maanantai 26. tammikuuta 2015

Jane ? missä lienet ?!

HAhahah hahAHAA ahaaaaaaaaaaaaa...ei hevon vittu, saatana !!!!

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015012519085042_vi.shtml

Vittu mikä.. idiootti? pelle?..kaheli? ......epätoivoinen pohjalle romahtanut pussisilmäinen naurettavuus tuo on !

Nyt se rämpii saatana nelinkontin, pitkin permantoa, jonkun vitun Brasilian-neekerin ja sen syntymättömän epäsikiön(?) perässä ...huohottaen räkäisesti jostain vitun miljoonasta ..... MITÄ VITTUA !!?!?!?!?!?!
Tämä on kuin jostain huonosta elokuvasta.

Tämä ja se saatanan typerä ketku, se Ritaluoman pellehermanni sen vitun hahahaha, "autokauppakeskittymänsä" hahahaaaaaaaaa kanssa. Ei Tsiisus vittu näiden kanssa.

Ja sitten on se saatanan Nuiva ja Kaikentietävä vitun Marxilainen rotta, jota kaikki te vitun tyhmät imbesillit käsittääkseni luulette "Oikeistolaiseksi" (ei  ...vittu..sentään..), se saatanan Björn Whoooooolruus. Vittu tätä maata !

....

Ja mitä tulee tämän Tuurin Tarzanin Janeen ?... eiköhän se "kultu" ole jo a) siepattu b) ryöstetty ja c) raiskattu ja tietenkin d) murhattu. Se löytyy jostain sillasta hirtettynä tai murjottuna ruumiina jostain vitun tynnyristä, jonkun saatanan Pablon takapihalta. Kenties sitten, jokin syntymätön Keskinen vielä sisällään.
Hyi Tsiisus vittu.

Tai sitten on Janen tilillä JO miljoona ja Jane on JO Bahamalla tai jossain. tiedä häntä.

Hassel-Hoffin pohjakosketus oli kai se kun se söi / yrjösi sitä juustopurilaista, kännissä, lattialla. Tämä kausti on kai nyt sitten Veskun oma pohjakosketus ? Ruikuttaa kännissä jonkun brassittaren perään ja yrittää lahjoa sitä saatana miljoonalla ryömimään takaisin ?!?
Vittu... mistä tätä tämmöistä oikein aina tulee ?!? Missä on se reikä mistä maailmaan pulpahtelee tällaistakin paskaa ? eikö sitä voisi jo tukkia !?!?
Eikö sinne voisi upottaa kaiken Luciferista siinneen ? kuten maat lippuineen ja poliisin ja valtion ja armeijan ja järjestäytyneen uskonnon ja suurimman osan ihmisistä ja kaiken muun sonnan ?!
Ehkä se on niitä sellaisia maahan ilmestyviä valtavia aukkoja mitä on mm pitkin Brasiliaa, ja ilmeisesti yhä enenevissä määrin.


Nuketettasko sellanen reikä ? käyx tää teille ?
Ja sit vois hakee vaikka pitsan !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti