sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Suomen "Konttori" - Arvostelu

Katsoin tämänkin rainan tässä vihdoin. Ensi kertaa.
Jaaa.........
.

....
..
...
....
.....
.......................................................................
......................................................
.....
...
...
..
.
.................... . . . . .
  .. . .       .
. .                                                                                      .   ...
.  .
.
  . . .                      ...Ei se itse asiassa niin surkea ollut kuin olin ihan vakuuttunut sen olevan.

Kirjoitinko minä juuri todella tämän ?! ...mtäh.... täytyy ihan tarkista...
..."Ei se itse asiassa niin surkea ollut kuin olin ihan vakuuttunut sen olevan" ....? Täh...ei jumalauta... kyllä siinä noin todella lukee !!!

Hei ?...
Häh....

^ jep, that´s just "money in the bank" allright !

Ei noita lantajuntteja persoonattomuuksia ja tuota ^ jotain Salvador Dalia katsoessaan voi olla miettimättä "mihinkähän kutkuttaviin tilanteisiin NUO höynät joutuvat!? Thhhaaaaaaaaah!".

Tuo                                                  ^   akka.
Se on kuin jokin Korealainen. Ja tuollainen "luukki" olisi pieni siivu siitä kokonaisympyrästä Amerikassakin yms, mutta se on suomlannissa ihan "kärkikastissa" koska tuo ON suomessa yleinen fenotyyppi.
Mutta se ON aasialainen, ei niinkään Valkoinen.

Mutta silti, lopunkaiken, kyllä tuon nyt sieti. Ja se ihan alun, Heedbärin ilmestyminen, siihen sen "Maailman Paras Pomo" kuppinsa kanssa, se oli itse asiassa yllättävän hyvä ja toimiva juttu ! En saata käsittää, mutta kai se niin ON että jos alkuperäinen käsikirjoitus on HYVÄ niin kaikki muukin mikä siitä ikinä virtaakaan; saattaa myös olla hyvää.

Eli koska "kässäri" EI OLE suomalaisten junttien käsialaa se toimii itsessään, sinänsä, ja pelastaa hämmentävän paljon.

Se oli jopa se Samin hahmo, Pena, siinä paikoitellen ihan hyväkin, mutta Heedbäri lähti heti sählään sen kanssa ja jo YHDESSÄ ainoassa, heti ensimmäisessä, jaksossa osasi vesittää sen melkein täysin.

"Pena" ei ole oikein mikään. Kun taas Deivid Brendt ja Maikhl Skot.... niillä on "oma juttunsa" - jonkinlainen selkeä(!) persoona.

Tämä Pena taas on vain jokin Sami Hedbergin, eri puvussa kuin yleensä, esittämä (ja vesittämä) haalea mäntti, haalean harmaassa vaatteessa.

Ja käsittäkää nyt jo jotain tästä Sam Heedbäristä, suomen "komiikkateollisuus" !!
- Kukaan noin OIKEASTI ISO ei oikein VOI olla hauska ja mitenkään se mitä Konttorin bossin tulisi olla !!
Sami on ihan liian iso möykky ja "uhkaava" paremman sanan puutteessa.
Nimetkää minulle joku KOOMIKKO joka on fyysisesti ISO ja sinänsä uhkaava tai jotain sinnepäin, ja siis silti HAUSKA.

Venaan hetken.....


Lakatkaa vaan guuklaamasta, ei ole mitään sellaista.

Mutta kuitenkin, ei tämä ihan TOTAALINEN paskamöykky ja katastroofi ollut, mutta tämä myös näyttää sen ettei anglojen komedia TOIMI suomeksikäännettynä. Se vaan "ei lähe".
Ja tietenkin päälleliimattua, kopioi-liitettyä, kuin kiiltokuvat ja paperinukkien vaatteet jne.

En usko että suomessa ylipäätään edes ON tuollaista konttoria missään.
Ei ole montaakaan, saati sitten "työyhteisöön", vitun kuhnurit, "hyväksyttyä", vitun muulit, ählämiä tai muuta vastaava "vähemmistöä". Ja oikeassa kotimaisessa toimistossa on sangen harvoin, jos koskaan, tuollaista erillistä konttorikoppia tai mikä lie tuo Penan karsina ON ?

Ja oikeasti suomalaisessa konttorissa luultavasti olisi.....tai no, ehkä tuolta voi konttoreissa NÄYTTÄÄKIN kyllä, mutta siellä istuttaisiin vain hiirenhiljaa ja ehkä välillä jossain kaukaisessa kulmassa tai nurkassa, joku extroverteimmästä päästä, uskaltautuisi vähän yskäisemään, jota muut toruisivat ehkä katseellaan, ja puheissaan "ruokiksella".

Tuo on liian ELOISA, tralla lalla laa, ollakseen SUOMALAISTA.

Ja mm SIKSI suomalaiset ei ole kovinkaan HAUSKOJA !! Suomalaiset on jääkylmiä, jäykkiä, ilkeitä ja pikkumaisia, Pohjois-Korealaisia lyhtypylväitä ja puustaveistettyjä mulkkuja ja kireitä autoritäärisiä ääliöitä ja isoja LAPSIA ja itsekkäitä ahmatteja ja KAIKKEA MUUTA KUIN leikkisiä !!

Joka on se mitä VAADITAAN oikeasti hauskalta ihmiseltä. Ja sitä että se ON, IHMINEN, eikä mikään vitun kommunistinen robotti.


Finuiitit on kalsean kolkkoja, ja kaikkea paitsi mukaansatempaavan hauskoja ja hoksaavia. MINÄ olen kyllä noita em, ja OLIN, mutta seura tekee kaltaisekseen.
Mm SIKSI täällä harvoin näkee mitään niin merkittävää millään alalla. Paitsi ehkä jonkun typerän vitun vastenmielisen ruman pölkkypäisen siilitukkaisen vitun insinörtin.

Juuri, itse asiassa, sen sellaisen Perus Suomalaisen Sian, mikä siinä Elisan typerässä mainos-sarjassa kiertää sen jonkun vitun puhuvan peltipöntön (robotin) kanssa "Saarnaamassa"....kai halvoista hinnosta tai koirien avioliitoista tai Jehovien perseenrei´istä tai jostain.

Senkin on tarkoitus olla kai HAUSKA !!....Voi kristus perkele. Mutta se on vain DOKUMENTTI suomalaisesta.
Pystyynkuollut vittupäinen tosikko-jäykkis, joka ei mieti muuta kuin "miten miellyttää Poliisia ja  Kukkahattuotalitääritätejä".

Antakaa vain periksi herran tähden.
Luhistukaa muulit mulkut.

Mutta tuo sarja siis. Niin. No ei siinä paljoa ole sanomista................. siinä oli jostain syystä...?... pari jotain asiallisen sivuunjäänyttä ählyäkin, koska ne on niin suosittuja suomessa ja niin suomalaisia ja mitä kaikkea, ja Sam bisssnesssSSszzZ puvussa ja joku  muija sihteerinä, joita on kai vielä jossain olemassa jostain syystä, ja joku tyyppi jonka naama on niiiin kulmikas, niiiiiiiiiin monta eri kulmaa ja kanttia ja kolkkoa muotoa sisältävä, että se on kuin jokin pussillinen ISOJA möykkyisiä perunoita.
Se sen vitun typerä pallinaama-apinan apinan pallinaamalärvä. Kristus vittu !!

Sitä tekisi mieli vain huitaista krokettimailalla IHAANNNNN(!) täysin johonkin satunnaiseen kohtaan sitä mulkunnaamaansa ja juosta äkkiä johonkin pimeään tjns.
Ja TÄMÄ oli näiden "kästääjien" käsitys "Hurmuri Zimistä" tai pallinaama Timistä siinä originaalissa kurjassa paskassa, mistä en ikinä niin tykännyt.

Ja koska MIKÄÄN muu hahmo ei ole edes ohimennen mainitsemisen väärti ja arvoinen, käsittelen vain tuon "suomen Dwaitin".
Ihan. Kamala.

Ei sillätavalla kuin sen PITÄISI olla, vaan; se on vain kertakaikkiaan nuhjuisen kamala.

Tylsä ja luotaantyöntävä ja läsnäololtaan liian päällekäyvä ja ällöttävä; junou, mitä Perus Suomalaisin mies !

SIINÄ on kyllä onnistuttu ! TUON kuvaamisessa ! HAHah haahaahaaaa.

Mutta sitä ei olekaan tarkoitettu.
Suomalaisten ongelma on useimmiten viimeistään TUO;  suomalaiset on  ihan aidosti LIIAN KARKEITA ja alkeellisia, Jetimäisiä (lumimies, ei Jethro), apinamiesmäisiä, karskeja tosikkoja ylpeitä ja megahuonolla itsetunnolla ja itsevarmuudella varustettuja apinaihmisiä. Junou ? Cro-Magnoneita kuten olen sanonut.

Ja olen oikeassa, kuten yleensä aina.

Se vastaanoton sihteerimuijakin; kun näin sen siinä ensikertaa tiskinsä takana, aattelin että "aivan TÄYDELLINEN, puhdasverinen, Cro-Magnon" ja sitä se on. Sitä se on.
Tylsän luunaamainen ja persoonaton sota-apina. Jääkuningatar.

Jos haluatte jonkin esimerkin suomalaisesta joka ON hauskannäköinen, ja myös yllättävän hauska, Ja sinnepäin mitä PITÄISI olla jos haluaa olla oikeasti ja aidosti ja uskottavasti se mitä te niin epätoivoisen kovasti yritätte olla, eli Amerikkalaisia tai ylipäänsä samaa lajia kuin Anglosfääriläiset.Se joku on itse asiassa Anssi Kela.
Kelastinen !Ana Kela.

Anssissa ON vähän tuollaista Anglo-Saksin näköä, ja siitä saisi mm luultavasti aika hyvän Robin Huudin / jonkinlaisen Sheikspiereläisen. ...mäntin. Tai jotain.

HAHahaaa, tuo ^ thahaaa. Loistavaa. TUO ^ muuten näyttää jo huomatavasti paremmalta bossiltakin Konttoriin kuin Sam "ttu mä oon HAUSKA!!" Heedbär. Tuo ^ on kuin jokin hippikauteen jumiutunut "heebo", hei, joumän, joka soittele "akkaria" päivät pitkät - kun pitäisi ehkä tehdä jotain vähän muunlaista, jotain tylsempää tjns...Niin nin mutta se Dwaitti. Se on kurja kurja olio.
Amerikan Dwight taas on ihan oikeasti HYVÄ ja HAUSKA ja jokseenkin kai realistinenkin, hahmo - eikä mikään vitun de facto, oikea sarjakuristaja-raiskaajan näköinen ex-tietsikkanörtti tunkkainen juntti. Militaarisissa vetimissä. Hieno pilotti ja G-Starin army villapaita kyllä, täytyy sanoa.
Mutta tulisiko niiden olla ? Nättejä... .vai jotain "sinapinvärisiä" paitoja ja asukokonaisuuksia kuten "oikealla" Dwaitilla ?

Tuo ei ole Dwait vaan "jokin pystymettän kirveelläveistetty Puukko Jussi" konttorissa, metsän sijaan.

Oi tätä suomalaisuuden vaihtoehtojentäyteistä kirjoa !! Kyllä täällä on jos mitä tyyppiä....on kyttää kyttää ja kyttää, niitä palvovia paskapäitä ja sekalaisia vanhoja happamia rumia ämmiä ja muita puukkojuntteja pystymetsästä.

Ai miin, jos vaihtoehdoista puhutaan !

Ja siitäkin tulisi kai puhua, että suomalaiset ei ole VIELÄKÄÄN(!!), ja elokuvat keksittiin noin 1800-luvulla(!!), oppineet tai keksineet miten saada kotimaiset audio-visuaaliset "tuotannot" kuullostamaan hyviltä. Ja se sisältä suomen kielen(!) toimivuuden sinänsä. Ja sen miltä se kuulostaa.

Yleensä se kuulostaa ummehtuneelta, ilkeältä, tunkkaiselta paskalta. Monotooniselta ja oudolta, ja hyvin sellaiselta ....mmm......olisiko oikea sana "konemaiselta" tai "sieluttomalta" tai "aukotoriteettimäiseltä" tjns ?


Haista Pipilä vittu !! Tuli vain mieleeni.

Emmä jaksa tuhlata kallisarvoista aikaani tuon läjän ronkkimiseen kyllä, tottapuhuen.

Mutta sanotaan nyt vielä että tässä on sekin ongema että; NYT   EI OLE(!!) milläänlailla HYVÄ ja OTOLLINEN AIKA !

Nyt  EI OLE komiikan aika, ei ainakaan sen keharien lastentarhan tasoisen toisen typerysten mielistelyn mitä te vitun puupäiset kusimulkut käsitätte "hauskalla" ja "komedialla" ja muulla, vitun iljettävät puiset pölvästit.
Tämä tuli / tulee mm siis myös huonoon aikaan.

Ja noin 20 vuotta liian myöhään. Joka mielessä.

Suomalaiset valmistautuu pikemminkin, taas, hakkaamaan toisensa päreiksi, kuin nauramaan YHDESSÄ !!

Ei suomlanti ikinä saavuta edes Englantia herran tähden ! Tuota vauvannussijoiden saarta kuten Tex Arcane sitä kuvasi, ja kaikenlaisen vitun "poliittisen" kotimaata. Tuota huonohampaisten känniläisten kylähullujen mulkkujen ja ylpistelevien kääpiöiden krumeluureissa Virallisissa asuissa, kotisaarta.

Voitte unohtaa Amerikan !! AMERIKKALAISETKIN voi, herran tähden, unohtaa Amerikan !!
Se on kyttien ja "lainsäätäjien" ja juutalaisten TOTAALINEN temmellyskenttä ja saalistusmaa / sota-tanner, jossa villi-ihmis populaatiot, eli mehikaanit ja neekerit ja inkkarit, saa vapaasti ja rauhassa, metsästää valkoisia ja aiheuttaa niin paljon kaaosta ja ..ehkä ! hei! sitä mistä te aina ääni väristen puhutte, sitä "anarkiaa" !! Heheeei !? Thahahaha SITÄ !! AHahahaaa.  hahahahahaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mutta tuodaan niitä tännekin vaan; sillä tää kurja paska muuttuu kurj...paremmaksi ! Jotenkin ! Se on taikaa !
Se on "politiikkaa" ! Et sä vaan tajuu.
Vasurit tajuu ! Ne on vallan Älykköjä nääs.
#Exänyvittutajuu?!

Se on "älykköä" olla porukassa piileskelevä ruma mutanttiniljake vailla mitään lahjoja tai käytöstapoja, ja se on vaan siistii hei!? haista pahalle ja olla likainen; se on luonnollista hei ! Look it up ! Älyköt aina vaatii yht´aikaa sioille ja Valtiolle lisää! lisää! lisää! kaikkea, valtaa ja näin, ja yhtäältä käy kivittämässä kyttäautojen ja bisneksienkin, vastanavat muuten(!), ikkunoita.
SE on LOOGISEN TOIMIJAN toimintaa se !

You go gurls !

Fak  this.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti