torstai 8. tammikuuta 2015

Saksan MaMu-mielenosoitus

Sanon nyt samalla muuten, kun puheeksi tuli tämä aihe, että mitä tulee uhkiin... Muslimit ON uhka !! Ne on kuin tehokkaampi ja militaristisempi versio jutkuista. .....mitä ne periaatteessa ONKIN.

Ja tuossa tuli juuri eilen tai toissapäivänä kolmosen 10-Uutisissa juttu Berliinistä tai jostain, jossa oli osoitettu mieltä maahanmuutosta. SiinäKIN oli juttua painotettu puolueellisesti. Ensinnäkin se uutistenlukuakka SANOI sanansa suurinpiirtein näi :

"Saksassa on osoitettu mieltä Maahanmuuton PUOLESTA ja ...myös sitten sitä vastaaan....blääblääblää..."

Sanoja painotettiin tuollatavalla. Ja se vitun tihrusilmäinen reportterin kääpiö joka sitä juttua siellä langanpäässä selosti, koetti parhaansa mukaan änkyttää asian ...yhä-jumalauta-edelleen!!! edelleen, maahanmuuton ja sen "kannattajien" hyväksi (niitä kannattajia... missä niitä lienee ?! Ovat kai menneet piiloon johonkin... kiven alle tai johonkin). Hän esitti asian niin, että siellä on nyt suorastaan saavutettu joku vitun riemuvoitto taantumuksen pimeitä Sith-voimia vastaan ja kohkasi lähes hurmoksessa, kyrpä suorana ja limaa erittävänä, sitä kuin siellä nyt kokoustaa kaduilla (koska...missäs muualla !!? dooooiih) valtavat Vasurilaumat, kuten laiduntava Gnuut..... ja mölyää neekerten ja muslimien yms puolesta. Vit..... olkoon.

Ikäänkuin näin todella olisi ollut !!! Itse uskon ja veikkaan ja toivon, että "äärioikeisto" olisi vain saapunut paikalle ja tehnyt sen mitä yleensä aina eli seissyt siinä vähän aikaa paikallaan ja pitänyt kylttejään näkyvillä ja täten "provosoinut" mäyräkoiran tai laiskiaisen älyllä varustetut Vasurin kurjimukset käymään armotta kimppuunsa. Huutaen tietysti kurkku suorana, paitsi "allaahu...blääblää" niin sekalaisia muitakin taisteluhuutoja. ( Kuten ehkä "Mein Kampf!" tai jotain..).
Siis nämä Vassukat ei ne "oikeistolaiset".

Vasurit on kuten jutkut ja naiset ja rikolliset ja sekalaiset muut vitun kusilärvä-paskiaiset - luonnon omia "projisoijia". Eli olentoja jotka näkevät muut omina itseinään, heijastavat kaiken kuvottavan ja paskaisen ja ärsyttävän ja pikkumaisen ja ilkeän ja alhaisen ja julman ja kusipäisen ja typerän ja lapsellisen piirteensä "vihollisen" päälle ja uskovat sitten, että se on siitä toisesta kotoisin. Periaatteessahan tuo on yksi mielisairaus jo sinänsä ja ainakin merkki jostain sellaisesta.

Ja median kusirotat kehtaa, kehtaa!! saatana aina raportoida (lähinnä kai vanhuksille, koska meihin moderneihin tämä paska ei enää pure!! ei - sitten -yhtään !!) asian niin, että Vasurit oli jotain vitun pyhiä uhreja (kuten jutkutkin silloin kun se vasemmalle passaa) ja Hirviöt Oikealta tuli ja rupesi riehumaan. Kun asia todellisuudessa oli yleensä aina TÄYSIN PÄINVASTOIN !!!!!
Eli kuten ...jos tappaja sanoisi ammuttuaan juuri jokun (esim ranskalaisen sian katuun) että "en se minä ollut !! vaan se ampu mut!". Väitehän on tietysti täyttä paskaa ja kaheli ja umpi hullu ja verta nenästään kerjäävän kusipäinen. Mutta haaayyyy! sellaisia velikultia ne on. Vasurit.

Ne on kuin ihmisten kielen, ja tavoille, oppineita ..jotain ...vitun liskoja tai jotain. Ne tietää suurinpiirtein miten ihmiset puhuu ja mitä sanoja ja käsitteitä ne käyttää ja miten ne maailmaa hahmottaa ja mitä ne missäkin tilanteessa odottaa yms ja ovat opetelleet käyttämään tunteetta ja surutta ja vailla minkäänlaista häpeää, hyväkseen näitä asioita. Kuten psykopaattikin. Se osaa näytellä ihmistä, mutta ...siellä ei vain ole ihmistä sisällä.

* * * * *

Antakaa nyt jo helvetti sentään periksi vitun median hölmöt. Tai saamme taas kerran taistella jossain vitun sodassa ennenpitkää. Ja ihan omissa nurkissakin vielä !! jee !! Sopii laiskoillekkin.

Mainittakoon vielä että ; siinä jutussa näytettiin myös sitä jotain isoa kirkkoa, jossa palaa yleensä aina valot (oliko tämä ehkä sittenkin Köln? tai jokin... vitut se mikään Berliini ollut) joka nyt mielenilmauksena sammutti ne perkeleet !! Jonkun vitun saatanan rullahuulen neekerin ja perkeleen vitun päänkatkoja muslimin takia !!
Haistakaa saatana vittu !!!

Jos Jeesus tai joku niistä olisi todella olemassa ja tulisi takaisin niin ...luulen, että saisitte vähintäänkin miekasta tai ainakin satikutia oikein olan takaa. Vitun lierot.
Miksette samantien ajele anustanne posliiniksi (ei toki paha juttu itsessään...) ja valkaise sitä (..cool) ja rasvo, ja sitten pyllistä pedofiili-terroristi-vuohennussijaählämien suuntaan ? Miksei !

Kuka tätä kaikkea oikein "orkestroi" ? tai ohjailee ?! Vai hallitseeko tätä enää kukaan ? Juutalaisetko siellä varjoissa taas piilee? vai... mikä vitun "illuminati" sieltä oikein löytyy?!
Perkele mitä vitun ääliöitä.

Tulisi sitten äkkiä, jos on tullakseen, se uusi jääkausi. Siinä on paljon toivoa.

Kuvottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti