sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kemiallinen Reaktio M/s FinlandiallaLaivalla huomattiin, että suomalaiset ja myös venäläiset , mutta eritoten suomalaiset -reagoivat hyvin epämiellyttävästi alkoholin kanssa. Kävi ilmi, että kun suomalaiset saavat kosketuksen alkoholiin, seuraa siitä kemiallinen reaktio joka tekee heistä kusipäisiä öykkäröiviä idiootteja ja tappelunhaluisia rähjäisiä sölköttäviä ääliöitä.
He myös alkavat kusta pitkin käytäviä ja laivasta ulos ja huutelevat törkeyksiä ja rivouksia sekalaisille vastaantulijoille, eritoten "ulkomaalaisille". "Auta armias jos olet sekä Virolainen, että nainen!!" sanoo Birgitta, laivan Virolainen ja naispuolinen, siivooja.

Tlläkertaa oli kuitenkin onni matkassa, että tämä "odottamaton kemiallinen reaktio" huomattiin ajoissa, ja laiva saattoi palata satamaan. Aina ei käy näin hyvin kuten hyvin tiedetään.

Suomalaisten tiedetään rivoilevan ja "perseilevän" ja öykkäröivän ja raivoavan ja tappelevan -kuin vähä-älyiset, pitkin itä-merta. Erinnäisillä risteilyillä, ja näin muuttavan rentouttavaksi lomaksi ja ehkä perheille mieluisaksi "retriitiksi" tarkoitetun tapahtuman / matkan, uhkaavaksi painajaiseksi jossa henki kulta on halpaa.
Aiemminkin on kyllä ounasteltu ja teoretisoitu tätä kemiallista reaktiota Suomalaiset vs Alkoholi, mutta riittävää näyttööä ei ole kai sitten saatu, mutta nyt !! nyt on toinen ääni kellossa.
Reaktio on sekä nähty, että saatu nauhalle !! Suomalaiset: kiinni jäitte !!

Iroonista oli vieläpä se, että kyseinen paatti on toden totta, nimeltään M/s Finlandia !! Sillä; mikäpä muukaan se olisi ?! M/s Kaljalandia ?  M/s Votkalandia ?  M/s Juoppolandia ? M/s  ...Englanti ? Eheii !!

F I N L A N D I A !!! (votka)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti