tiistai 6. tammikuuta 2015

Ohi...ei ole

Tänään aloitti uusi satsi tykinruokaa "asepalveluksen". Poika parat !
Koettakaa joko pärjätä tai keplotella itsenne siitä touhusta vapaaksi.

Se on ns "Heterovaltion" rikos teidän itsenäisyyttänne ja ihmis"oikeuksianne" vastaan ja kaikki te TIEDÄTTE tämän vaikka se sitten olisi hautautunut kuinka syvälle tahansa teidän tyhmään ja paksuun apinankalloonne.

Kuten jotkut sanovat tai joku on sanonut, jos tuo "velvollisuus" koskisikin ei-niin-katuviisaiden ja tietämättömien nuorten sijaan vähän jo kokeneempia karjuja ...esim keski-ikäisiä äijiä, olisi koko paska jo lopetettu lakkoilemalla tjms.
Mutta nuoria on aina hyvä pitää tyhminä ja idiootteina ja vaikka tapattaa jottei itse tarttis sotia sodan sattuessa omaan aikakauteen.

MINÄ itse, mahdollisena Neanderthaalina ...jo toisaalta myös, yhtä mahdollisena  Cro-Magnonina.. : / ...en juurikaan arvosta mitään militariaa ja sen sellaista, heteroa poukkoilua. Se on tyhmää ja minä inhoan sydänjuuriani myöden kaikkea mikä on tyhmää ja jokaista, ihan jokaista, "auktoriteettia". Voitte totisesti imaista sen "teettinne" takaisin sinne takapuoleenne vitun apinat.

Ei ole olemassa mitään "auktoriteettia". On vain manipuloitia ja tyhmyyttä, väkivaltaa ja pakottamista. Fysiikkaa ja aseita yms. Ei mitään muuta. Mitään jaloa ei ole missään tuollaisessa.

Ne on joka maassa, myös Ryssällä, ne samat paskiaiset jotka aiheuttavat kaikki mahdolliset sodat yms ja sitten sen takia, että HE ITSE ovat sellaisia, nämä samat vitun vatipäät vaativat kaikkia muita näkemään maailman sen saman ahtaan ja homokammoisen (ja toisaalta myös aika homon) ja vainoharhaisen ja pelokkaan, tyhmän ja mielikuvituksettoman umpitunnelin kautta ja pelkäämään kaikkia samoja asioita mitä hekin.
Se johtuu siitä, että he ovat tyhmiä.
Tämä ei ole mysteeristä.


Ja jos sinä et käsitä tätä, sinä olet sekä tyhmä, että täysin kroomagnon verinen. Sehän on ilmeisestikkin, äfterool, niiden "juttu". Sota ja miesten ja poikien tapattaminen yms apinanraivoaminen, ja se "filosofia" että miehet ja pojat on "korvattavissaolevia" ja siksi sopivia tykinruoaksi. Toki suurin osa teistä ON !!! älkää käsittäkö väärin, mutta.... mutta minä taidan aina nähdä liikaa potentiaalia siellä missä sitä ei kuitenkaan ole. Paitsi neekereissä ja sen sellaisissa.

Minä yritän oppia pois tästä tavastani. Mutta kuten sanotaan "vanhat tavat istuvat sitkeässä".
Kuten suomalaisten naurettava tapa nähdä maailma pelkän ryssän kautta ja ruotsin.
Te olette varmastikkin koko maailmankin mittapuulla, poikkeuksellisen itsetön "kansa".
Ja minä inhoan sitä.

* * * * *

Ja kun nyt alkuun pääsin niin mennään nyt sitten ja otetaan kantaa tähän mistä Aakulan Jukkakin raivoaa ja höyryää ja kohkaa ja saarnaa lähes päivittäin, blogissaan. Eli ; suomen ja Ryssän suhde. Onko ryssä uhka vaiko ei !?!?

En usko, että ON ...kovinkaan merkittävä jos ette mene ja TEE siitä sellaista.

Laadin aiheesta jopa tällaisen kuvan....


Tuo on Juutalainen tuo hattu.

Se mitä suomessa ei koskaan näytä kai käsittävän, on se, että "it takes 2 to Tango". Ja mikä vielä merkittävämpää, tavallaan ainakin, on se että ...tämä on vaikeahkoa selittää kauhea lyhyesti.. muuuutta...... jos ei aidosti vihaa ja inhoa Vihollistaan ja yrittää aidosti ja oikeasti elää "pasifistista" elämää, se todennäköisesti onnistuu. Mutta sen ON OLTAVA täysin ja 100% AITOA !!!! sen Pasifismin, tai muuten se on katastroofin resepti.

Ja tämä on ihan oikeaa "katuviisautta" jolle voitte laittaa henkenne pantiksi, tuolla Morlokkienkin tasolla. Mutta toistan, kuten sanoin "sen on oltava TÄYSIN aitoa" !!! Se on kuin koirien pelko, sitä ei voi teeskennellä ja leikkiä ja tuntea ja taikoa ja ajatella pois!!!!!! Koira, kuten rikollinenkin, vaistoaa sen joka tapauksessa ja käy kimppuun (ehkä).

Annan teille tietämättömille esimerkiksi  Amerikan !! Kappas vain !
Amerikkalaisilla OLI ainakin, aikanaan sangen terve ja lähes ihanteellinenkin maailmankuva ja filosofia tai idea tai visio. Ja se on ; tehdä vain sitä mitä haluaa ja jättää muut rauhaan ja elää rauhassa ja luovuudessa ja innovoinnissa ja jatkuvassa seikkailussa. Kuka vittu EI haluaisi tuota !?!? Sinun täytyy olla joko tunteeton ja aivokuollut tai joku ...lisko, jos ET diggaa tuota !

Silloin nähkää, kenelläkään ei ole mitään, yhtäkään, hyvää ja hetero-perusteltua, syytä hyökätä kimppuusi !!!! Lukekaa tuo niin monta kertaa, että alatte käsittää sen !

"Miksi kävit heidän kimppuunsa!??...miksi!!"
"No...ku...n...no..siis, mutta kun... no ...höh !!! ..vittu !!"
"Miiiiksi kävit niiden päälle!??! miksi!?"
"No..siis ku..tiätzä....?..junou..."
"Ei..en tiedä"
"No siis ku... ne oli liian menestyviä ja kekseliäitä ja rakastettavia ja hauskoja ja innovatiivisia ja seikkailunhaluisia ja elämänjanoisia ja mahtavia ja khuuleja ja luovia ja viihdyttäviä ja ...niin eespäin! tiäzä?!..pitihän se siis jonkun lopettaa!!"

Tuollain kuuluisi sen kusiaisen haastattelu todennäköisesti jos joku siltikin kävisi päällesi vaikka sinä yritit ihan aidosti ja oikeasti elää ja olla rauhassa. Aidosti ja oikeasti, sanoin.

Jo se, että ajattlee sotaa, tekee sen ylipäänsä mahdolliseksi.VITUN TALIAIVOT SAATANA !!! Ja mihin te koko ajan varaudutte ?!?!.....

Me elämme nähkää ihmisten kuvitelmien toteutuneessa versiossa ja osittain myös yhä universumissa eli "luonnossa". Ja jos teidän kuvitelmanne on sota, teidän tulevaisuutenne on sota.

Kuten Amerikan inkkarit sanovat "ihmisestä tulee unelmiensa mukainen". Joten ...(vaikka tähän voi olla snadeja poikkeuksiakin silloin tällöin, tämä pätenee useimmiten) jos ja kun näette kasan paskaa joka liikkuu ja puhuu kuin ihminen eli ns "rotan" tjms, näette hänen "visionsa" itsestään ja maailmasta ja kuinka se ON toteutunut.
Järkkyä.

Kuten olen yrittänyt vaimeasti teille teroittaa ; se mitä pidätte "uhkana" ja sotana ja aggressiona ja mitä on mm "Poliisin" "työ" ja muiden vitun kusipäiden psykopaattien, se on itseasiassa kuten suuri osa muustakin "luonnosta" -erilaisia tapoja elää ja selviytyä. Kyse on siis, lyhyesti sanottuna, elinkeinosta !!!! (Siis HUOM!!! silloin jos kyseessä EI OLE "filosofia" tai houreinen"visio" tai uskonto tai ideologia tjms!! HUOOOOOM !!!)

Juutalaiset on kuten neekeritkin omalla tavallaan, loisia ja Ryssät ...ne ei nähdäkseni kauheasti tuosta eroa ja poikkea. Ne vain on paljon aggressiivisempi ja pro-aktiivisempi ja fyysisempi versio siitä.
Luonnossa on monia eri elämäntapoja.

Ryssien tapa elää ja olla, on siis ...muiden (lähinnä toisten Slaavien eli Orjien) pelottelu ja alistaminen ja yleensä pelkkä pelottelu riittääkin siihen ja sitä kaikki rikolliset nimen-vitun-omaan toivovat !!! käsitättekö !?!?!? Sillä jos he joutuvat ihan aikuisten oikeesti, sotaan tai käyttämään "väkivaltapotentiaaliaan" on siinä suunnattoman suuret riskit ja yht´äkkiä oma perse tulilinjalla, ja sitä ei rotta halua !! Ei sitten yhtään !!

* * * * *

Muistakaa aina ajatella REALISTISESTI mm vihollisen TODELLINEN -EI KUVITELTU!!!- vaan TODELLINEN olemus !! saatanan älykääpiöt ! ja heidän TODELLINEN motivaationsa tähän ja tuohon ja siihen toiseen.

Kuinka HALUKAS ja MOTIVOITUNUT on keskiverto juoppo, siellä "Venäjänmaalla" -hyökkäämään suomeen ja hyvin, HYVIN todennäköisesti, kuolemaan lähes samantein tuonne johonkin vitun pohjoiseen, jääkylmään korpeen, jonkun vitun Häyhän kaltaisen saatanan hullun luoteihin !?!?! Tuskin kovin merkillepantava, tai sitten Ryssät on yhtä vitun aivottomia ja tyhmiä kuin Muslimit. (Ja ne luultavasti ON!).

Ja kuinka kauan ne JAKSAISI "myllyttää" ?!? Ja kuinka koko muu maailma reagoisi siihen, että "hei! nyt moukaroidaankin suomea!! jihaa" ?!?!
Kuinka kauan tuon tilaisuuden MURSKATA tuo vitun hyödytön paskasakki, jättäisi esim Amerikka käyttämättä ? Tai ehkäpä Saksa.... jos ei muusta syystä niin koston ja kunnian tähden.
( Ja kyllä ! kyllä, ennenkuin ehdit edes ajatella ! Neanderin Thaalikin on mitä raivoisin oman-pesän puoltaja kunhan se vain on aidosti PAKKO !! Mutta sitten Thaali lieneekin mitä vittupäisin ja -maisin ja hankalin mahdollinen "asiakas". Siitä on kaikki leikki hyvin kaukana jos ahdistaa luolamiehen luolaansa ja aikoo todella murhata tämän ja hänen koko tulevaisen sukunsa ja viedä hänen ...kaikkensa. Sitä ei ole tupattu kai mieluusti tekemään. Enkä osaa sen enempää kuin itse Texikään, selittää miksi Thaali on "hävinnyt" niin totaalisesti Cro Magnonille jos kerran on niin vitun fixu jne. Ehkä jo siksi, kuten Tex aina jankkaa, että Magnoneita on kuten Sapienssejakin -Thaaliin verrattuna noin 10 suhde yhteen tyyppinen lukumäärä. Kuten Kiinalaisia ja Intialaisia ja Neekereitä on miljardittain verrattuna esim Ruotsalaisiin.)

Ja mitä tulee suomen puolustukseen ja ennenmuuta aseistukseen.
Jos minulta kysytään (ei kysytä), minä itse olisin raskaasti mitä Thaalimaisimman ratkaisun puolella eli mahdollisimman paljon ja vitun äkkiä sittenkin, on korvattava miehiä Boteilla !!!! Mitä enemmän "droun" lennokkeja ja koptereita ja itse itseäänohjaavia pikku vempeleitä ja härveleitä ja älypommeja, sitä parempi. Pommit ja botit ON korvattavissa. Ihan äbsolutli, nou fakin problem.
Ja samaten, jos sotaa on oltava, on syytä kehitellä mitä parhaimpia ja "muukalaismaisimpia" materiaaleja ja valmistettava niistä mitä kehittyneimpiä aseita. Ajatelkaa esimerkkiä Valkoinen, sähkö ja tuliase VS neekerit ja pitkät puukepit. Siitä on kyse. "Tästä on kyse" kuten Matrushka aina jankkaa.
Samaten olisi ne miinat olleet 1 parhaista mahdollisista aseista. Se on yksi niitä aseita / ansoja joista Vihollinen voi syyttää ihan tasan yhtä ja ainoaa mulkkua, eli ihan tasan itseään. Eikä yhtään ketään muuta. Vaikka mitä muuta sönköttäisi ja inttäisi ja väittäisi.

Jos on olemassa rajat ja niitä jopa kunnioitetaan ja sinulla on kyltti "älä tule!! miinoja" ja joku sitten tulee ja pamahtaa.... ken on syyllisin ?! (Ei siis "Ken" vaan "kuka").

Samaten ...olisin aika paljolti lentokoneiden(kin) puolestapuhuja. Niitä ei voi koskaan olla liikaa eikä ne voi koskaan olla liian hyviä. Eikä pommit liian suuria. Eikä bunkkerit liian kestäviä.
Sellaisia ei olekkaan.

* * * * *

Tai sitten Suomi voitaisiin ihan täysin hylätä ja muuttaa johonkin... jos ei paratiisi saareen, koska siellä luultavasti ennenpitkää sekoaisimme, johonkin muuhun jääkylmään ja tylsään ja pilkkopimeään ja rankaisevan ankaraan vitun persereikään. Ehkä Alaskaan tai Gröönlantiin tai johonkin.
Tai vaikka Ruotsiin !! heheeii !!...ei... kyllä tuo oli vitsi...!..?.

Tai sitten... tänne voitaisiin asuttaa murjaanien sijaan, kaikki mahdolliset Kanukit ja Anglot ja Frankit ja mitä vielä, ja muodostaa yhä merkittävämpi ja ärtyisämpi naapuri Ryssille. Johon he tuskin mielisivät sitäkään vähään lähteä änkemään. Jos siis väkiluku täällä olisi noin 20-35 miljoonaa, jo valmiiksi tympääntynyttä ja vitun ärsyyntynyttä VALKOISTA ja älykästä ihmistä. Ja siis hampaisiin asti aseistautunutta, ärtyisää, valkoista, ihmistä. (Ja ehkäpä miinakentän takana ?!)

Mutta tällaisia "Turvallisuuspoliittisia selontekoja" on tuskin kovin katuviisasta pitää täällä, edes miltei yksinään..?, täällä netissä. Tätä voi näet lukea kuka vain jolla on..netti ! (Kyllähän Ryssälläkin...kai?....on Netti ?!)

Ei sillä, etteikö minulla olisi omia ja kiehtoviakin visioita esim uusiksi aseiksi yms (niitähän Texas Arcanen mukaan, Neanderthaalia on aina käytetty tekemään, koska hän on paras niitä keksimään ja valmistamaan. Ja niillä hänet, iroonista kyllä hahaha, sitten itsensä murhataan myöhemmin. Kovaäänisten ja itsekkäiden kusipäisten tyrannien toimesta). En ny vaan viitti niitä kuuluttaa täällä koko-hela-maailmalle.

* * * * *

Mutta Summa Summaarum, paras turva lienee valppauden lisäksi se, että Ryssää ei yksinkertaisesti provosoi. Ärsyyntyä ne kyllä saa, sitä ei voi estääkkään. Ne on ...no, jonkinlaisia ihmisiä kaiketi joten nekin ärsyyntyy kuten muunkinlaiset... hominidit.

Miettikää aina vaikkapa sitä, miksi Scorppioonia tai Kalkkarokäärmettä tai myrkkynuolisammakkoa ei mennä ainakaan ihan ensimmäisenä nuolemaan ja ärsyttämään. Se johtuu siitä, että ne on..paitsi tietysti myrkyllisiä, niin... no, myrkyllisiä ! Ne on tappavia. Jos sinä et häiritse niitä (suomea) sinua EI purra !! Tadaa, it´s this fucking simple, ya fucking morons.
Niitä ei kiinnosta sinun "aikeesi" (esim "tulla rauhassa puhumaan Kommunismista" tai käännyttämään sinua, rauhallisesti siis, johonkin parempaa uskoon) eikä motiivisi eikä mikään muukaan. Niitä kiinnostaa vain kuolla jonain toisena päivänä. Myöhemmin. Thät´s ool.

Ja P.s jos suomea(kin) vartioi jotkin (Texin pelkäämät! hahahaha) helvetinkoneet suoraan Terminaattorista, jotka ei kysele ja joita ei kiinnosta vittuakaan.... en usko Ryssien ikinä enää yrittävän mitään....... mitään.....no.... mitään!

Vai viittisikkö itte mennä tuonne lumeen ja silmilleryöppyävään räntäsateeseen ja mutaan ja loskaan kyykistelemään johonkin märkään vitun puskaan josko sitä sais snaipperin luodin päähänsä tai ehkäpä niskaan?...tai miksei myös "vain" reiteen ?! Tai josko sinut teilaisi jokin automaattinen, tunteeton teknologinen hirviö suoraan taivaalta ja täsmällisemmin kuin Häyhä kirkkaana, muttei liian kirkkaaana, kuulaana ja kauniina kesäpäivän maalitauluun ammuskellessaan. Läheltä. Hyvin läheltä.

Ja kaikki tuo ...minkä takia ?!?!? Senkö, että maailman ylivoimaisesti, pinta-alaltaan, suurin tunkio..siis "maa" piti sanoa, tarvitsee LISÄÄ TILAA ??!!?!? HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa älä viitti ! Mene vain kotios siitä, saatanan typerys. (Ja jokin suuri pommi voisi olla myös hyvä "turvatakuu").

Eläkää rauhassa ja ihmisiksi. Eritoten te, Ryssät. ( Jos tuohon siis pystytte. Siinäpä onkin teille haaste!! Suoraan minulta ! Näyttäkää ne piilevät vitun kykynne !! ahahahaha ...)

Eniwei, poika parat : /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti