perjantai 2. tammikuuta 2015

Stadinreissu taas ..osa..4 kai

Kävin tuossa taas Stadissakin. Siellä kaikki on joko Ryssiä tai Ruotsista tai sekalaisia mustia neekereitä ja tummanruskeita Somaleja yms. Ja jokseenkin kyrpiintyneehkön oloisia paikallisia, Cityjuntteja. Anteeksi! tarkoitin siis "tyylikkäitä osia Suuresta Maailmasta, istutettuna kuitenkin tänne, Suomeen".

Typeriä kälättäviä teiniämmiä ja modernin sielutonta ja täysin kulttuuritonta ja mautonta arkkitehtuuria yms. Ja pistin taas huomioiden erään hyvin tyhmän ja ärsyttävän ja jopa hälyyttävän asian !! nimittäin: teinit, nykyään, vaikuttaisivat puhuvan ihan-tasan-ihka-oikeasti eräänsorttista Finglishhiä tai Suomlantia eli suomen ja englannin sekoitus, sityspiik mongerrusta. Teinitytöt lausahtelevat tämäntästä jotain vähän enkuks ja sit ninq vähä tällä...siis mikätäänytninQon..tää, siis suomex.

Kokeilin myös ohimennen tuo uuden ja ihmeellisen "Burger Kingin". Aika vitun, VITUN !!! outoa !!!
Vittu !! Mäkissä on sentään joku alkeellinen järki ja käsitys siitä mitä tehdä ja mihin mennä, mutta Burgerkingissä ? eheheheheeeeiiiiiiii !!! Jaaaaaa vitut !!

Siellä mennään siihen sivuun venaan, että sinut huudetaan takaisin kassalle !! Ja jos siinä on joku ääliö tiellä niin ...bääd faking lak.
Ja se vessa !! Se saatana avataan sillä vitun, helvetin, saatanan, perkeleen, halvatun vitun kuitilla !!!!?? Laik....W T F !?!?!

Onhan kieltämättä hieno ja khuuli ja moderni ja scifistinen ratkaisu, mutta.... miksi ei vain antaa kaikkien käydä siellä paskahuusissa ? ihan niinq....junou, ilmasex ?!?!
Miksi kauppakeskusten yms pitää aina (ja mäkkien ja bk:n yms) pihdata niitä vessojaan tuollatavoin ??!

No jokatapauksessa, ruoka / "ruoka" oli kyllä ihan jopa odotettua snadisti jos ei parempaa niin ainakin vähän Mäkistä poikkeavaa. Ja valitsemani burgeri oli kieltämättä, verrattuna Mäkin veteliin ja vettyneisiin limppuihin, aika hyvä ja sellainen "oikean" hampurilaisen oloinen.... tekele. Se kieltämättä muistutti jo vähän sitä mitä burgerin tulee kai ollakkin ja se oli hyvin iso ja tuhti, isompi paljon kuin "big" mäk, joka nyt näyttää vain .."mäkiltä". Ranskalaiset... muistaakseni parempia kuin Mäkissä ...ja sitten !! heheii !! aivan mahtava juttu muuten, nyt voin varauksetta kyllä kehua Burger Kingiä tässä "keississä" !!! Nimittäin, kävi niin, että kun hampparini saapui siinä laatikossaan, pelkäsin jo, että joudun syömään käsin tai yrittämään taiteilla jotenkin niistä serveteistä joku ..."pidike" ?... millä pitää sitä lättyä kädessä, mutta !! kuinka ollakkaan, paljastui hampurilaisen pahvilaatikosta jotain aivan odottamattoman hyvää ja nerokasta, kerrankin tässä elämässä joku muukin kuin minä, oli ottanut jotain huomioon!! siellä nimittäin oli SIIS SEN PAHVIN SISÄLLÄ JA LISÄKSI !!!!! (saatatteko edes uskoa!?!?) jumalauta ......paperiinkääritty hamppari !!! Jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaiiiiiiiiiiiiiiii jiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaa MahtavaAAAAaaaaaaaaaaaAAA !!!

Kiitos Kingi, kiitos !!!

Vitun ...maaaaaaaaaaaaaaaaaahtavaaaaaaaaaaaaaaa.

Kerrataan siis vielä: siellä pahvikotelossa oli sisällä hampurilainen joka oli vielä sen laatikkonsa lisäksi kääritty ..taisi olla puoliksi (tuo on jo lähes aitoa neroutta, lähes minun tasoani) siihen sellaiseen hampparipaperiin !! Ei tarvinnut kuin olla likaamatta käsiään ja alkaa varovaisesti maistellen ...syödä !!!

Olen unohtanut raportoida aiemmin, mutta sanotaan nyt sitten: ne on saatanat menneet lopettamaan Kampista sen kehumani (ja näköjään KAIKKIEN MUIDEN haukkuman!!) Scanburgerin !! Ja se on korvattu Burger Kingillä.
Laik....W T F ?!?! Mikä juttu tämä tälläinen taas on ?! Missä on minun vitun skanburgerini !!?? miiiissä se on? missä !!?
Missä on skanburger !? missä !!? (Paitsi siinä Keimolanportissa, mutta ..kuka vittu siellä käy !?)

No eipähän tarvi ainakaan, kuvitellakkaan! syödä / syvänsä -suomalaista kebappia ! Huh !! ...oioijoijoijoijoi hahahaa hetken ehdin jo pelästyä, että "käääääk!! täytyy taas syödä kotimaista ja helvetin hyvää pitakebappia....eeeeeeeeeeiiiiiiiii".
Mutta onneks, luojan kiitos!! olivat menneet häätään ne vitun Lapin ketkut Stadista kebappeineen. Wiuh.

* * *

Yksi asia joka minua aina ällöttää stadissa, vaikka yrittäisin sitä välttää ja yrittäisin ooooiiiikein ymmärtää niin on ruotsinpuhujat !! Vittu että se sitten vaan jotenkin risoo kuulla niiden mulkkujen puhuvan sitä typerää käpyaivoista ja naurettavaa kieltään ikäänkuin se olisi "all cool n shiiiit". Vittu se mitään "cool" o. Saatanan ...kusilärvät.
Ja kuulee sitä täällä susirajan yläpuolellakin. Niitä on kuten juutalaisiakin, kaikkialla. Luullakseni Ruotsalaiset luulenee edelleen, että tämä(kin) on ruotsia tai ainakin jonkinlainen osa sitä.

Luullakseni....meidän tulisi hyökätä ruotsiin.
Saisi meidänkin sotakoirat reaalikokemusta lähi-idästä ja muslimien "taktiikoista". Eli siitä kuinka ne juoksee kohti, räjähdevyössään, huutaen "allaaaa hu ackbaar".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti