tiistai 19. syyskuuta 2017

Komedia Keittiön Kuminaama(inen ällötys)

Tuokin omituinen sekoilu tuli taas tuossa. En nähnyt kuin pieniä pätkiä, koska itsekin häärin, iroonista kyllä, samoihin aikoihin aluksen kanttiinissa / keittiössä.

Huomasin kuitenkin ettei siinä ollut esim Hölmöilijä-Heedbäriä ? Tämä oli HUOMATTAVA parannus, mutta siinä OLI kuitenkin, huomattavana miinuksena, se vähintäänkin yhtä iso ja kookas ja äänekäs ählämiversionsa eli Ali Janghrangh-Hanghranhg-RinghRangh.
Ja jotain muijia ja se jokapaikan känniläinen "Janne Kataja" ja sitten !...

En tiedä! HUOM!!! Tämä ei välttämättä ole totta tai fakta tai faktuaalista tai niin tarkka arvio ja arvolauselma ja arvostelukin kai tavallaan, kuin luulen, mutta väitän ja olen melko-sangen varma oikeassaolostani kun näin väitän ja sanon, että; vaikka en voi sanoa että tämä ON ja TOTAALINEN, kiistämätön ja muuttuman, ikuinen FAKTA(!) niin on kuitenkin Hyvin Todennäköistä ja äärimmäisen mahdollista, että tuo "Jukka Rasila" niminen hyypiö on itse asiassa, ihan ihka oikeasti, Maailman Kaikkien Aikojen joko RUMIN tai Rumimpia(!) Olento / olentoja !
Tuo luunaamainen, pallinaamainen, piirteetön kammotus.
Ja huomatkaa etten sanonut "ihminen" ! Missään vaiheessa. Vaan vain "olento" tai "hyypiö" yms.

Erään nimeltämainitsemattoman ihmiskarjun "politiikasta" kanssa, hän muodostaakin Määrittelemättömän, ei Sukupuolen, mutta Lajin. Joten hän on ehkä maailman rumin "kahdella jalalla kävelevä olento" tai"humanoidi" tai "Pohjoisia Kylmiä Seutuja Asuttavan Apinankaltaisen Oliolajin" jäsen tjns.
Ehkä jokin alku tai näennäis -hominidi. En tiedä tarkemmin sanoa, mea culpa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jukka_Rasila


Ja kun niin vitun kiinnostuneita aina olette (muka) Lasten Turvallisuudesta ja Mielenterveydestä yms moskasta, ja vitun kollektivistikomentelijakukkahattupaskapäätädit yms vittupää-Mimosat jotka aina täytätte "yleisön osaston" typerillä ja toinen toistaan vähä-älyisemmillä ja kireäpipoisemmilla vouhkaavilla "viha-kirjoituksillanne" niin; mitenkä on, miksi TUO vitun hyytävä hyypiö saa olla ja näkyä telkassa, ja noinkin hyvään katseluaikaan !?!

Eikö kukaan ole tästä, aidosti, huolissaan ?


MINÄ OLEN !!

Minä olen.

Minua tuo vitun kuvottava inhottava ja ällöttävä, pallinaamainen kuvatus etoo niin rankasti että......no "että!!". Ja että SE on jumalauta vieläpä RUOKA-ohjelmassa ?!! Siis; mitä vittua teidän päässänne oikein pyörii muuta kuin läjä paskaa ?!

Minä yllättävän harvoin ajattelen ketään nähdessäni, että tuon minä haluaisin ja tunnen että minun tarvitseekin, polttaa liekinheittimellä, mutta tuo vitun "Rasila" vai "Razilla"(?) oli niin kamalan näköinen, taaskin, kuten aina, että aattelin että "haluaisin posottaa tota liäkkärillä" tjns.

Niin ettei sitä enää olisi, ja sen vitun rumaa irvistelevää ja kuvottavaa kumista naamaa.

Se on siis tiättex NIIIIN ruma ! NIIN ruma.

#HyiYök!
#VittuSäOotRuma!!
#KÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!


Siinä kokattiin tai oli, niitä sushinpaloja ainakin, näyttivät renkaanpaloilta, niin nin NEKIN oli nätimpiä ja kauniimpia ja esteettisesti miellyttävempiä ja taiteellisesti merkittävempiä luomuksia, ne renkaanriekaleen näköiset limaiset merilevät, kuin tuon vitun rokonarpisen "Urpon" ruma ja karkea vitun mutanttipaviaanin lärvä.
Joka on loukkaus sekä ihmistä ETTÄ luojaa kohtaan ! Ja iteasiassa olen melko varma ettei edes Lucifer voisi tuota sietää, kovin kauaa ainakaan.

"Hei viä toi lärväs pois! Mä en jaksa, enkä pysty, kattella sitä! hei !? kuulikko; viä pois se !"Miksei esim kenellekkään tullut mieleen (vai tuliko?) upottaa tuon vitun iljettävän rumiluksen taikinaista naamaa johonkin rasvakeittimeen ? Ja pitää sitä siellä ehkä jopa 10 min ? Tai jotain ? Ja tehdä siihen edes joku vähän nätimpi "Tempura" päällyste ?

Nääx vähän jotain tähän tapaan...." ...Tmmmp_____raaaaa "
? ? ^ Nam nam.

Kuten näette, olisi tuo paljon mieluisampi katsella, ilo silmälle. Myös "perheen pienimmille".

Ei edes se ählämi keksinyt tuota ? Tai edes ählämien ihan peruskamaa, perusniksiä eli heittää happoa siihen sen lärvälle ?!
Joka tässä keississä olisi vain parantanut ulkonäköään, ja täten ollut ihan oikeaa avunantoa ja parantamista, ja yleishyödyllinen Sankariteko tai miten sen nyt sanookaan ? Junou.

Mutta ei. Ei.
Ja eikä siis, varmastikkin se Ali halusi vain, ja mietti sitten sitä, keittää jonkun niistä naisista pään. Ja jos mielessä pyörii vain jonkun muijan pään kypsentäminen, niin kamoon, olisihan se outoa ja epäinhimillistä ja ehkä jopa vähän epäreilua ja mautonta, vaatia häneltä myös sitä että keksii laittaa tuon Rukan...vai..? ee....eikun juu, sori(!), Jukan(!), naaman vaikka just rasvakeittimeen tai miksei vain uuniinkin, vähäks aikaa. Eikö.
Kaikea ei näet voi vaatia. Eikä siis varmaan edes muslimilta ? En tiä.

Ja muslimit tykkääkin itse asiassa ihan ITSE mieluummin vaatia!! Kuin että heiltä vaadittaisiin, joten homma toimii ja sujuu oikein hyvin siten, koska lännessä nämä ns "päättäjät" hyvin hyvin mielellään just taipuu, ja näin, esim just mussujen vaatimuksiin yms jne.


Mutta jees, ihan omituinen ja surkea ohjelma kyllä, ei siinä mitään.


Suksikaa vaikka vittuun tai jotain ? Emmätiä.

Kristus sentään.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti