lauantai 10. tammikuuta 2015

Vapautesi Rajat jauhonaama !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011018996177_ul.shtml

Al-Quaida haluaa "opettaa sananvapauden rajat" valkoisille.
Vai niin.

Ensinnäkin: voihan vittu!! vieläkö tuokin firma on pystyssä ja olemassa ?!?! Tuo "veesee" eli paskahuussi eli "al-kaida" ??!! Luulin sen jo suurimmaksi osaksi lässähtäneen pois olemassaolosta.

Ja toisekseen.... ainakaan meille ihmisille sananvapaudella ei ole mitään rajoja.

Jos te olette tyhmiä ja pahoja ja väärässä ja elukoita ja valkeat tuo sen esiin, on syy edelleenkin vain teissä ei valkoisissa.

Mutta kuten suomalainen sanonta sanoo " konna ei halua tulla kutsutuksi ´konnaksi´ ".

Ehkä teidän siellä Lähi-Idässä kannattaisi kokeilla vähän ; löysätä pipoa, nussia muutakin kuin lehmiä, vuoheja ja aaseja ja pikkupoikia, vähentää sekalaisia huumeita ja potkia se vitun vitsaus nimeltä "islam" mahdollisimman äkkiä, mahdollisimman kauas kaikesta. Ja teloittaa pikemminkin jokainen islamilainen.

Ja valkoisten tulisi totta helvetissä yksinkertaisesti hyökätä sinne, armotta ja tauotta. Kunnes siellä ei enää kasva mitään elollista, ei vuohta eikä ählämiä. Siitä saisi elintilaa ja sekalaista tilaa Sivilisaatiolle kummasti !

Mutta, asiasta toiseen ja snadisti vielä kolmanteenkin. Tämä koko juttu on alkanut epäilyttää minua mikroskooppisesti, tai epäilyttihän se jo aluksi, mutta yhä enenevissä määrin nyt.
Voisiko kyse olla johonkin mittaan jostain suuremmasta "plänistä" kuin luulisi? voisiko tässä olla ideana usuttaa länkkärit ja ählämit toistensa kimppuun... en tiedä.. ehkä ei.
Ja siis kolmanneksi, ehti näemmä se Hollanden perkelekkin jo mennä matelemaan, ja sönköttämään, ettei tällä muka ole "mitään tekemistä islamin kanssa".
No...joo...no, tuo on yksinkertaisesti sulaa Dhimmiyttä. Tottakai tällä on !! Ei tuo mistään vitun scientologiastakaan juontunut eikä se johtunut myöskään astrologiasta tai videopeleistä. Vaan nimenomaan ja vain ja ainoastaan ja eksklusiivisesti "islamista". Sitähän se ON!!!! saatana. Tappamista, murhaamista, kyttäämistä, kontrollia, alistumista, pelkoa ja vainoharhaa ja murhanhimoista, pedofiilistä taikauskoa eli kaikkea sitä mistä ns "värilliset rodut" koostuvat ja heidän primitiivinen kulttuurinsa.

Rotua ja "uskontoa" (elämäntapaa / filosofiaa / modus operandia) ei yleensä VOI erottaa toisistaan, ei edes kaikkien valkoisten kohdalla. Se on kuin luulisi, että krokotiilin voi vakuutella olemaan purematta.Ei voi.

Ei ne kuitenkaan oikein vakuutu. Sellaisia ne vain ON.
Mutta valkoiset ei yleensä kovin äkkiä käsitä tällaisia rajoja, koska valkoinen ei tykkää rajoista toisin kuin kai kaikki muut. Ja koska valkoisilla ei OLE rajoja kuten kaikilla muilla !!

No, eniwei... nyt ne iski jo jutkujenkin kimppuun, "kosher ravintolassa" tai kaupassa tai mikä helvetti lie.

Elämme "mielenkiintoisia" aikoja, ja "ratkaisun hetkiä".
Kaikkien viisainta olisi pitää pää kylmänä ja jalat lämpiminä. ....
..JA !! ydinpommittaa Mekka, tietenkin ! Hahaha, unohdin lähes mainita.

"Nekru Zäk" eli "Nigger Jack" tarvittaisiin nyt ehkä takaisin.

Tälläisiä nämä lähi-idän tuliaiset ovat ja saattavat olla.
Jopa olette asettaneet kantaväestönne ...melko kinkkiseen tilanteeseen, saatanan vitun lyhytnäköiset ja opportunistiset hätähousu-lierot !! Hätäilkääpä nyt sitten, omalta osaltanne, väestönne tästä "dilemmasta" poiskin.

Minulla olisi muutamia ideoita myös Mussujen taltuttamiseen, mutta ne on niin kertakaikkiaan välittömästi legendaariseksi muodostuvia ja nerokkaita ja viihdyttäviä, etten halua antaa niitä ilmaiseksi ja anonyyminä. Haluaisin niistä sitten kunnian, koska ainakin yksi niistä tulisi varmasti globaalisti kuuluisaksi jos vain avaisin suuni. Mutta kuten nykyään usein on, on vaarana, että jos ei itse sano sitä ensin niin joku muu ehtii jostain päin palloa keksiä saman jutun, mutta ajattelee huomattavasti vähemmän.

Mutta sanon kuitenkin sen verran, että ; Muslimeihin ei näytä traditionaaliset / tavalliset aseet hirveästi purevan. Ne Pirut kun ei niin välitä siitä kuoleeko vai elääkö ne. Sellainen voi olla vähän kinkkinen vihollinen.

Summa Summarum: se mitä tämäkin taas tarkoitti jos ei muuta, on se ettei nuo yksinkertaisemmat rodut enään (toistaiseksi) taas näe Valkoista ykkösenä ja kunnioita sitä. Ne ei enää pelkää valkoista, ja nykysukupolvet on meillä jo niin rauhallisia, että ne voi vain tulla ja julistaa taivutetuiksi islamiin tai käskeä niitä riisuutumaan kadulla ja antamaan kledjunsa jollekkin mellakkaneekerille.
Tämä ei ole nykynuorten vika, tämä on sekä vanhempien vika, että maailman itsensä ja sen julmuuden ja sen, että valkoinen mieluummin elää ja nauttii, sitä pelättyä ja inhottua "hedonismia", kuin kuolee. Varsinkin jonkun vitun hourailevan jutkun takia.

Ja vielä ; olenkin jo ihmetellyt mihin katosi Lännen uhkailu Ählämeiden ja esim juuri Kaidan taholta. Ja ounastelinkin, että sieltä on vielä tulossa jotain. Jotain suurtakin. Jos ne tekivät sen Syyskuun -01 ja onnistuivat SIINÄ, niin.... sen kuvittelisi rohkaisevan niitä entisestään.

Ja heheiii!! vielä yksi juttu !! Unohdin vallan sanoa....että ! -tässä oli suhteellisen oiva tapaus tuomaan esiin se, mitä tarkoittaisi jos "Kansalaisilla" itsellään olisi sekä oikeus (ja onkin, mutta ihmiset on manipuloitu luulemaan, että juutalaisen "legalismin" takia näin EI ole), että keinot (eli ASE !) puolustautua !!!

Tuokin teko olisi osoittautunut huomattavasti nihkeämmäksi toteuttaa jos kaikila piirtäjillä ja sivustakatsojilla olisi ollut "Mutka matkassa". Silläkin joka sieltä katolta kuvasi sitä ammuskelua... aijaijaijai mikä paikka se olisikaan ollut räiskiä vähän pyssyllä perziille niitä nekruja !! Tai "snaipperin" kiväärillä...... aika unelma paikka !

Tässä siis on teille aseidenvastustajille yksi esimerkkitilanne siitä miten asiat olisivat voineet, saattaneet olla, toisin. Jos...olisi ollut..toisin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti