perjantai 22. syyskuuta 2017

AMERIKKALAISET SELOSTAJAAAAT !!! OUMAIGAAAD !!! TSIIIIISUS KRAIST !!

Katselin ihan äänten kera tuota Ninja Soturit ohjelmaa, jossa oli muuten joku ystyykuollut Oulun junttikin ! Hah. Tottakai se eliminoitui heti kättelyssä ? Miksi edes kysyt ?

Mutta kuitenkin; Amerikkalaiset selostajat kuulostavat vajaamielisiltä / jälkeenjäneiltä. Jonkinlaisilta "kehareilta".

Kohkatessaan suu vaahdossa ja sylki lentäen jotain tyhmää lapsellista vajaamielistä paskaa, kun joku aikuinen mies riippuu köysiradan köysissä, tai lämää kiekkoa kohti laitaa, tai potkaisee jalkapalloa vähän johonkin suuntaan; nämä idiootit kiljuvat riemusta tai kauhusta, kuin jokin tyhmä hsteerinen ämmä.

Ikäänkuin he todistaisivat jonkinlaista IHMETTÄ, uuden alkuaineen räjähdysmäistä syntyä, tai jopa, ehkä, en tiä, kokonaisen galaksin romahdusta tai ainakin globaalin rahamaailman tjns, kun mitään sen ihmeempää ei tapahdu kuin että jokin neekeri tönäisee toista pelikentällä, tai joku dramaattinen mäntti tippuu ponnahduslaudalta allaolevaan uima-altaaseen tai joku kiekkoilija taklaa toisen.

Siis kuuuiinka lapsellisia ja YLILYÖVIÄ ja MELODRAMAATTISEN YLIDRAMAAAAATTISIA,
Tsiiisus Khraist, sitä voidaan olla ?!!


Olen aina INHONNUT tuota Amerikkalaisten MegaSuperHyperYyyyyber (jota eivät osaa lausua) INNOSTUSTA ja vitun rasittavaa vesipään kohkausta !

Vittu edes KEHARI ei innostu edes Linnanmäellä tjns, yhtä paljon, kuin jokin vitun Doktor Filin näköinen, luultavasti pedofiili, pälvikalju Amerikkalais ja/tai futis mulkku, jostain ihan täysin itsestäänselvästä ja tavallisesta jayhdentekevän latteasta ja triviaalin mundaanista; ne innostuisi varmaan Sami Hedbergin "keikastakin" !

Eli siitä kun tuon ihmisnorsu kipuaa / nostetaan, lavalle, jossa hän sitten kyselee yleisöltä. Siinä kaikki.
Tivaa aiheita ja vittuilee yleisölle. Eritoten jos joku huomauttaa että hänen keikkansa "on melko kuumaa kamaa" kuten joku tekikin, ja sai syytteen homoudesta Heedbäriltä.

Heedbäri: se hänen kommenttinsa oli TOTTA ja TOTUUS ja paikkansapitävää, se oli ihan täyttä paskaa mitä esitit ja tietänet tämän nykyään jo itsekin.

Ehkä kaikkein pahinta ja toruttavinta ja yrjöttävintäkin kyllä, tuossa kaikessa naurettavassa innostuneessa tyhmyydessä on se että se on nykyään saatu jokseenkin juurrutettua myös ennen niin ihanan juroon suomeen  !

SE, on perkele jo paha.

Se ei istu tänne luonnostaan, ja se jää aina kalvamaan ja inhottaa jo siinä hetkessä jne jne. Ei suomalaiset OIKEASTI innostu kuin jokin villiintyvä kehari, jostakin vitun ...mistä nyt sitten onkaan kyse. TV ohjelman nauhoituksista tai amerikkalaisten "futiksesta" tai mistään.

Kun taas Amerikkalaiset juontajat ja illan isännät ja selostajat  ym, kirkuu ja haltioituu ja mukaantempautuu ja kohkaa ja vouhkaa kuin homot Euroviisuissa.
Ketään muuta ei juurikaan KIINNOSTA !

Ellei siellä ole jokin uusi Looooordi olemassa kiintoisana kuriositeettina tai jotain.Mutta KAIKKIHAN Amerikassa on lähinnä vain KEKSITTYÄ ja PINTAA ja TEATTERIA ja sen sellaista. Pelkkää esitystä eli "shouta".
TÄMÄ unohtuu monasti kaikilta muilta, kaikilta Ei-Amerikkalaisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti