullakseni kiistetään jyrkästi tai jotain sellaista. Niin demonit aina reagio kun ne esiinmanataan; sähinää, sähinää ja raivoisaa typerää ylimielistä itsekästä AGGRESSIOTA !! Mistä toki moititaan ainakaikkia muita, kaikkia "Rasisteja™" esim. Tällä nykyisellä hetkellä. Se tulee kohta olemaan jokin muu, en tiedä vielä mikä.


Onkin suuri HÄPEÄ Armeijalle jos ja kun se ottautuu PUOLUSTAMAAN kyttiä ja jumalauta vieläpä METSÄSTÄMÄÄN "omiaan" kyttien pyynnöstä tai KÄSKYSTÄ, luultavasti jälkimmäisestä, ja lähtee mukaan sekalaisiin "ihmisjahteihin" !!!!
Jotka lienee sitäpaitsi useimmiten MUTANTTIjahteja kuin IHMISjahteja. Mutta älkää tätäkään uskoko suotta ! Tiuskikaa että "perustele!" ja "missä näytöt!" ja sähiskää ja kieltäkää asia ja asettukaa VITUN VAIKEIKSI ja vastahankaan vitun Finuiitit !!
Kyllä te tiiätte yhtä hyvin ja jopa paljon paremmin ! U go gurls !
VIKA ON TEISSÄ !!!

Summa Summaarum.
Ei "tuolla ulkona" ja/tai minussa.

TEISSÄ.

Se on TEISSÄ !

Teissä on VIKA, ja VIKAA.
SE pitäisi korjata !? Nou ?
Muuten tämän ulottuvuuden elämästä ei IKINÄ tule lasta eikä paskaa."Teissä" ei siis tarkoita suomen teitä. Tietä, tai "ajorataa" ! HUOM !!

Vaikka niissäkin on käsittääkseni melko paljon vikaa. Muttei se nyt NIIIIIIIN merkittävää haittaa kuitenkaan ole, kuin "kytät ja lait ja valtio ja valta" yms Beelsebuubin paska.


Kiitos.
Kytät VALEHTELI teille.
TAAS.


Voiko niissä olla, todentotta, noissa Saaannnnkareissa, jotain muutakin moitittavaa ?!!?....
Mitäs tällainen nyt on !?
Mitänkäs Meille nyt käy !!!?

Kakka housuun ja äkkiä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti