sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hoff suomessa

Ja pakko on puuttua myös tähän aiheeseen, johon joku varmasti on jo ehtinyt odottaakkin minun puuttuvan. Eli ; Deivid Hässelhof on änkenyt nyt tultuaan riittävän merkityksettömäksi tuolla Suuressa Maailmassa, tänne !! Härmään !! Perkele ! Ja tekee täällä !! kaikista maailman paikoista, Took-Shouta !

Mahtavaa..!?.. ja jopa vähän outoa, mutta... ehdottoman khuulia ja mahtavaa ! Tykkään ideasta, ja odotan mielenkiinnolla lopputulemaa. Mm sitä kuinka inha-sika Timo Soini, paistuu hiljaa, hiilloksilla, The Hoffin osaavissa(?) ...käsissä? tai siinä haastattelussa. Huonon enklantinsa kanssa.

Kerrassaan kiehtovaa. Haliwuudia suomessa. Tähän on viiiiiiihdoin tultu !! Ei siinä kestänyt kuin suurin osa Haliwuudin olemassaoloajasta ja tarvittiin vain se, että Haliwuud häviää netille niin pahasti, että sen täytyy kontata ja ryömiä pitkin palloa, mitä vähäpätöisimmissä ja oudoimmissa paikoissa, löytääkseen enää mitään "relevanttia" tai ollakseen vielä mukana juonessa.
Mutta kyllähän tämä käy ja kukkuu.

Kelepaa.

P.s Ehkä se oli Hoffi, kun pelasti ne Hollantilaisturistit siellä lapissa vai missä se nyt oli, siitä avannosta johon olivat spedeilleet !!??

P.s 2 The Hoff nimi kyllä kuitenkin varmaan kielletään ihan näinä päivinä ja lähi-aikoina, sillä.. kyllä, muistuttaahan se liiaksi tuota k**jamerkkiä "Koff". + äijä ei saa näyttäytyä julkisesti / julkisella paikalla, ellei sitä (lärvää) peitetä tai korvata jollain. Vaikka ihan paperipussilla. (Eikä tämä ole kannanotto Hoffin nykyiseen "luukkiin").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti