keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Ninjakehari / Keharininja

Ninja Soturissa kävi spedeilemässä ja ärsyttämässä joku vammainen zombi, joku vitun autistinen idiootti, joku helvetin vitun saatanan kehari !!

Ja tottakai, luonnollisesti(!), vitun ääliöt, "kaikki seisoivat kunnioitusta osoittaen, tälle urhealle soturille ja mahtavalle nerolle ja suur Suur Miehelle".
Vitun typerät mäntit ja ääliöt.

Kukaan ei kai halunnut tulla nähdyksi tuossa kunnianarvoisessa tapahtumassa, ainoana istuvana tyyppinä, kun kaikki muut seisoivat, hurraten kehitysvammaiselle nörtille.

Onneksi se hyypiö tippuikin kuin paskasäkki samantien siitä pois kuluttamasta ja tuhlaamasta aikaa, ja hermoja ja näyttämästä niin tyhmältä sitä tehdessään että sitä tunsi ohikiitävän hetken itsekkin itsensä snadisti tyhmemmäksi.
Miksi sellainen propellihattuinen autistinörtti ylipäänsä päästettiin sinne mukaan !?
Ikäänkuin se pärjäisi tuossa sen paremmin kuin mäyräkoira.

Kristus vittu sentään.

*

Kommentoin samalla tuota koko ohjelmaa.
Tai siis jos vain sopii ?.....sopiiks tää ?...
....kiitti.


Niin nin kuinka vitun SUPERtyhmää idioottiutta on sekin että kilpailijoilta kysytään tuossa usein "minkätyyppistä strategiaa aiot käyttää?" ......"..ö..jaa ninku tossa kiipeilyssä vai?..."

"Ni! Tihihihihiii"

"...no...emmätiä..mä aattelin et mä ninku kiipeen ja pompin ja vähän ehkä heilun ja hämään vastustajiakin ...ja näi... ja meen niinku noin esteet läpi ja näin.."


Mitä vitun strategiaa voi tuossakin olla !? Herran perkele se on periaatteessa aikuiset kiipeilytelineellä.

Ei kiipeilytelineeseen vaikuta STRATEGIAT paskan vertaa vitun Amerikkalaiset, hölisevät, Idiootit !

Tuokin ohjelma olisi oikeasti, paitsi paljon parempi, mutta vain vartin mittainen jos siitä karsittaisiin kaikki ylimääräinen tyhmä kuona pois. Eli nuo "insertit" ja kaikenlainen elämäntarinointi ym täyteaine ja turha paska.
Ketään ei kiinnosta jonkun jenkkiläisen satunnaisen mäntin pallinaaman elämäntarina. "Hei, olen Coloradolainen entinen pitsakuski, ja osallistun ninjasoturiin koska tykkään kiivetä" ...ai miin...huu givs a fak ?

Ja miksei tuo vitun mylvivä yleisökään hiljene hetkeksikään ? Vitun viheltelevät hampaattomat heinäjuntit idiootit ! Ja neekerit.
Tosin ne nekrut ei ehkä edes tiedä missä ovat, ne vain etsii jotain mukavaa ruohikkoa johon piiloutua ja paskantaa, ja odottaa Päällikön Mahtikäskyä, jota ei ikinä kuulu.

VITTU että minä alan todella tykätä kyttyrää Amerikkalaisista, muutenkin kyllä, tuota  ohjelmaa katsoessa.
Vitun ärsyttävät mulkut.
Ja ne selostajatkin, Ähmed Mehcmet-Ahmed ja joku Valkoinen Geneerinen Pölvästi......ne on melko naurettavia siellä pahvisessa puhujapöntössä / kulississa, kailottaessaan typerää sekalaista ylipirteää paskaa, kuin jokin liikaa sokeria nauttinut 8 v poika, joka ei malttaisi ollaa paikallaan vaan venkoilee ja selittää kaikkea mitä näkee sokerihumalassaan, KAUHEAAN ÄÄNEEN.

Vittu MÄ NÄÄN kyllä ITEKKIN perkele mitä tapahtuu !! Ei sitä TARVI selostaa lainkaan !!

Ja taaskin: keskittyisivät vain niihin itse SUORITUKSIIN !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti