tiistai 26. syyskuuta 2017

Avaruus vai Neekerit ?

SIINÄ on SE "kohtalon kysymys"  valkoisille.


Katsoin tuon "Supertehtaat" ohjelman, ja olen katsonut jo muutamankin jakson, se on ensinnäkin yllättävän hyvä !

En yleensä diggaa mistään vitun autoista, mutta ...en tiä....tykkään tuon tsiigaamisesta, ja tykkään kai siitä että niissä tehtaissa on LAATU nimenomaan SE IDEA !!!

Tuossa tuli viimeksi tuon Köeningssinmunan valmistusta. Siinä on hyvännäköinen takapuoli ainakin, siinä kaarassa.
Mutta kun sitä katselin, tuli mieleeni tämä taas, mitä olen ihmetellyt sittemmin nuoruuden; miksi valkoiset on UNOHTANEET avaruusmatkailun TÄYSIN ja keskittyvät nyt, pelkurit, sen sijaan vaalimaan ja paijaamaan ja jalustalle nosteleemaan Maan kurjinta elävää ja typerystä ja toivotonta Jurakauden jäännettä ja idioottia, eli neekeriä !?!?!!?

MIKÄ hevon vittu TÄMÄN voi selittää !?!.......En siis ihan tarkalleen tiedä, siksi minä sitä kysynkin.

Minulle se esittäytyy kaiken nurinkurisuuden ja tyhmän hulluuden ja älykääpiömäisen vähämielisyyden ja puuduttavan tympeän tunkkaisen kommariuden, alimpana ja käsittämättömimpänä ja syntisimpänä manifestaationa ja esimerkkinä !

Jos sitä voisi VALITA joko Sci-Fin jonkin komeimman Tulevaisuuden tai tämän....


...te olette valinneet TUON ^ !!!Siis...tuskin ihan NIIN kajahtanutta vasuriakaan(!) on, että tuo täyyisi erikseen sillekin vielä selittää.

Siis miksi näin sanon.
Sanoisin että "HÄVETKÄÄ!" jos uskoisin sillä olevan jotain vaikutusta. Mutta joka on tehnyt yllämainitun valinnan..... en usko että viesti menisi perille.
En usko että sillä olisi mitään merkittävää vaikutusta.
En usko että kyseinen "heebo" snaijaisi mitä sanon ja miksi ja.....blääblääblää.


Tämä tuli mieleeni eritysesti siksi, että niiden "super autojen" valmistusprosessi näyttää näemmä melko paljon siltä miltä voisin kuvitella jonkinlaisen pienen avaruusaluksen valmistusprosessin näyttävän.
Ajattelinkin että miksi nuo ei tee jotain avaruusalusta auton sijaan !?
Auto nyt on VAIN auto, lopultakin, mutta avaruusalus !?!?!?....fuck boy.

Vittu kun keskittyisittekin toden totta, tekemään avaruusteknologiaa tuon melko yhdentekevän superauto hömpän sijaan...!!


Nooo mutta, onhan sekin tärkiää että kauppakassi kiihtyy nollasta sataan 2:ssa sekunnissa, ja kulkee noin 440Khm.
Ehtii kauppaan vaikka sunnuntai-aukiolon vallitessa !

Vai ajatteko muka tuon hiljempaa, ne keillä vielä (kohta kielletty!) AUTO ylipäätään on, kauppaan saati sitten takaisin päin ?!
Me kaikki tsiigasimme, nuorempina ainakin, ne samat skifileffat, ja mitä TEILLE näyttäisi jääneen käteen ja tulleen mieleen niistä teknologioista ja paikoista ja ideoista ja siellä seassa vilisevistä kiintiöneekereistä, on että; "jee...hei..? me otetaan noi neekerit !! Pari miljoonaa sellasta!...kiitti".Kun taas minä ajattelen päinvastoin ! "Siirtäkää joku hei noi neekerit tosta seasta pois, mä haluisin tuon ja tuon teknologian ja/tai paikan, tai ehkä tuon ja tuon vähäpukeisen bimbon imemään mulkkuani tjns ?!...kiitti".
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti