perjantai 2. tammikuuta 2015

Molon kättely

Olen parina viime päivänä käyttänyt julkista toilettia. Ja huomasin erään hälyyttävän seikan !!! Nimittäin ; suurin osa likaisista äijistä ja epäkunnioittavista, vitun räppiklopeista yms niljakkeista -ei pese käsiään !!! Vitun idiootit.
Se(kin) on kai "vain homoille" ja "homojen hommaa".

Se kai on niistä jotenkin khuulia ja "kovaa" lähteä tukka suorana, takki auki, suoraan paskahuusin ovesta pihalle, pesemättä käsiä. Lähteä siitä ikäänkuin se olisi joku vitun mielenilmaus ja suuri henkilökohtainen voitto ja jonkinlainen hännännosto tai keskisormen nosto Valtio Vallalle. "Sticking it to the man" niinsanotusti.

Muttei se ole !! Te olette vain typeriä, lapsellisia ja naurettavia. Ja siis likaisia, käsiltänne. (Ainakin).
 Ja tietenkin !! Kukapa EI haluaisi hieroa ja käsitellä teidän munaisia käsiänne !? Vittu !! jos se kelepaa teille itelle niin vittu ...kelpaahan se nyt (ilman muuta!!) saatana KAIKILLE MUILLEKKIN !!! Perkele !! Ei siinä ny tarvi sentään hienoks ruveta!! mikskään vitun "uuuuu" Paris Hilttoniksi " !! Faaaaakkk määän.

Vitut mitään "muiden huomioonottaminen" paskaa !! Faaaaaaaaak THÄT !! Se on niiiiiiiiin nekruille, ettei o vittu tosika !!!

Neekerit ne pesee aina käsiään ja kullejaan ja huolehtii siisteydestään kuin mikäkin ihminen eikä metsän (likainen) eläin ja huolittelee ulkonäk.... heeeeetkineen.... ei kai tuo muuten ole sittenkin ihan oikeasti totta ?!?!?!!? Paitsi tuon käsienpesun ja pesun sinänsä -osalta. Mutta muuten ??!

Aika vitun järkkyä.

HÄVETKÄÄ !!!

P.s Jos pitäisi arvella julkkikxista, kuka ei pese käsiään, eli siis "EI pese käsiään" niin sanoisin.... ihan lonkalta siis...että.... uu Tami ?? Tami Tamminen ? ei pese käsiään. Ei ainakaan ennen Lätkälähetystä.
Faaaaaaak nou !! Se sekottaisi äijän "mojon" !!


" Ei mitään!! hei ! mä pesin kädet jo ENNEN tätä !! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti