keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Rauhanuskonnon päivittäinen teloitus

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012019053564_ul.shtml

Kulttuurejamme, Valkoiset Läskit, Rikastava Rauhanuskonto™  on TAAS tehnyt sitä mitä se "parhaiten" tekee. Eli teloitellut jengiä !!

Jeee.

Meinasin myös pistää tähän linkin LiveLeakissa olevaan teloitusvideoon, mutta olkoon. Se etoo jo minuakin niin paljon, etten nähnyt mitään syytä sitä "postata". Mutta jos sen joku haluaa nähdä niin siellä se on, muutaman sivun kun kelaa ajassa taaksepäin. Siinä Ählämit lyö naiselta pään irti isolla miekalla, keskellä tietä. Ihan jokapäiväistä ja tavallista ja täysin Maltillista™ Muslimimeininkiä.

Vittu mitä saatanallisia elukoita !! Tsiiiiiiiisus !! Ei voi muutakaan sanoa. Koko rotu, tai rotujen kirjo, mitä niitä Ählämeitä nyt on, pitäisi yksinkertaisesti vain pyyhkäistä pois Maan pinnalta. Se poistaisikin jo samantien, suurimman osan; sodista, teloituksista, taikauskoisesta kiihkoisasta Fundamentaalisesta Typeryydestä, pahuudesta, likaisuudesta, oppimattomuudesta, alhaisesta älykkyydestä, seksuaalirikoksista, sekalaisista murhista, huumeiden alkuperästä ja vaikka mistä muusta.

Mutta ei !!

Ei !!

Pitää "sietää" ja "suvaita" ja vaikka mitä muuta. No..... tsiigataan, miten mielellään sitä Vasurivajakit sitten sietelee kun ählämin miekanterä on heidän typerällä vitun Hipsterin kurkkuparrallaan !! Hah ! Sittenhän sen näkee.

Tottahan toki siitä Paholainen, Vanha Vihtahousu, suuttuu jos ja kun hänen lapsiaan aletaan oikein kunnolla rangaista ja teloittaa, mutta.... mitä sitten ?! Viis siitä. Suuttuu se jokatapauksessa !! Kuten jutkut ja "Ylimystö-Älymystö" Vasemmisto Suvaitsijat, aina ja kaikesta.

Vittu, että on alkanut taas, ihan uudelleen, vituttaa kaikki tämä suomen mädätys. Neekeriä ja Murjaania ja Ählämiä ja Ryssää ja Virolaista ja mitä vain muuta kuin paikallista, on jo joka-vitun-nurkassa ja pielessä. Nuoret on pelkkiä ostoskeskusten oven eteen räkiviä ääliöitä. Vailla mitään käsitystä kai juuri mistään? ja omaavat vahvoja tendenssejä eli taipumuksia Neekeriyteen ja muuhun vitun pimeään primitiivisyyteen. (Enkä usko nykynuorten käsittävän lainkaan mikä on "tekijänoikeus")

No, Suomi oli kai ns "eliitin" mielestä vähän liian rauhallinen ja kaikki liian helppoa, joten se piti saada vähän etnisesti väriseväksi ja siististi khuuliksi ja monenkirjavaksi sillisalaatiksi ! Josko sieltä kirjavuuden seasta vaikka löytyisi joku joka voisi meitä paimentaa (kuten mussuttimet varmasti ilomielin tekisivät), koska suomalaiset eivät tunnetusti osaa itse itseään hallita. Täytyy aina Maahantuoda joku kyykyttäjä. Jollei sitten löydy jotain ...Käteistä ja kumppaneita, anastelemaan ja komentelemaan ja ryssimään.
Historiasta opimme, että historiasta emme opi "
- Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti