perjantai 16. tammikuuta 2015

Paskasäkkihousut

Siis....mitä ninku vittua ?!

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2015011519026557_fd.shtml

Ensinnäkin: tuolla tyypillä on aika vitun terävä kulli !! Shän on kuin veitsi. Ja toisekseen; kuka HELVETTI haluaisi tuollaisen "paskasäkin" ?!
Siis...tuohan on vain kiertoilmaus "vaipalle" ...eikö? joten...... onko tuon keksimisessä jotain erityistä järkeä tai visiota....
Tää on taas niin tätä.

Toisaalta Modernit Ihmiset on kieltämättä niin vitun tyhmiä ja tyhjiä, että ne varmasti alkaakin kyllä aikanaan laskea paskansa ihan vain reilusti ja Luonnollisesti (LuoMu) housuihinsa. Siihen on seniiliydessä jo Edistytty.
En epäile yhtään.

Kaikki mikä ennen oli hävettävää tjms, on nyt "cool" ja "in". Joten .... . . .. ...miksei olisi siistii paskantaa housuun ?
Koska... miksei ?!

Kuten neekereille ja muille, ja Vasureille -kaikki ON khuul ja okhei ja nou-proplem.

Ja vielä ; miksi ihmeessä tuossa oletetaan, että esim minulla, olisi "erektio" eli siis kulli jos totta puhutaan. Siis kullihan toki ON !! mutta miksi se olisi erektiossa ? koko ajan ?.... täh...?...
Ja arvatkaapa mihin Muslimit käyttäisi tuotakin ?? Thäääät´s rait !! pommien kuljettamiseen.
Ne kulkisi pommit perseessään (kuten varmaan nytkin) kaiket päivät ja yötkin vielä ja halveksisivat meitä "Jumalattomia ja Tyhmiä Länkkäreitä" jotka kulkee taivaalla ja avaruudessa, sillävälin kun Kehittyneemmät ja Älykkäämmät Muslimit (Pyhimyksiä!!) kaapii vasemmalla kädellä persettään ja kyyhöttää Moskeijan matolla, kumarrellen jollekkin 5000 vuotta sitten eläneelle ja kuolleelle Terroristi-Pedofiili-Päänkatkoja-Hullulle. Fukken aye !!

Ja uskon myös, että Muslimit kulkee "pallit tanassa" tai mulkut erektiossa. ...luultavasti lähes koko ajan. Eritoten jos lähellä on pieniä lapsia ja mieluiten poikia. Tai vaihtoehtoisesti ehkä jokin saastainen elukka, kunhan se EI ole sika!! -ehkä jokin lammas tai vuohi tai jotain....tai miksei Ryssäkin kelpaisi, pahana päivänä.

Sitäpaitsi, eikö Muslimeilla ole myös tapana paskantaa ihan muina miehinä ns "housuun" ? Ja sitten suomen kodissaan, kotiin mennessä, kaapia ne jotkin sammarit tai Modernit Superkhuul-hinttifarkut tyhjiksi sillä vasemalla kädellään !?!? (Mielenkiintoista muuten, että se on todella tuo VASEN se käsi...).


P.s Omistan itsekkin parit "superkhuulhinttifarkut" eli ei niissä sinänsä mitään, kunhan ne ei ole ristiriidassa kantajansa kanssa. ...   .....tuo ei ehkä ollut, muuten, hirveän hyvin funtsittu lausahdus.....no, mutta menköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti