lauantai 23. syyskuuta 2017

De Wit(tin) tapaus

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/09/marco-de-witt-otettu-kiinni-ja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HavaintojaUudestaMaailmanjrjestyksest+(Havaintoja+uudesta+maailmanj%C3%A4rjestyksest%C3%A4)

En tiedä ihan täysin, tai yhtään, kuka vittu on "De Wit" mutta halusin vain mainita että; en tiedä MITEN Tavallinen Ihminen reagoi tuohon, mutta MINÄ reagoin niin että jos olisi ASE matkassa, ampuisin tuosta muutaman "Poliisin".

Jolloin Tavalliset Ihmiset pitäisi MINUA     PAHANA.


Niin Tavallinen Ihminen "järkeilee".

Se johtuu siitä että Tavallinen Ihminen EI JÄRKEILE LAINKAAN, kuten kyttäkään. Vaan sen apinanaivoihin on vain onnistuneesti lihavat vanhat herrat ISTUTTANEET tiettyjä neuraalisia ja "limbisiä" polkuja ja tiehyeitä ja kulkureittejä, joita pitkin AUTOMAATTISET reaktiot ja "maailmankuvat" ja tulkinnat ja ärsykkeisiin vastaaminen yms, matkaavat. Eikä Tavallinen Ihminen ikinä pyri ITSE HALLITSEMAAN tuota prosessia tai edes kyseenalaista SITÄ   MISTÄ   se on kotoisin.


T Ä S M Ä L L E E N kuten kyttä käskyjensä suhteen !! Siis ihan TISMALLEEN !! Aivan robotin TÄSMÄLLEEN.
Sveitseiläisen kellon totaalisen täsmälleen samoin.


MINUN on hyvin vaikea kuvitella kytäntasoista röyhkeyttä olevan edes olemassa, mutta olen kokenut saman röyhkeyden kyllä sekä rikollisen että koulukiusaajan taholta, ja niissä pienissä keisseissä missä olen ikinä olluta Poliisi-Sian kanssa missään tekemisissä.
Lähinnä joskus muinoin jonkun sakon olen kai saanut, mutta siitä on jo aikaa.

Ja senkin te maksatte minulle takaisin, vaikka siinä NYT olette VOIMISSANNE ja ylpeitä ja TOISTENNE KANSSA TURVASSA, mutta se ei KESTÄ.

Ja KARMA odottaa siellä mihin ikinä menettekin.
MIHIN. IKINÄ.

Piiloa ei vitun rotat OLE. MISSÄÄN.

MISSÄÄN ULOTTUVUUDESSA. MISSÄÄN.
IKINÄ.


En tiedä ihan tarkalleen MIKSI Tavalliset Ihmiset REAGOI niinkuin REAGOI, vai onko se VAIN tuo minkä tiedän ja minkä mainitsin. NIIN käsittämätön on minulle se / tuokin ^ ALISTUMISreaktio.

TEITÄ OLI luultavasti ENEMMÄN !?!?!?! Miksi siis annatte VIHOLLISEN kidnapata, luunaamansa tunteettomana kuin robotilla, yhden teistä !? Tuosta vain !?
Koska POLIITIKOT ja byrokraatit HALUAA niin !? Tai Suuri Yleisö ?!
"Suuri Yleisö" on tyhmää ajatuksetonta pelokasta paskaa, sen mielipide ei ole sen tärkeämpi kuin jonkin vitun gasellin tjns. Eikä kyllä sen järkevämpikään, vaikka ovat hyvin nopeina aina kommentoimassa sitä mitä nyt sanon, jotenkin "tyhmänä" tai ...minä lie.

Suurta Yleisöä kiinnostaa nähdäkseni ikinä ja koskaan ja aina vain yksi asia; ns status quo. Ja ehkä jonkinlainen rahallinen menestys, eli he OVAT "kuin" juutalaisia. Ehkä he siis OVATKIN, juuri sitä; juutalaisia !?

En tiä.
Outoa.

Ja MATERIAALISTA.

Tässä asiassa minä itse asiassa miltei TYKKÄÄN muslimeista; toisin kuin näitä Chicken Shit valkeita, mussuja ei pelota KUOLLA ja KUOLEMA !

Päinvastoin, ne näyttäisi ihan ODOTTAVAN sitä ja TYKKÄÄVÄN siitä !

Se on SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNATON etu, esim sodassa. Aivan suunnaton.
Valkea yrittää epätoivoisesti vain säilyä hengissä, kai kuolakseen jonain muuna päivänä, ja muslimi taas miltei PYRKII KUOLEMAAN !!

HAHahaaa....wau ! Vaikea kuvitella valkean olevan kovin EDULLISESSA asemassa mahdollisessa sodassa.

Mutta jos haluaisin jotenkin valkeita idioottejani laannutella ja lohdutella yms jne, niin sanoisin että; älkää huoliko, jahka elämä on vain TARPEEKSI murjonut sinua, et enää VÄLITÄ itsekkään elämästä, saati sitten kuolemasta. Ja jos olet mitään kissaa järkevämpää ja/tai valaistuneempaa, saatat jopa YMMÄRTÄÄ jotain HYVIN SYVÄLLISTÄ.
Kuten minä esim.
HYVIN.
SYVÄLLISTÄ.

Itse asiassa, kun nyt alkuun pääsin, niin sanotaan vaikka että; käsitättekö mitä "uskoa" tjns, se vaatisi AMPUA nuo pollari-siat tuohon paikkaan ?! Jos EI OLE mutantti. Joille se on vain luonnollista ja helppoa, eikä sitä lasketa.
Mutantteja ei lasketa, mutta IHMISET.

Eli ymmärrättekö LAINKAAN miten paljon päättäväisempi, ja horisontiltaan PIDEMMÄLLE NÄKEVÄ ja visioonsa uskova jne, on se josta on olemaan Schauman !?

Se VAATII jotakin jota suurimmalla osalla ihmiskuntaa ei vain OLE, ja mm SIKSI se kammottaa ja säikäyttää ja pelottaa ihmiset niin perinpohjaisesti. Ja koska se näyttää että kaikki eivät lainkaan ARVOTA materian ja biologian ulottuvuutta ainoaksi ja ylimmäksi.

Ettekä arvottaisi tekään jos TIETÄISITTE jostain muusta / ylemmästä / paremmasta.

Ampuisitte kytän, kuten kuuluisikin, siinä missä sitä tavataan talloa hämähäkkejä ja ampiaisia jalkojensa alle.
Paitsi minä, minä en tapa hyönteisiä, en edes vaikka "pitäisi", eläköt minun puolestani; mutta kytät ja "poliitikot" tulisi KAIKKI teurastaaa.
Mutta aivonne on jo NIIDEN, ei teitä VOI auttaa enää.

I can´t help you.

Teidän täytyy vain nauraa MINULLE ja pitää MINUA väärässäolevana ja hulluna ja kaikkea tätä peruskamaa, tätä mistä "kaikki on tottakai, samaa mieltä!" jne.


Kiitti.


Ja kiitti Sten Christensen !!

Minä arvostan tekoasi joka vuosi yhä enemmän ja enemmän.Ja vielä P.s: ei teillä, kytät, OLE mitään oikeutta käydä tuosta vain kaappaamassa / kauhaisemassa mukaanne, jotakuta vain siksi että teillä omasta mielestänne ON kyseinen "oikeus" ja koska "poliitikot" on KESKENÄÄN niin päättäneet.
Te soditte sivullisia vastaan, ja toivon että KUOLETTE "Virkanne toimituksessa" vitun paskaläjät kovikset.


Saakaa luodista söör ! Ma pyydän.

Ai kumpa tämä Suuri Yleisö joskus HERÄISI ja HALUAISI VAPAUTENSA TAKAISIN !!! Joka heiltä on syntyessään jo anastettu, POLIITIKOIDEN ja KYTTIEN toimesta.

Ne OLI JO olemassa tässä ulottuvuudessa kun SINÄ, idioottiseni, vasta saavuit tänne; niiden jo valmiiksi järkkäämään verkkoon, ja omaa Maailmanjärjestykseensä.

Mutta MINÄ en halua elää näin enkä ikinä halunnut, eikä ole OLEMASSA MINKÄÄNLAISTA oikeutta hallita ja omistaa toisia olentoja ja pakotella niitä elämään oman käskytyksensä mukaan.


On se nyt perkele ettei TÄTÄ saada saatana loppumaan !!

Amerikassa se toimi noin 11 vuotta, mutta sitten Amerikaanot vain PANIKOI, ilman syytä, ja aatteli että "ei vittu hei !?..kyllä jokin HALLITUS ja LAKI ja KYTÄT ja muu Luciferin juutalaissonta vain TÄYTYY olla ja järkätä! Ei näin voi elää!! Vapaudessa! fokkin aye!"

Ehkä SINÄ et VOI, mutta jo pelkkä vitun Pentti Linkolakin VOI !! Ihan tasan täysin ja tosi hyvin ja helposti !! Ja se EI ole tietääkseni tappanutkaan ketään ? Tai ryöstänyt tai raiskannut tai varastanut mitään jne ?!
Äijä elää ihan silkassa "Kaaoksessa ja Anarkiassa" ja ....  .....jaa, siinähän elää. Ei OLE mitään KAAOSTA, eikä ANARKIAA.
Se vain ELÄÄ.

That´s ool.SOTA KYTTIÄ VASTAAN KIITOS !!

Siihen MINÄKIN pyrin osallistumaan.
Ja EHKÄ(!!) johonkin sisällissotaan, mutta sen on oltava johtamatta mihinkään vitun "Valtio ja Laki" paskaan TAAS !!

Ei HYÖDYTÄ MITÄÄN mennä ojasta allikkoon vitun keskinkertaiset lantaasyövät idiootit mulkut pölvästit orjat.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti