perjantai 16. tammikuuta 2015

Renee (?!)

Renee Zellwegger... Tselvekker... Zelldekker...Welldigger... whateva.


? ? ? ? ?

Tuo ^^ ilmeisesti oli ennen se Bridget Jones - Renee Zellwegger. Oli.
Nyt... kuka tietää... mikä se on.

Mikä vittu sillekkin saatana tuli ?? ilmeisen yht´äkkisestikkin vielä. Sehän oli omalla...rumahkolla ja pulskalla tavallaan -sieväkin tai söötti tai jotain, se tsevekkerin renee, mutta tuo harppu tuossa ^^ ..se on kuin ... kuin kuka tahansa ..joku. joka EI OLE renee tselvekker.

Elukka parka.

Tuo ei voi tietää hyvää psykoloogisesti ja omakuvalle. Mitä vittua se oikein ajatteli ? Ajatteliko se, että "...mmmm ...h !! taidampa tänään käydä leikkauttamassa itselleni jonkun muun lärvän!! täääääysin tuntemattoman ja piirteettömän! näimmä teen".

Nyt Renee Zellweggeriä EI OLE ENÄÄ OLEMASSAKAAN !! Ajatelkaapa tuota !!
Ajattele, että olisit elokuvatuottaja tai joku muu vastaava, ja haluaisit palkata reneen esim Bridget Jones 4:seen mikä kai on tuloillaan... mistäs löydät itse pritketin ?!?! Häh !?!?! mistä !

Et mistään, koska sen tilalle on ilmestynyt..tuo ^^ !!!

(kuka vittu tuo muuten on ?)

Mikä ihme nykyään vaivaa ..lähes kaikkia? Mitä täällä nykyjään oikein hengitetään? jotain todella todella pahoja huuruja ? Lopunaikojen hulluutta ?!
Hämmentävää.

Siinä on kuin uusi Maikhl Zäkson !! (Michael jackson).
Kai se kohta alkaa myös Pop-tähdeksi ja muotisuunnittelija-malliksi ja seksuaalisesti... "monisävytteiseksi" ja liehittelee pieniä poikia kuten Madonnakin ja keksii (varastaa / plagioi) uuden tanssityylin yms.

Outoa. Todella, vitun, outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti