maanantai 19. tammikuuta 2015

Kommenttien kommentointia (taas)

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=806432114443054696&postID=4566615075460485056

JUMALAUTA !! SAATANA !!

Vaikka olin jo valmiiksi vihainen, ärsyynnyin tuosta vitun typerästä jankutuksesta yhä lisää.

Vittu miten kollektivistinen ja totaalisen sieluton ja aivoton ja satanistinen lauma te voitte olla !! Suomalaiset. Saatana mitä alisteisia typeriä puupäitä. Perkele !!

Tuolla oikein hehkutaan onnesta, kulli suorana, että "Valtio tulee ja Armeija menee, ja Armeija tulee, ja armeija ottaa !! ja ..aaaaaahhh.. Armeija komentaa ja jokainen polvi todistaa, että Armeija ja Valtio ja Hallitus ja Suomi ON HERRA..ja aaaaahh" kuin Pohjois-koreassa tai Neuvostoliitossa tai jossain vitun ...kollektivistisessa pikku Paska-Staniassa.

Kuinka alisteisia ja tyhjiä mistään omasta, te voittekaan oikein olla ??!

Ettekä siis saata käsittää, että juuri tuollainen MAAILMANKUVA on yksi yksinkertainen SYY koko vitun SODAN olemassaoloon !?!?!? Saatanan vitun latvalahot !!

Ja tuolla vitun typerälle "Anonyymille" joka änkytti jotain "sotilasvalasta"...niin... ensinnäkin: miksi hevosen vitussa joku keski-ikäinen (?) juutalaisehko...ja .......junou... nainen!! OLISI vannonut sotilasvalan ? Ja toisekseen: valat ja niiden vannominen ovat pahuutta. Paholaisen palvontaa, Luciferin puolustamista (ja sikäli Valtion ja Armeijan ja Hallituksen ym gangstereiden) ja Jumalan pettämistä.

Ymmällättekö ? Ummallatteko naitä sanoja joita miinu nappaimistosa tulee ?!?!?

Kaikkia noita kommentteja lukiessani, vereni sihisten, ajattelin kieltämättä taas, että... kyllä, kyllä ne on kai niitä Cro-Magnoneita. Juuri tuollaisia niiden sanotaan olevan.

HUOM!! olevan. Ei "olleen". Koska ne on yhä täällä, ihan kuten Neanderilaisetkin.

Tuossakin kommenttiketjussa näytetään oikein suorastaan iloittavan siitä, että joku itseä isompi tulee ja kyykyttää ja pamputtaa ja alistaa ja nöyryyttää ja riistää vapauden ja omaisuuden eli tekee sitä mitä Valtion "työ" on ! Varastamista.

Vittu mitä idiootteja !!

Alan jo epäillä, että te ette ole sittenkään neekeriä kummempia. Vain pienimunaisempia.
Mikä ihmeen, vitun, hinku teillä on aina saatanan keskinkertaiset kuhnurit, mennä ja KUOLLA !! vittu KUOLLA !!! jonkun toisen takia ? saatanan aivottomat pässit. Saatanan Jumalattomat pakanat ! vitun villit ! vittu te olette ihan samanlaisia elukoita kuin nekrut ja muslimit ja amerikan inkkarit ja ryssät ja ...suurin osa "ihmiskuntaa". Raakalaisia kaikki tyynni.

Tajuatteko, että syy miksi ajattelette noin on päänne sisällä ?! ...jos tuo kuulostaa jotenkin "muut pointilta" niin..sanotaan se näin, että: syy miksi ajattelet noin on sama kuin miksi kala ajattelee vain uimista. Se johtuu siitä, että se on tehty / syntynyt juuri sitä varten !! Mutta se EI OLE kaikkien meidän piirre, eikä mikään Oikea ja Korrekti ja Mielenterve (päinvastoin) ja Hyveellinen ja kaikkea sitä typerää Magnon-Soturi sontaa.

Ne on juurikin TE, ja ne vihollisen vastaavat... mitä käsittääkseni kutsutte "Mosuri" nimellä, jotka mahdollistavat koko tuon typerän vitun vouhkaamisen nimeltä "sota". Ne samat apinan-naamaiset ja näköiset, kaljut ja pienipäiset typerykset joilla on suuret luulot tai pikemminkin paljon harhoja (tyypillistä!) jotka voidaan yksinkertaisesti KOMENTAA hahahahaaaaa..ahAHAH haaaaaaaa ...aa.. sry, siis -jotka voidaan vain komentaa johonkin ja tekemään jotakin (yleensä Vääryyttä ja Pahaa) ja ne saatana menee ja tekee !!

Ja tapa jolla puhutte / kirjoitatte aina "velvollisuuksista".... kaikesta päätellen, te inhoatte ja vihaatte Vapautta !

Kysykää muuten, btw, ihan piruuttanne (!!) itseltänne, että : mitä Jeesus tekisi ??! Jos joku vitun läski, pyöreäpäinen Suomijuntti menisi ja alkaisi karjua Kiasukselle, että "nyt lakki pois päästä! tukka lyhyeksi!! naama multaan! luotien eteen!! Valtiosi ja Maasi tarvitsee sinua!! älä kysele, tottele!!" ...niin miten veikkaatte, että Tsiisus suhtautuisi ?!?? Huudahtaisi sillä pelokkaalla ja epävarmalla ja ehdottoman alistuvalla tavalla "kyllä herra... *jokin* mulkku!" vai jotain ihan muuta ?!

Ainakin hän olisi kuten minäkin; helvetin vitun pettynyt teihin !

* * * * *

Kaikesta tuossakin kommentoinnissa näkee taaaaaaas !! että suomalaiset on kuin kaikki muutkin Euraasian pakanat. Ne vain ei käsitä, että Valtio on suuri rikollisten keskittymä ja puhdasta, ilkeää, alhaista, itsekästä pahuutta. Ja siis suoraan Jumalaa vastaan !!! Kuten siis kirkkokin ja suuriN osa kaikista maailman idiooteista eli "uskovista" (jotka siis, mainitsinko?, ovat idiootteja!).

Suomalaisten Jumala siis täten on a) Lucifer ja b) Valtio. Ei välttämättä tuossa järjestyksessä, mutta kuitenkin.

Tosin nykyään myös neekerten-kirkko on nouseva voima !! Valkoiset kääntyy siihen sen kun kehtaa tai kerkiää.
Ja epäilemättä, joillekkin tyhmimmille ja hulluimmille, myös islamin paskakasa demoninpaska on vaihtoehto.

On kuvottavaa kuinka te suorastaan hihkutte intoa ja hehkutte onnea, kuvaillessanne näppäimistö sauhuten, miten "Valtio tulee ja ottaa" ..ikäänkuin se tekisi jotain muuta..ikinä!!.. ja "..ja..jajajajaj ja sit se ottaa mun autonkin!! ja mä ninq oon et ´heikhamoon...vähänx ihanaa´ ja sit mä ninq maksan niille viä bensat ja näi!".

Mutta tuohan tuo mitä selvimmin ja rehellisimmin ja selkeimmin ja peittelemättömimmin esiin sen, mikä on valden ym todellinen olemus ja visio olemassaolosta jokatapauksessa!! eli : viedä kaikilta kaikki ja mieluusti vielä tappaa sinut. Varastaa siis kaikki minkää saa, ja käskyttää sinua tai sulkea vankilaan tai vain murhata / tappaa.

Luulen, että jopa ryssät on tässä suomalaisia fiksumpia. Siis..... pakohan niiden on olla !!...rait? Ja tuo Matruunan siteeraama ryssäin sanonta kanasta ja munista... se kai tarkoittaa, että ryssät ymmärtää, mutteivät silti tykkää asiasta? rait?... toivon ainakin.

Suomalaiset ja Pohjois-Korealaiset ja muutamat muut takapajuiset vielä jaksaa kohkata tällaista maailmankuvaa ja luulevat että kaikki muutkin on vielä juonessa mukana.
Muttei ihan kaikki !!
Esim Anglosfäärissä ei yleensä kuulla tuollaista keskushallinnon ylistystä ja auktoriteettiuskoista typerää kohkausta ja vastaavaa, ja rikkaat!! Esim nuo vitun Rotchaildin jyrsijät! ne tuskin lähettäisi yhtäkään omistaan, taistelemaan, yhteenkään vitun sotaan !! Vai luuletteko..?

* * * * *

Ajatelkaa, jos pystytte, millaisessa vitun tiedotesumpussa Suomi olisi edelleenkin (eritoten verrattuna Suureen Maailmaan) ilman i-nettiä !!!?!? Kauhistuttaa ja ahdistaa oikeasti jo pelkkä ajatuskin.
Ja katsokaa miten tehokas metodi se on Paholaisen lapsille, hallita ja alistaa ja teloittaa ja sensuroida ja kontrolloida ja manipuloida yms jne yms jne etc...etc. Esim P-Korea !! Tietääkö ne raukat mitään, ulkopuolisesta todellisuudesta? vai..luuleeko ne todella, että heidän rajansa on maailman rajat ? (Ilmeisesti kuitenkaan EI, sillä kuten luin jostain.... kaiketi iltsikasta, "suurin osa P-Korealaisista kyllä tietää kaiken olevan propagandaa ja kutsuvat Kimiä ´lihavaksi siaksi´"). Siis että EI ole mitään nettiä tjms.
Se, että on vain juutalaisten ja vasurien asuttaman, Valtion "rahoittama" ja ylläpitämä ja täysin käskyttämä, Virallinen Valtavirta Media.
Hyi vittu, että kuvottaa pelkkä ajatuskin !! Ne EI olleet mitään "vanhoja hyviä aikoja" vaan "vanhoja pahoja" tai "huonoja" aikoja.

Netti on suomalaisille pieni näyte siitä mitä olisi asua Oikeassa Maassa tai elävämmässä kulttuurissa, jossa voi oikeasti puhua muille ja keskustella mistä vain, missä vain, milloin vain, ja ne ajatukset voi jopa johtaa johokin !! muuhunkin kuin sotaan. Joka ainoa mitä ryssä ja suomijuntti tuntee.
Millaista olisi asua isommassa ja elävämmässä maassa ja kulttuurissa, esim Saksassa tai Italiassa tai jossakin. Mistä lähes kaikki mikä liittyy sivistykseen tai sivilisaatioon tai tieteeseen ja taiteeseen yms, on lähtöisin.

(Siis ei toki vain noista kahdesta em maasta! vaan ylipäänsä ns Suuresta Maailmasta. Mutta noista kahdesta kyllä siltikin, hyvin erityisesti !! Saksastahan on lähtöisin...lähes kaikki ! Ja Italia ei ole kaukana perässä Da Vinceineen ja pitsoineen päivineen).

* * * * *

Teistä ei tehdä "armeijassa miehiä" teistä tehdään siellä älykääpiöMÄISEMPIÄ vielä!! Ja pahoja ja luultavasti moraalittomia ja tottelevaisia pikkupoikia. Pienet pojat ja tytöt, ne tottelee, oikea mies....se ajattelee ja murahtaa jotakin jossakin vaiheessa tai "puhuu kuin Ruuneperi" mutta se EI tottele vain siksi, että....voi totella.

Ja mitä tulee tuohon kun aina jankutetaan siitä, että sodan tullessa ( joka jo varmistaa, että sota tulee! kun sitä ei voida olla ajattelematta ja täten ennenpitkää toteuttamatta! ) me kaikki "netissä suutapieksevät" tjns, lähdemme jos onnistumme, lipettiin. Niin.... luultavasti....nii-in !! Totta vitussa ! Jos mahdollista, elän mieluummin jollain paratiisisaarella kuin makaan kylmänä ja kankeana, oudossa asennossa, kuolon jäykkänä raatona jossain vitun risuissa, jonkun typerän räkättävän kiilusilmäisen mulkvistin runneltavana. Hänen ensin siis ammuttuaan minut ..seulaksi !

Ja kaikki tämä lähinä siksi, että kahdella VALTIOLLA !!! ei siis minulla ja jollain ryssällä tai SINULLA vitun typerys ja jollain ...Musulmaanilla, olisi ollut niin tähdellisiä erimielisyyksiä, että päätimme ne lähteä ratkomaan rynkyillä, ulos, vesisateeseen.
Ehei ! Tämä "sota" käytäisiin vain jotta Valtion Marksisti rotat saisi suojata omaa "ministerin" "kermapersettään" ja elää kuollakseen jonain toisena päivänä. Tai ehkä siksi, että "käsky on käynyt!" joltain..Rotchaildilta kenties, että "väkeä on vähennettävä".

Ne jotka haluaa niin innokkaasti kuolla (kuten Muslimit) ei voi alunperinkään olla ihmisinä kovin merkittäviä (...jälleen kerran, "kuten Muslimit"). Toki; jos on yhtä persoonallinen ja sikäli -harvinainen- kuin muurahainen, niin...miiiiksi..miiiksipä ei, menisi ja kuolettuisi johonkin...tuonne ulos.
Mutta mikä tahansa järjissäänoleva elämä pyrkii ensi-sijaisesti lähinnä ....junou, säilymään hengissä !

Sitähän Tex Arcanekin on toitottanut, että Neanderthaali on nimenomaan ja ensi-sijaisesti Selviytyjä. Ei mikään sotaisa imbesilli kuten ..."ne muut". Vaan rauhallinen ja pienissä yhteisöissä viihtyvä, luolassaan puuhasteleva, "lempeä jätti".
Ja Texihän on ilmeisesti käynyt Ameriikoissa oikein Armeijan !! Vapaaehtoisena, koska oli tyhmä ja luuli sitä joksikin hyväksi jutuksi, mutta kuten hän totesi -se on tyhmintä mitä voi tehdä ! Liittyä armeijaan.

* * * * *

No, mutta.. kuitenkin, koska tämä kirjoitus syntyi täysin yllättäin ja ex tempore vastauksena tuohon matruunan kommenttiosastoon, annan asian olla tämän pidemmittä jankutuksitta. Mutta mainitsen vielä pari asiaa lopuksi.
Ensinnäkin; eikö ole jotenkin...ironista tai jotain, että suomalaiset ajattelevat sotaa, aina puolustus mielessään. Ja ryssät taas ei osaa muuta kuin hyökätä, kuten matruunan blogissa on usein todettu !
: |

Ja toisekseen: mitä tulee noihin Valtion suorittamin "sota-ajan" autovarkauksiin yms... se on jo pelkästään rikos siksi, että se on helvetin huonoa suunnittelua ja varautumista !! Taas kerran totean, että : minulla olisi yhtä-sun-toista suunnitelmaa ja ideaa myös tähänkin asiaan, mutta te luultavasti vain nauraisitte ja viittaisitte kintaallanne niille !! (Ja tätähän Neanderilaisen pitäisi Texin mukaan juurikin kyetäkkin tekemään ja HYVIN !! eli varautumaan ja ajattelemaan ennakkoon ja jopa toteuttamaan jos mahdollista [eli jos valde ei sabotoi!] kaikenlaisia varotoimenpiteitä ja ideoita).

Sveitsissä asia on esimerkiksi aika hemmetin hyvin funtsittu, käsittääkseni. Se on jo vähän "sinne päin".

Summa Summaarum - tuli mieleeni sellainen Kiinalainen sanonta kuin ; "hyvästä raudasta ei valmisteta nauloja. Eivätkä kunnolliset miehet ryhdy sotilaiksi".

"Huomaatteko tekin usein kullinne olevan jumissa?"  "Ei hätää, siihenkin auttaa -SOTA- !!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti