keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Juutalais hajatelma

Kaiken reiluuden ja rehellisyyden nimissä, täytyy muuten sanoa tai kysyä ilmalta ja lähinnä itse itseltäni tämä tällainen... lähes retoorinen kysymys,  että ; vaikka juutalaiset ovat mitä ovat ja vitun vastenmielisiä useimmiten jne, niin koska viimeksi muistatte heidän esim... uuu....ai dount nou... ryöstäneen viinakaupan? veitsellä uhaten kenties? tai räjäyttäneen nipun länkkäreitä ? tai katkoneen ...oikeastaan KENENKÄÄN kauloja ja sitten filmanneen sen paskan juutuubiin koko maailman nähtäväksi? ... koska viimeksi sinut on kadulla ryöstänyt tai pahoinpidellyt jutku? tai millääntavoin ahdistellut ? ....taaaaii....koska jutkut on viimeksi osoitelleet mieltään Vapautta vastaan, sankoin joukoin ...SINUN kotimaassasi ? tai vaatineet sinua kääntymään yhdeksi heistä (mikä on mahdotonta, kosa juutalaiset ovat ROTU eivätkä uskonto [eikä tällaista ole varmaan koskaan tapahtunutkaan! jutkut ei "käännyttele"] ).

Tuollaista ei kovin usein kyllä, kieltämättä, kuule. Eikä Aamun Uutiset ole aina ja takuuvarmasti, täynnä ilmoituksia uusimmista Terrori ja murha -teoista ja sekalaisista auto & itsemurha -pommeista ja aasinraiskauksista ja päänkatkomisista ja sen sellaisista.

Mutta varmastikkin ennenpitkää joudutte silmätysten, hyvin paskojen leffojen kanssa. Ja rasittavan, itseääntäynnäolevan valituksen yms kanssa.
HAhaa... jutkut ! ..mikä!...?..... jokin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti