torstai 21. syyskuuta 2017

Ninja Soturi

Katsoin tuotakin shouta. Se on ihan hyvä, vaikka se alkuperäinen Japaniversio olisi vielä paljon parempi.

Mutta ensinnäkin, tuossa oli kirjoitusvirhe; siinä luki "basebollia" ! Vittu se on "baseballia" tai ehkä "balia" mutta EI "boolia" ! Ellei sitä kirjoita TAHALLAAN tuollain, kuten minäkin, "foneettisesti" tai kirjaimellisesti tjns, jolloin se olisi "beisboolia".Sitten siinä kävi esiintymässä joku inhottava niljake, joku vitun vekru, joku "breikdänssääjä" tai muu vitun hyödytön hamppuhippi, joka tuli suurin elkein ja typerin ilmein ja elein ja jonka toivoinkin tippuvan, ja jumalauta ! Jätkä jäi HETI kätelyssä niihin köysiin kiinni ! AHAAHAHAHAhah vitun idiootti ei päässyt ensimmäiseen varttiin NIISTÄ !! HAHhaaTHahahhahaaa vittu kun ne läpäisisi kuka tahansa "virkkuumummukin" ja sokea pappa, mutta ei tuo spede.
Se oli kirjaimellisesti heti köysissä.

Sen täytyi näyttää paikanpäällä melko tyhmältä. Kun ei ole varma onko peli taas käynnissä, mutta silti näyttää että joku tuolla kaukana sivussa, vasemmalla, kieppuu kuin joku vähä-älyinen, niihin köysiin seonneena, epätoivoisena ja ähisevänä myttynä. Kuin hämähäkin saalis tjns.
Vitun luuseri ! Vitun typerys ! Vitun VITTU !!

TAHAHAhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! HYVÄ että putos ! Saatanan typerä vitun veekeri. Vitun naurettava iljttävä pelle.


Sitten siinä oli se joku säämies, joka sekin putos ! Vitun nahjus.

Vittu; MITEN surkeita ne KAIKKI oikein on ? Järjestäin. Yksi toisensa jälkeen, ne uiskentelee siellä kuin jokin idiootti ja sitten selittelee tai "puhaltelee muniin" ?!

Pässit.

TREENAKKAA vitun nynnyt kunnolla niin ette tipu joka helvetin esteellä !!!

Ja tuosta itse ohjelmasta vielä sellainen että; minua ei kiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnosta, lainkaan, niiden kisaajien koko helvetin elämänkerta / tarina, vaan sen kun näytätte ne itse esterataosuudet ja homma on selvä ! Ei KETÄÄN kiinnosta jos jonkun vitun Baltimorelaisen mäntin tyhmällä rumalla koiralla on ollut leukemia ja se on taikapölyn ja typerysten toiveiden ja Ninja Soturin ja Amerikkalaisen Television avulla parantunut osittain, vaan katsojaa kiinnostaisi vain tsiigata sitä esteillä etenemistä; SE on mielenkiintoista ja lähes "mukaansatempaava".

Kokeilisin ehkä itekkin, en tiä.

Minulla olis sellainen ideakin itselläni jo kauan sitten, että noita ratoja olisi hienoa olla myös suomessa, sillä tuo jos mikä on ihan loistavaa ehkä jopa TÄYDELLISTÄ, ympäripyöreää koko kropan treeniä, mutta niitähän nykyään ONKIN JO !
Mahtavaa.

Mutta itse tätä ohjelmaa ei tietenkään ole, koska....no hei !?..wtf, tää on suami.

Hjallis saisi saatana, ja se VITUN Sipilän niljake paskaläpi, mennä kieppumaan tuonne ! HAhahaa, Kristus ne eliminoituisi nopeammin kuin saisit edes asetuttua puolikelvollisesti töllön ääreen, tai mistä ikinä tiklaatkin ohjelmia JOS tiklaat. Vaikka istuisit kännykän kanssa paskalla tjns, elukka.


En tiedä, enkä niin välitäkkään tietää.

Yksikään "lainsäätäjä" tai "poliitikko" ei pärjäisi tuolla ! Ei YKSIKÄÄN ! Ei edes Tynkä Jööran, tai Kaitsu tai hienommin kuvailtuna "Alexander Stubb".
Huomaatteko heti mikä ero !?!? Kai-Jööran tai Alexander Van-Napoleon-Stub Kuudes.

No mutta kuitenkin.


Nähään siä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti