torstai 1. tammikuuta 2015

Vuodenvaihteen Finuiitit

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015010118966085_uu.shtml

Ja taas "pahoinpitelyt työllistivät sikoja" yms.

Mikä vittu, olettaen ettei tuo ambulanssintuhoryhmä ollut MaMuja, teihin vitun Junttisuomalaisiin oikein aina menee Uutenavuonna ?!?! W T F !!?!?
Miksi tämä(kin) on teille vitun ääliöille joku vitun väkivaltarieha ? vain tilaisuus taas päästää "höyryjä" ja pahaa tahtoa ja räjähtävää typeryyttä ilmoille. Eikö vuotta voisi juhlia ihan rauhallisissa ja inhimillisissä merkeissä ?! Ei niinkään "pätkiessä" turpaan sekalaisia vastaantulijoita tuolla kaduilla, kuin mikäkin ghettoneekeri.

Minuakin tuli (taas) vastaan yksi (tai muutamakin kyllä) sellainen vitun huuleton ja mielisairaan väkivallantekijän silmät omaava vitun narkkarisekopää ja narkkarihuora muijansa, ja se vitun zombie mulkoili minua ikäänkuin kysyäkseen "haluukko turpaas" tai "tapella". Vitun kelmusilmä saatana.
Harmillista, että tapahtui sisätiloissa ja ennenkuin olin aseistautunut isoilla raketeilla (joista 1 räjähti maassa. Lähes saatana silmille ! ja se oli ISO raketti. Mutta... tulipahan koettua sekin. Täsmälleen kuten niissä kaikissa juutuubvideoissa. Se on itseasiassa aika khuulia, jos uskallatte niin kokeilkaa ihan tahallaan, se aukaisee [tai sulkee] ainakin korvat).

Niin ; siis mikä ihme suomalaisiin menee aina uudenvuodenaattona ??! Ikäänkuin toinen maailmansota olisi taas alkanut tai käynnissä ja kukatahansa tai kaikki, on potentiaalisia vihollisia.
Vitun typerykset.

Ja tällaista te haluaisitte puolustaa ? ja uskotte, että siinä ON järkeä ?! Haistakaa saatana vittu. Fak juu ool.

Olen aina ihmetellyt kaikkien keskinkertaisten ja sen alle kuuluvien, mooronien halua ja koiramaista intomielisyyttä "Maanpuollustukseen" yms höynään. Kun rauhan aikanakaan te ette ole mitään ylimpiä ystävyksiä saati edes milläänlailla ystävällisiä tai altruistisia toisillenne, niin miksi teeskennellä jotain yhtä tiimiä edes sodassa?  Se on oikea heteroklishee ja tekopyhää ja tyhmää ja ajattelematonta ja niin eespäin.

Rauhottukaa ny saatana. Vitun pahvit.
Kaikki mitä teille on kerrottu ja "opetettu"... on VALHETTA ... . . .TADAA. Koko elämä on yhtä suurta vitun valhetta ja teatteria, joka kuitenkin hyödyttää Suuria Rottia. Ja jos ei suunnitelmallisesti niin jokatapauksesa.. kuin varkain.

Teitä on helppoa sytyttää ja kohkata ja innostaa ja viedä ja tuoda ja manipuloida -kuin koiraa. Sekin on simppeli olento joka innostuu ja laantuu yhtä helposti. Se puree käskystä ja istuu ja tuo vaikka lehden, ajattelematta sen kummemmin miten kusipäinen sen Omistaja (eli orjuuttaja) oikeastaan onkaan.

Tämä on internetin suuri siunaus, minä voin valaista teitä ihan ilmaiseksi ja nopeasti ja laajalti, eikä minun tarvitse sietää teidän tympeitä pallinaamojanne ja kuunnella teidän "ennaltaarvaamatonta" palautetta.
Siistii !!

Ja tämä saattaa (vaikka kuinka vähänkin, niin silti !!) häiritä niiden jotka muiden hyvyydestä ja rehellisyydestä ja yksinkertaisuudesta hyötyvät ...hyötymistä.
Haistakoot paskan ja kuolkoot, tai nuolkoot näppejänsä.

Eksyinkin jo aiheesta. Elikkä, rauhottukaa vähän, uuenvuuenaattona.

Paitsi jos haluaisitte ammuskella raketeilla ja kissanpieruilla ja roomalaisilla ym, -narkkareita ja katurikollisia juoppoja ja "linnakundeja" ja muita hylkiö-älykääpiö-pohjasakka-paskakasa-kusipää.narsisti-liejurotan-liejupaskoja ??! SE olisi aika khuul, sanon MINÄ.

Mutta älkää viittikö käydä Lanssien kimppuun. Se on neekerien juttu, jättäkää se niille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti