perjantai 30. tammikuuta 2015

Rihanna & vaatteet

http://www.iltalehti.fi/oho/2015013019114803_oh.shtml

Hyi hevon helvetin vittu tuotakin neekerilehmää !!! saata... siis sry eksyin heti aiheesta vähän sivuun. Piti sanoa, että: mikä ihme tuokin on ? että neekeritär riisuu ? oli syy mikä hyvänsä.
Neekerithän nimenomaan pyrkivät vaatteista aina eroon ja ulos, mahdollisimman nopeasti. Neekeri ei kai käsittääkseni käsitä / ymmärrä sitä, että mikä tarkalleenottaen ON vaate. Ehkä jo siksi, ettei niitä ole kai koskaan tarvinnut siellä tasangoilla ja aavikoilla ja viidakoissa.

Olisi pikemminkin uutisoimisen arvoinen juttu jos jossain joku neekeri pitäisi vaatteita päällä ! ja oikea jymyjuttu siitä paisuisi jos ne olisi vieläpä oikean kokoisia !! eikä kuutta numeroa liian suuria.
Ja tätäkin kaikkea jauhonaamanuoret menevät ja apinoina kopioivat.

Toisaalta jos sen osaa, jos on tyylitajuinen ja hyvä pukeutuja ja todella saa liian ison vaatteen näyttämään oikeasti hyvältä niin miksei, mutta yleensä tulos on lähinnä myötähävettävän kamala. Sellainen spurgu-luuk, mitä ennen olisi nimenomaan pyritty välttämään.

No... jokatapauksessa. Täytyy sen verran kehua neekeriä (tai kuka tämän onkin saanut aikaan), että: ne ei enää ole pitkään aikaan pomppineet, ylös-alas. Ei punaisilla matoilla eikä kai oikein ostoskeskuksissakaan. Ja se on 1 niitä asioita mitä ne siellä emämaassaan tekee. Ne pomppii ylös ja alas ja ylös ja alas. Yleensä niillä lienee liian kiire murhaillessaan ja ryöstellessään ja tuhotessaan kaiken ympäriltään, pomppiakseen, mutta kyllä ne kai aina välillä jaksaa vielä ponnahdella.
Siihen neekeri kyllä kelpaa !! oikein mainiosti !
Pomppimiseen.

Ja P.s -Ja SITÄ ei luojan kiitos ole kukaan valkoinen spede vielä käynyt apinoimaan !! huh ! (luullakseni vain sen takia, ettei valkoiset pysty yleensä pomppaamaan yhtä korkealle kuin nuo kengurumaiset ruskeat sammakonnaamaiset oliot eli neekerit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti