torstai 8. tammikuuta 2015

Pariisin Malttimuslimit

http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

Eli kuten kaikki jo Marssissakin tietävät......
...kävivät Maltilliset Musut levittämässä maltillista Khuraaninsa ilosanomaa Pariisissa, satiirilehden päämajassa.

( Mainittakoon muuten nyt vihdoin, että Uutis-juttuja katsellessa olen huomannut tässä parina viime vuonna, että suomen Mediankin journot on hoksanneet jossainvaiheessa tuon LiveLeak sivun ja alkaneet käydä nyhtämässä sieltä näitä filmejä mitä Media ei tavallisesti näytä. Sehän sen sivun ideakin on, herran tähden !! näyttää kaikki se mitä Uutiset ym sensuroivat )

Vaikka en kytistä tykkääkkään, oli tuo jo aika brutaalia. Teilata sika katuun tuolla tavalla. Vielä kun se ei siinä ahdistellut ja sortanut ja kiusannut ja pelotellut tavallisia Ihmisiä vaan loikoili maassa (helvetin Fransmannit!).
Siinä on hyvä muistutus ja opetus siitä minkä kylmäverisyyden asteen kanssa ollaan tekemisissä. Ja (ihanaa päästä sanomaan tämä !!! aijaijaijaijai mä oikeen nautin !! naaaautin !) TÄMÄ on se syy miksi Vasurin runkut ei yleensä tuppaa olemaan kauheasti eri mieltä Musujen kanssa tai osoittamaan mieltään NIITÄ VASTAAN !! Saati sitten, että harjoittaisivat ilmaisun ja sanan -vapauttaan tässä kontekstissa eli asiayhteydessä.
Toisin kuin koiraa ja kissaa älykkäämmät ja lammastakin lauhkeammat Perus Länkkärit, muslimit on typerämpiä kuin kasa kamelinpaskaa ja yksinkertaisesti MURHAA sinut, ninq ihan-tasan-vittu-oikeesti hei, mään -jos naama tai vapaasti ilmaistu sana ei miellytä.

Vittu mitä typeriä runkkuja !! Mitä vitun saastaisia satanistisia eläimiä. Tosin ; eläimetkin on, ihan oikeasti, huomattavasti vähemmän vaarallisia ja paljon rauhallisempia ja täyspäisempiä kuin nämä vitun Lusiferin perseestä pullahtaneet pikku syylät.
Vittu mitä naurettavia saatanan apinoita !!!

Turhaa edes kysyä tai sanoa, mutta leikitään nyt kaikki tyhmää ja lausutaan ihan "ääneen" (kirjoitetaan netissä) : kuka olisi arvannut kun näki uutisen ensikertaa, että kyseessä olisi Mus-vitun-Limit !!!?? Kuka !!?!?
Ken olisi saattanut tämän aavistaa....

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010718984197_ul.shtml

Toisaalta tekisi mieli olla vahingoniloinen siitä, että nyt pistettiin kylmäksi Median kusipää väkeä tai ei sillä, ettäkö NÄMÄ tyypit olisi olleet kusipäitä, mutta Media sinänsä, koostuu niistä. Näistä en tiedä mitään, muuta kuin yhden tuon lehden kannen jonka joku "postasi" Laivliikkiin, se oli oikeasti aika vitun hauska.

Käsittänette nyt jo, oikein nyt jo !! tässä vaiheessa, media, että tämä näiden vitun arovillien murhamiesten ja murhanaisten ja murhalasten ja tappokamelien yms uhka koskee myös teitä. Niitä EI ole turvallista kutsua tuohon oleileen ja majaileen ja "hengaileen" meidän maihin. Vaikka kuinka syvällä Unelmissa uisi. Nämä ei ole ihmisiä, nämä on jotain simpansseja ne näyttävät, fenotyypiltään, usein ihan oikeasti juurikin simpanssilta ) risteytettynä demoneihin, nämä hiekkaperkeleet.

Nyt olisi taas yksi kultainen tilaisuus pistään Mekka matalaksi ydinlatingilla !!! En usko Lännellä olevan siihen vaadittua päättäväisyyttä tai "munaa" tai mitään, mutta sanonpahan vain, että nyt olisi taas tilaisuus.

Tuo kyseinen "uskonto" ja uskonto ja rotu apinoita jne.... se jättää totisesti näemmä lähinnä 2 vaihtoehtoa, joko sodit niitä vastaan kunnes toista ei enää ole tai sitten alistut "Dhimmiksi" eli periaatteessa yniseväksi valkoiseksi orjaksi. Ja sitä valkoiset on jo kokeilleet vuosisatojen saatossa ihan ...suht paljon. Ja se ei ole liennyttänyt eikä laannuttanut näitä vitun kusiaisia paskan vertaa.
Ja toisin kuin voitte luulla, ei valkoiset ole (tätäkään) loputonta räyhää itse aloittaneet. Sen enempää kuin neerienkään mielisairasta apinanraivoa ja pullistelua ja uhkailua ja loputtomia rikoksia ja murhia ja tappoja ja raiskauksia yms.  Mutta valkoiset ennenwanhaan ymmärsi vähän kaikkea "katutason shittiä" ja käsitti ...että...on ehkä iskettävä vastaan !! On lyötävä kuin vierasta sikaa, surutta ja brutaalilla, rankaisevalla kädellä, näitä vitun helvetin perkeleitä ja kaikki muita vitun kusipää mutiaisia joka-vitun-viidakosta tällä planeetalla !!!

Totisesti ; Piru periköön teidät jotka olette niitä tännekkin raijanneet !!!

( Tästä tapauksesta tulikin taas mieliteko irrottaa pää Astrid Thoorssilta ja Heinäluomilta ja Käteisiltä ja Stuppeilta ja Ahoilta ja miksei Vanhasiltakin yms kusiaisilta. Ehkä jollain ooooikein isolla puukolla. Joko viiltäen tai sitten sahaamalla sillä raatelevalla osallla terää, ees-taas. )

* * * * *

Ja kun aina jankutetaan näistä legendaarisista "Maltillisista Muslimeista"... niin joku tuolla LiveLeakissa tai Laivliikissä -sanoikin kommentissaan asian loistavasti ja minä nyt suomennan sen ...tähän .. "Määritelmiä;  Radikaali Muslimi: haluaa tappaa sinut. Maltillinen Muslimi: haluaa Radikaalimuslimin tappavan sinut". HAhahaahaaaaaaa hieno määritelmä!! kertakaikkiaan.

Katsellessani tätä muslimien ja islamistien yms höyrypäisten kivikautisten imbesillien riehumista.... on pakko nähdä asiaa niinkin, että suurimman osan valkoisista on kertakaikkiaan vain pakko elää ja olla jonkinsortin "todellisuuden kieltämisen" eli ns "denialin" tilassa JA vielä sen päälle ihan oikeassa psykoosissa.

( Psykoosi on tila jossa ei erota totta ja harhaa [ eli vähän niinkuin Muslimien pään sisältö...hahahaha] )

Länkkärit elää kuin mitään sen ihmeellisempää ei olisi tekeillä, bisnes äs juusual niinsanotusti. Kun taustalla pauhaa hullut mussuttajat ja ak-neljäseiskan karmiva tuutulaulu. Länkkärit ne vaan uinuu ja tsiigaa ja venaa ja ymmärtää ja ...jotain. Suvaitsee ?!

Ajatelkaa, kaikki nykynuoria vanhemmat, mikä maa Suomikin OLI ennen. Ei yhtään muslimia tai nekrua tai somppua tjms. Ei mitään moisia uhkia. Kaikki oli liiankin valkoista ja se käy aina tietylle öykkäri väestönosalle liian tylsäksi ja se on saatava tuhotuksi ja sitten myöhemmin.. kun alkaa tulla ruumiita ja vähän takapakkia, sitten on aikaa ja hyvä -levitellä käsiä ja hakea sanoja TV-uutisten haastatteluissa. Sitten.
Ei huolta huomisesta ns.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010718985240_ul.shtml

Siinä on pari oikein hyvää kuvaa. Naurattaa, mutta samalla vähän kuvottaa. Sellaista todellisuus tuppaa joskus olemaan.
Otankin nyt osaa tuohon kamppanjaan, jos ei muuten niin ihan vain vittuillakseni näille murhaajille edes mikroskooppisen vähän, ja pistän uuden kuvan blogini oikeaan  laitaan. En äääääääri-oikealla, mutta kumminkin.

Mäkin oon nyt Tsharlie.
Länsimaiset zombini ja jopa suomlannin Finuiittini ; tämä oli tikkusuora isku suoraan sanan ja ilmaisuvapauden ja siksi koko vitun Lännen !!! sydämmeen. Eikä ole yhtäkään syytä eikä seurausta, antaa anteeksi tai unohtaa.
Jos tämä ei nyt lopu ......niin sit se vaan jatkuu. Ja jos se jatkuu, se pahenee. Ja jos se pahenee, saatte kokea samaa kuin valkoiset keskiajalla ja kauan jo ennen sitä, eli loputonta kiusaa ja oikeaa orjuutusta -tuollaiselta saatanan vuohenpaskapää jengiltä jostain vitun erämaasta. Loputonta kyykytystä ja dhimmi-verotusta ja satunnaisia hirttäjäisiä ja tappoja ja murhia ja kuolemia ja vapauden kaikkoamisen jos minnekkään niin ehkä Amerikkaan. Ja sielläkin sitä tukahdutetaan hengiltä niin nopeasti ja tehokkaasti kuin vain pystytään. Ja kehdataan.

Ja Amerikkaahan, älkää unohtako !! johtaa herran tähden... Muslimi !! Ja vieläpä neekeri !! muslimi !!

Tämä alkaa jo näyttää snadisti ahdistavalta. Jos mussuttimet nyt käy sitten jo taiteilijoiden kimppuun niin.... niin no, kohta on aika pistää "läski ämmä laulamaan" -joudun sanomaan. Aika lähettää Enola Gay takaisin siivilleen, ilmojen teille. Kuten joku kommentoi myös kai laivliikissä, Japanilaiset oppivat (ainakin näennäisesti ja väliaikaisesti) sivistyneiksi kahdesta pommista, saa nähdä riittääkö mussuille 1.

Joku oli myös nähnyt vaivaa ja listannut aika vitunmoisen litanian muslimien terroritekoja vain muutamalta viime vuodelta. Ja se oli piiiiiiiiiitkä lista !! Olisi halunnut sen kuvakaapta tänne, mutten saanut sitä mahtumaan kuvaruutuun kokonaisuudessaan yhdellä kerralla. Ja liveleakissa on pientä tekstiä !!

Mieleeni tulee heti esim Beslan Ryssällä ja Nyy Jook Kwaassa. Olitteko jo unohtaneet ? ...olitte vai... jaa.. no nyt muistannette.

Nämä tyypit on aika tosissaan tuon kuolemankulttinsa kanssa !! Ja sen pedofiili-terroristi "profeetan". Painukoon kamelinpaskakasaan sanon MINÄ ja painukoot muslimit vittuun koko helvetin-vitun-planeetalta.

Tarvitsemme Valkoisen Tulen. Puhdistavan tulen.
Globaalin tulen.

Ehkäpä "Kreikkalaista tulta".


Feuer Frei !! Mein general.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti