keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Persoonallisuusjankutus

On pitänyt jo kauan tämäkin tuoda esiin, mutta sekin on vain jäänyt.

Eli: olette varmastikkin huomanneet jotkut jopa HUOMANNEET ja ymmärtäneet, että nykyään ei enää ole Persoonallisuuksia. On vain sekalaisia näennäisyksilöitä. Pitkin mediaa ja telvisiota ja leffoja ja lehtiä ja erityisesti netissä.

Kenelläkään ei ole mitään kiinnostavaa annettavaa tai sanottavaa eikä kukaan oikein erotu joukosta. Kaikki on kasvoiltaan pinnallisen symmetrisiä ja tylsiä. Ja kuten Shoppenhaueri toi esiin, ne joilla on tavalliset kasvot ...no, niillä on myös tavallinen sisältö ja tavalliset ajatukset (kuten esim Heidekkerin paskalla, hänen mukaansa [ja minun]).

Ketä vittua vittu kiinnostaa mitä esim jollain helvetin hevonvitun Anna Heiskari-Abreulla on sanottavana siitä ja tästä ? Ninq hei..wtf? mitä kiinnostavaa ja uutta voisi Anna lausahtaa esim roduista ja niiden alkuperästä? tai muinaisista megaliiteistä ? tai niistä mustasilmäisistä muukalaisista? tai... kissoista! tai ..mistään !?!?
Tai joku pallinaamainen typerys / tylsimys kuten .... ... no...suurin osa julkkiksista. Nykyisistä ja menneistä.
Mitä joku vitun tylsännäköinen luunaamainen, mallilta näyttävä, huuhaa bimbo voisi ikinä sanoa, mikä olisi hauskaa ja hoksaavaa ? uutta ja innostavaa ? uniikkia ja sieluullista ?
Thät´s rait !  ei mitään.

Kuten näette, ne Kommarit voittivat kahdesti !! Ensin sen sodan ja sitten "kulttuurisodan" jonka itse lietsoivat. Ja nyt... "kuninkaana" häärii kasa lahjattomia, kyvyttömiä, tylsiä, typeriä, itseääntäynnäolevia, ärsyttäviä kusipäitä ja paskanaamoja ja anti-eliittiä, eliittiä leikkien.

Ja ehdottomasti! todellisuudenkieltäjiä !! Tuo on yksi tärkeimmistä muistaa.

Ne jotka haluavat vain hallita muita ja alistaa, ja saavat kai orgasmeja vallastaan tai sen illuusiosta (eli ovat jonkinlaisia perverssejä..?), ne vihaavat meikäläisiä !! ooooooou boi että niitä inhottaa ! hahahaaa.

Minua ne on aina inhonneet, sydänjuuriaan myöden. Tosin: niillä ei ole sydäntä, mutta tuo on vain hyvä sanonta.
Matruuna on hoksannut sen ihan oikein, että Tyrannit sekä pelkäävät, että inhoavat "Narreja / Jokereita / pellejä" jne. Koska minä sekä a) näen heidät sellaisena kuin mitä he oikeasti OVAT! ja b) tuon sen ilomielin ja hyvinkin taitavasti (paitsi tässä blogissa [ehkä tipotellen]) esiin. Ja se pilaa heidän Hybris-Narsismi-Itsen ihailu ja Ylistys bileet.
Se lässäyttää niiden harhakuvan itsestään ja merkityksestään tässä kosmoksessa. Joten...... ne vain inhoaa minua. Ja yleensä pyrkivät kaikin keinoin sabotoimaan ja sensuroimaan ja öykkäröimään ja estämään. Sellaista pikkusieluista kiehnäämistä se vain on. Olen joutunut siät seuraamaan koko vitun elämäni, lapsesta asti. Eikä vihani teitä kohtaan laannu.

Olen aina ihmetellyt miksi Jumala sallii teidänlaisenne olevan olemassa, ja joka saatanan kusen ja oluen -hajuisen nuhjuisen rikollispaskakasan ja murhaajan ja raiskarin ja pahoinpitelijän yms ja kiusaajan ja ahnehtijan ja syrjäyttäjän jne. Enkä vieläkään ole tullut hullua hurskaammaksi, en vieläkään käsitä.
Syitä on mahdollisesti monia ...
- jumalaa ei ole
- se ei välitä
- tämä elämä on ennen syntymää suunniteltu valmiiksi ja tietynlaiseksi "vuoristoradaksi" jota ei suurimmaksi osaksi voi eikä SAA muutella
- pahuudella yms saastalla on Jumaluudelle jokin hyödyllisyys (klisheen mukaan se toimii opettajana... hahahaa toki. .. tokihan siitäkin oppii..ja siitä, että alasin tippuu jalallesi. Mutta tarviiko alasimia siksi olla olemassa ?)
- kosmos ei olekkaan hyviä eikä älykkäitä varten vaan nimenomaan tämä on Helvetti ja Pahuudentyyssija ja Luciferin kuningaskuntaa. Jossa MINÄ olen se loinen ja houkka jne
- Jumala tai mikä lie "korkeampiulottuvuuksinen voima" ei vain saa tehtyä mitään niin tähdellistä vuokseni....
- tai sitten (tätä ihmiset käsittääkseni INHOAA!! mutta sanon sen silti ja nimenomaan siksi) minä OLEN Jumala !!! mutten syystä tai toisesta vain juuri nyt muista tai käsitä sitä. Eikä sen pohdiskelukaan hyödytä näemmä mitään.

Jne jne jne jne jne ad ..no jos ei nyt nauseam niin ainakin johonkin ekstenttiin.

* * * * *

Moderni Maailma, kuten muuten Bruus Tsharlttonkin on pistänyt nootille muutamassa blogikirjoituksessaan, inhoaa ja vihaa neroja ja mitä vain normaalia älykkäämpää. On pitänyt nekin tekstit "linkata" mutten ole vain saanut aikaiseksi. Käykää lukemassa, ei siitä haittaakaan ole.

Nero ensinnäkin pilaa näiden Modernien Johtajien pippalot ja "imagon" ja toisekseen... kukaan muu ei ikinä vain kertakaikkiaan käsitä / ymmärrä neroa !! Sitten sitä on vain yksin, kuin knalli kalliolla.

Ja kokemani perusteella nämä Croomagnon imbesillit... luultavasti tappaisivat / murhaisivat jokaisen kissanpaskaa viisaammaan heti !! jos tämä ylimalkainen sivilisaatio tässä ympärillä katoaisi tai se jokin "silmä välttäisi". Ne ei arvosta kuin sitä typerää höyrypäistä apinanraivoista "kovuuttaan". Heidän mielessään "kova-jätkä" on ....ainoa arvokas asia maailmassa ja siis hemmetin kova jätkä !

Hahahaa vitun typerykset !

Jos maailmassa ei olisi kuin heitä, eli ei esim minua tai jos Teks Arkane on puoliksikaan oikeassa niin Amud-Neanderilaisia.... olisi olemassa -aseita ja huonoja sellaisia ..lähinnä siis teräviä keppejä ja hiottuja kiviä ja jotain nuolia yms, ja sotia ja raakalaisuutta vailla vertaa. Olisi kiusaamista ja heikomman aineksen kylmää jyräämistä aikaiseen hautaan ja pelkää Valtavirta Heteroutta jossa naista yhtäaikaa sekä pedestalisoidaan ja palvotaan, että myöskin halveksitaan ja kohdellaan kuin vierasta sikaa.
Miehet ja pojat olisivat TÄYSIN yhdentekeviä tykinruoan näytepaloja ja korvattavissa ja keskenään vaihdettavissa.
Huumoria ei olisi luultavasti lainkaan, ja sekin vähä mitä olisi, olisi sitä typerää ylä-asteelta tuttua joukkohöröttelyä pillulle ja heterokloppein kovuudelle ja kuinka "mä nain vittu sitä muijaa" ja "vedin vittu sitä hinttiä turpaan" ja hohohohoh hoh hoh hoo.

- Kuten joku joskus sanoi, "ei ole mitään niin tyhmää, kuin tyhmä nauru".

Olisi vain suuri suuri kollektiivi jonkinlaisia hörönauravia soturiääliöitä. Jotka pyrkivät alistamaan ja orjuuttamaan ja varastamaan eli valtio ja poliisi ja sen sellainen, pähkinänkuorissa.

Jos ja kun sitä vähänkään ajattelee, se käy järkeen kuin tuhat volttia ; kroomagnon on pitänyt sittemmin kun neandertaali "katosi", häntä orjana. Koska huomasi tämän olevan ihanteellinen, täydelinen orja. Kuten valkoiset olivat ählämeillä aikanaan, ja pitkän aikaa.
Orja joka on isäntäänsä parempi ja ylempi kaikin tavoin ja kaikessa, paitsi siinä yhdessä ainoassa millä näyttäisi olevan mitään merkitystä eli ilkeydessä ja kyvyssä tappaa tuosta vain! tuttuja tuntemattomia.Eli niinsanotussa "väkivaltapotentiaalissa".

Ja asiaa auttoi magnonin kannalta tietenkin massiivisesti, myös se ttä heitä oli kuten Tex taisi sanoa -noin 10 suhde 1:teen lukumäärällisesti. Eli melkoinen ylivoima.
Eli vähän niinkuin tarantella tai goljat-kuoriainen verrattuna muurahaisiin. Niitä toisia vain on kertakaikkiaan niin vitusti !! ettei "mitään jakoo".

Kulttuuriakaan ei olisi juuri mitään muuta kuin sekalaista örinää, murinaa ja taistelua ja siihen liittyviä välineitä. Eli vähän sama juttu kuin suomalaistenkin kanssa kalastuksen suhteen. Kas siinä koko kulttuuri ! hauenleuat ja kaira. Onkivapa ja kalastajalätsä ja tietoa erilaisista tylsistä pohjoisista kala-lajeista. Ja erilaisia savukaloja ruuaksi jne. Eli mitään mitä ei OLE tässä ja juuri nyt!! nokan alla, no.....sitä ei voikaan olla. Eikä koskaan tulisi olemaan ......ilman meitä. Koska (jopa Stan Goochin mukaan) lähinnä vain neandertaali unelmoi ja uneksii. Hänen mukaansa käsittääkseni siksi, että neanderthaalilla oli / on isommat "pikkuaivot" kuin sapiens-magnonilla.

Lyhyesti siis sanottuna; kroomagnon ei ole kauhean innovatiivinen. Se ei keksi mitään ! Ja koska suurin osa apinakuntaa on tuollaisia ne on myös sellaisia jotka ei halua menettää kasvojaan tai aiheuttaa sitä muille. Eli samaa paskaa kuin suomlannissa ja muualla aasiassa. Perus Slaavi / samojedi / lättäotta, vinosilmä menoa.

Haistakaa kaikki vittu !! Te olette kaikki "syntisiä" ja ihan vitun tyhmiä !! ja pahojakin. Ilkeitä pikku ahmatteja. Itsekkäitä kuin kaikki planeetan eläimet. Kirahvista kissaan ja krokotiilista koiraan. Tosin jotkin eläithän on kai sangen "altruistisia" ja antaa omastaan muillekkin, mutta yleensä lähinnä omille lapsilleen tjms.

No, mutta eksyin aiheesta piirun verran sivuun. Eli siis, nykyään ei ole enää Maik Monrouta ati Bruus Liitä tai Teslaa tai mitään. On vain läjäpäin tylsiä ja yhdentekeviä pallinaamoja ja mänttejä ja typeryksiä tekemässä apinan-aivoisia temppuja TV:ssä ja hoitamassa suunnatonta sikaa.
(Tokihan siis Maik ON !! mutta ymmärtänette yskän. Ei ole enää uusia ja enempää. Ja sekin vanha paska on jo lässähtämään päin, eikä varmaan muista kunnolla edes omaa nimeään.. saatikka sitten missä on studion ovi tai housujen sepalus).

Sota neroja ja kekseliäitä ja hauskoja Oikeita Yksilöitä ja persoonia vastaan .... on toistaiseksi voitettu. Vasemmiston kollektiivi on jyrännyt kuin Borg-kuutio, yli kaikesta "poikkeavasta" kuten älystä ja viisaudesta ja hyväsydämmisyydestä ja aidosta lahjakkuudesta ja syvällisyydestä ja totuudenmukaisuudesta ja ennenmuuta ; näiden yhdistelmästä !! Jos tuo kaikki yhdistyy yhdessä tyypissä... se on Vasureille ns "anti-kristus".

Koska.... koska perkele ! HE halusivat olla kristus.

Ja sekin  vähä mitä nykään on vielä toteutuva, valjastetaan pikimmiten juutalais-amerikkalaiseen Vasemmistolaiseen kollektiivikulutus"kulttuuriin". Ja ryöstöviljellään puhtaaksi, ja kalutaan luita myöden.

....tämä venyi nyt...aika saarnaksi. Mutta näinhän tämä on.
Mutta katsotaan nyt, loppuuko happi. Nehän ilmeisesti sanoivat jollekkin joskus, ne muukalais-mulkosilmät, että suotta me ihmiset täällä häärimme ja panikoimme milloin mistäkin muusta, sillä meiltä loppuu koko vitun planeetalta happi !! ennekuin juuri mikään muu kampittaa meitä niin totaalisesti. Ja kun katsoo nykyaikaa ja ihmistä, ei ole kaukana ajatus, että... "hetkinen!...siinähän se!! ne ei saa riittävästi happea!".


- Ei o enää persoonallisuutta eikä juuri huumoriakaan. Hyvää, huumoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti