lauantai 3. tammikuuta 2015

"Pitkä, miljooniamaksava prosessi" LOL !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015010218969854_uu.shtml

Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vittu L O L !!

Vittu te olette sitten saatana.... naurettavan tyhmä kansa. Ei perkele voi muuta sanoa saatana. Tai sitten te sabotoitte toisianne ihan tasan piruuttanne ja tietoisesti. En välillä osaa enään edes sanoa.

Tässä on teille muuten pieni reunahuomautus tuohon käsittämättömän typerään kaljahössötykseen ; jos olette niin vitun kiinnostuneita ja halukkaita "luomaan työpaikkoja" ja menestymään kuten jutkut ja anglot, kaupankäynnillä yms ..........niin miksi helvetissä sitten teette kaikkenne (vitun idiootit) rajoittaaksenne kyseisiä asioita ja niiden menestystä !?!?!?!?!

Miksi rajoitella kuten pohjoiskoreassa, mainontaa....?... josta siis....käsittääkseni kauppiaat saa ainakin jotain TULOJA (rahaa ja menestystä yms) ...ja näkyvyyttä ja sellainen taas pitää pyörät pyörimässä.... ei vittu että te olette saatanan puupäistä sakkia vitun turvenuija juntit !

Haistakaa saatanan.... paska !!!!!

Ja mitä vittua te ylipäänsä menitte tekemään jotain noin ahdistelevaa ja ahdistavaa ja komentelevaa... keitä vittu te luulette olevanne !!?!?!? ja typerää ja idioottimaista ja totalitääristä ja itsekästä ja ei-niin-huomioonottavasita ja typerän tekopyhää jne !??! Mitä te kuvittelette tuon kaiken naurettavan naismaisen hysterian saavuttavan ? Muuta kuin alasjaettuja työpaikkoja ja puulaakej yms ?! Vitun typerät tuhomyyrät kommarit.

S A A T A N A !!!!

Jos "nuoret....haluavat...alkoholia"... niin ..hei!! hei ! luupää, minulla on sinulle uutisia : ne hankkii sitä vaikka tislaamalla hirvenvirtsaa !! "Hätä keinot keksii" kuten sanotaan.

Jos haluatte jotain KIELTÄÄ niin pliiis!! kieltäkää tyhmyys !! SE olisi jo jotain !! Mutta siinä on vain se koukku, että joutuisitte samalla sitten itsekkin kyseisen kiellon uhreiksi.

Ehkä tässä on kyse tyhmyyden lisäksi, sellaisesta tyhmyyden versiosta, että halutaan edes näyttää tekevän jotain "tärkeää ja merkityksellistä" ja ...altruistista ja blääblääblää mitä vielä.
Kun ei muutakaan ole niin ...miksei käännyttäisi toisia ja itseämmekin, vastaan ja alettaisi kiusata toisiamme ja hankaloittaa toistemme olemassaoloa sillä...hei, tätähän kyllä riittää !! tätä elämää, ja mikään kielto tai komento ei vielä riitä !! Eheeiiiiii vapautta on AIVAN LIIKAA !! totta ! sitä on TOTAALISEN liiallinen määrä liikkeellä, kuten rahaakin. Ne on korjattava pois ja palautettava maahan KURI ja JÄRJERSTYS !! SIIGHAIL!..oho, sry. Tuo vain pääsi näppixestäni.

Olisi myös mahtavaa jos hiilihanko perseessä, tulisi pakolliseksi "Kansalaisen Vakio tai Lisä varusteeksi".

No Summa Summarum: kuten olen sanonut -Ryssät "voittivat" toisen Suursodan. Käsitättekö ?!!?!? Me siis elämme, de facto, Suur Ryssässä. Emme missään vitun Vapaassa ja Valkoisessa (rodullisesti ja "poliittisesti") Maailmassa.
Täällä kaikki tehdään niin hankalaksi ja vaivalloiseksi ja kiusaantuneeksi ja häiritseväksi ja ahdistavaksi ja kusipäiseksi ja tungettelevaksi ja alistavaksi ja ahdistelevaksi ja typeräksi ja lahjattoman tasapäiseksi, että joiltan (minä) menee elämänhalu ja jotkut ...jotkut ihan oikeasti kyllästyvät niin totaalisesti koko paskaan ja koko paikkaan, että vittu TAPPAVAT ITSENSÄ !!!! Ja kyynelehtiikö yksikään poliitikon pirunpaska sitä ?!? tai kukaan teistä muistakaan vittupäistä !? ...i think not !

Vitut nämä iljetykset mistään "nuorisosta" välitä, enkä minäkään... mitä niistä ? jos ovat niin saatanan vitun typeriä ja alhaisia, etteivät osaa muuta kuin kaljaa kitata ja tapella niin vittu kuolkoot !! mitä sitten !?? Haistakoot vitun ja kuolkoot. Korjatkoon geeniperimää siltä osin ja parantakoon siten maailmaa. Haistakaa kaikki kaljoittelijat pitkä vitun paska, saatanan reppanat kusipäät. Ja siis kuolkaa myös... pliiiiiiiis.
Te pilaatte tämän maailman ja tämän rodun / lajin siis tämän "valkoisuuden".

Jos elää juodakseen, kuten Finuiiteilla on tapana, niin ei sitä mikään mainonnan estäminen lopeta. Se lopettaa vain bissssneksen ja menestyksen joiltain ja sitäkautta tuota talouden rahamäärää yms.

Yhtä vitun naurettavaa ja pelottavan lapsellista, oli tuo tupakka-askien jemmaaminen sinne...hahahahaa... sinne johonkin, lol, tiskin taakse tai mihin ne nyt sitten katosikin... ei jum...tsiis... hahahaaaaaaaa vittu lol. Taas.

Te olette naurettavia !!!

Mä nauran teille.

NAURAN !

Minä sanon vielä tähän loppuun jotain lyhyttä ja ytimekästä ja ...totta ! tästä lähtee : (tästä on pitänyt tehdä oma kirjoituskin, mutta katsotaan nyt) kaikki mitä te ylläpidätte on itseasiassa VANHENTUNUTTA !!!
Mutta kuten se joku joskus sanoi, en muista kuka, "on keskinkertaiset, luonnon omia säilöjiä". Eli "konservatiiveja". Ja ne osaa vain juuri tuon, "säilömisen". Mutta ne ei osaa paskan vertaa uudistautua tai innovoida tai keksiä tai päästää niitä meistä *kkrrhmm* esiin jotka pystyisivät henk.koht uudistamaan "paskat ulos" tästäkin pikku paskasta ja viemään kaikkia ja kaikkea muuta eteenpäin, valtavia harppauksia. Ja ihan tasan oikeasti "rikastuttamaan kulttuuria".
Mutta EI !! Pikkusielut on asettuneet vakavina ja tympäännyttävän vähämielisinä, suureen rintamaan (taas!) meitä hirvittäviä ja kauheita ja periaatteessa "rikollisia" voimia vastaan. Hip hei !
Galileokin ! vittu mikä konna! ja Kopernikus ! ja Tesla ! ja se tyyppi joka teki Kokakolasta sen mikä se nyt on ! vittu mitä hyödyttömiä ja liian erilaisia lieroja !! ja sekin saatanan, Da Vincin, ketku ! pah... mikä sekin LUULI olevansa !??
Teitä "parempi" ? vai ?... "uuu...kattokaa, mä oon muita parempi...uu...vittu mä.o...vittu mä oon..uu..mäooon... uuu prinsessa..wiiiu wiiu wiii".

Haistakaa vittu, saatanan tyhmät ja itsekkäät, ahneet ja ylimieliset vitun muulit. Ja painukaa helvettiin !!

Go fuck youself.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti