torstai 1. tammikuuta 2015

2015 Ensimmäinen Texti !!( Ei Zooozsi tuossa kuitenkaan kovin hyvinvoivalta näytä. Näyttäisi olevan pikemminkin vaikeuksia ...tjms.. hengittää.)


* * * * ** * * * *

Ja sitten. Ehkäpä viikon uutiskuva !
Joku onnistui tallentamaan sen täsmällisen hetken kun Stubbi sekä a) ulosti housut päällä, kesken kokouksen (housuihin sisään) ja  b) kun hän itse tajusi sen ja kun ruattalainen vierus Toverikin sen ....jotenkin aisti.

"Tosta vaan noi-oi-join..hienovaraisesti niin kukaan ei huomaa mitää..."  "Härregjyyd!! mi.t... ...tsiiiiish.. "


Sekä Hääklund tai Hööklund tai mikä vittu tuon ruotsalaisministerin nimi nyt onkin, että tuo lehmä tuolla reunassa on niinkuin.. että "fak nou!!" ... hyi helvetti ....... ..saatanan äijä... ei ..kyllä nyt on noustava ja lähdettävä ja äkkiäää !! "kokous on päättynyt..ei enää kysymyksiä...sisällä, ehkä tuossa ulkona..noniin kiitos ja näkemiin" *poistuu niin nopeasti kuin kehtaa ja etiketti sallii, taka vasemmalle*.

Ja Stuppi ??!!? ...no se... se on nähtävästi niiin vitun jähmettynyt, ettei tiedä ketä kiusata tai mihin kääntyä tai uskaltaako sitä edes liikahtaa vai ....suhahtaisiko sieltä vieläpä parvi Varpusia tuohon hienoon taustagrafiikkaan jos inahtaakaan.

Vähä vaikeen näköinen äijä kyllä on, ei sitä käy kai kenenkään kieltäminen ?

* * * * *


"Vittu mä kyl..halaisin tota muijaa... oikeesti. Siis... halaisin ! "

Ja sitten ... .. .  . ." No..ei tää ollukkaan ihan niin khuulia ku mä luulin... itseasiassa... hyi helvetti !  ...menis nyt jo toi ruma lehmä vittuun tosta ... ´niin niin pusi pusi´....yöäääk "

* * * * *

 Maa - lasi perunaa ? maalasi eli "earthglass" vai ...maalasiko joku perunaa ? vai mitä !?!!?

* * * * *

NO..eniwei...


Keep on Rollin baby.Kohti uutta vuotta ja uusia seikkailuja ja typerysten aiheuttamia "skandaaleja" ja kähmintää ja kusipäistä tyhmyyttä ja pahuutta ja ahdistusta ja kaaosta jota typerät luovat pystyttäessään "Järjestystä!" jne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti