keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Aamun uutisia (osa.....5?)

Uutisista hyvää huomenta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012819100874_uu.shtml

Nurmisen Pasi on piessyt jonkun ämmän ! Ei yllätä. Kyse on kuitenkin aikamoisen tulisieluisesta kuumakallesta joka ärähtää ja räjähtää mitä pienimmästäkin ärsykkeestä.


* * * * *

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719095793_ul.shtml


Jaaha. Ja nyt on taas "se aika vuodesta". Eli se aika kun aletaan kollektiivisesti vollottamaan ja muistelemaan Juutalaisten kohtaloa MS-kakkosessa.
Ei voisi ninq vähempää kiinnostaa.
Miksi kenenkään muun kohtaloa ei ikinä volloteta noin? miksei kenenkään muun kohdalla tehdä poikkeusta? esim kaasukammioissa (mikäli niitä todella oli, ja yhtä paljon kuin on väitetty) lopetetuista homoista ? miksei niitä muistella ja surra näin ?
Vitun typerät, kusipäiset, tekopyhät lehmät !! HAISTAKAA saatana VITTU !!

Ja painukoot juutalaiset vittuun tai kaasukammioon. What-the-fuck-ever.

Kuten suosikkiblogaajanikin sanoi, juutalaisilla on asenne ongelma. Ja jos he todella haluaisivat ratkaista tämän "miksi meitä niin vihataan" juttunsa ja olla muiden kanssa ns "hyvää pataa" -niin jutkut: teidän on otettava lusikka rumaan rotan käteenne ! Ja lakattava valittamasta ja odottamasta, että kaikki muut tekee AINA ja KAIKEN teidän puolestanne (lähinnä Anglosfääri) ja sittenkään te ette koskaan, ikinä kiitä, koska olette mielestänne "ansainneet" sen ja vielä vähän päälle, koska olettehan te sentään, härre gyyd! sitä "Valittua Kansaa" !!!

Ja miksi juutalaiset joutuivat ensinkään, mihinkään vitun kaasukammioihin tai sorakuoppiin yms ?! Lähinnä siksi, etteivät TEHNEET ITSE MITÄÄN !!! Seisoivat tumput suorana, tuijottaen eteensä ja odottivat toimintaohjeita ympäristöltään, ja se käski mennä kai sitten kaasu-suihkuun.
Eli tässä nyt taas valitellaan tosiasiassa juutalaisten totaalista kyvyttömyyttä ja lapsenkaltaista avuttomuutta ja pelkuruutta ja sitä, että valkoiset ei tarpeeksi säälineet niitä silloin. Mutta arvatkaapas mitä, mulkut ?!?!? kaikki tällainen jutkujen kohottaminen kohti taivasta ja pyhäksi tekeminen ja muu hömppä, vain ärsyttää meitä ja tekee ihmisistä TAKUULLA ns "antisemiittisiä". (Joka ei todellisuudessa, HUOM !! T O D E L L I S U U D E S S A !! tarkoita mitään vaan on Juutalaisten keksimä valkoisten höynäytys-sana. Joka tehoaa jostain syystä kai teihin muihin ? Minä en välitä siitä vittuakaan. Sen kun kutsutte anti-semiitiksi. Olenhan minä toki kai sitten sitäkin, en pidä juutalaisia minään enkä takuulla minään vitun "valittuina" haha ! valittuja !!?? hahaaaaaaaaa...ou boi.)

- Välihuomautus! -

Hei, miks teitä muita on aina niin helppo huijata ?! hei !...heii ?..kuulikko ? miks !?

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/terveys/2015012619089531_tr.shtml

Taas yksi itsestäänselvyys "selvitetty" tieteellisissä tutkimuksissa. Eli: kissa-ihmiset on neuroottisempia ja älykkäämpiä kuin koira-apinat. Nou faking wei?

Kapteenikin on ns kissa-ihminen ja älykäs jne.
(Onhan minulla avataarinakin tuo ns "Jihad-kissa". Jota hieman itse parantelin aikoinaan.)

* * * * *

Ja sitten on tämä.....

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719099956_ul.shtml

Elikkä nyt nuo(kin) vitun ruskeaperseapinat aikovat saatana TAPPAA / murhata pikemminkin, tuon valkoisen ...tavallisen naisen. Siksi, että se on vienyt ilmeisesti maahaan kokaa. Sou fakin what ? entäs sitten ? ja mitä se teille kuuluu saatanan kusipää "Viranomaiset" !?!? Omistatteko te de facto, tämän maailman ? Sorry, mut ; synnyinkö minä siis maailmaan jonka OMISTAA jo joku muu kuin Jumala ? ja siis ...vain teillä on OIKEUS sanella täällä, mitä saa olla, mitä ei saa, mitä saa ja mitä ei saa -sanoa tai ilmaista tai maalata tai kuvata tai tehdä jne jne jne jne !?!??!!?

Vitun demoniapinat.

Tuo akka tulisi pelastaa, jollakin seals tai swat tai mitä näitä läskipää joukkoja nyt sitten onkin. Jos niitä vittu johonkin kannattaisi ja voisi, jopa oikein käyttää niin miten olisi? nämä tällaiset tapaukset joissa joku länkkäri on ongelmissa noiden alempien apinoiden tiukkaperse ja tiukkapipo hevonpaska maissa ?!?! Oisko mitään ? jos käväisisitte vapauttamassa hänet tuolta helvetinreiästä ja rankaisisitte jotenkin noita apinanperkeleitä, kun ovat kehdanneet teljetä valkoisen linnaansa, ja noin yhdentekevästä syystä. Joka ei edes liity mitenkään mihinkään. Vielä jos tuo pitää paikkansa, että sen on tuohonkin tekoon pakottaneet jotkin vitun luihut !??

Annateko siis todellakin, taas, tuonkin valkean näivettyä ensin jossain vitun viidakkosellissä kuin jokin alhainen rotta ja sitten tulla saatana noiden vitun kilipäiden MURHAAMAKSI, koska.... koska LAKI sanoo niin !?!? Haha hahaha haaaaaaaaaaaa ...ei vittu...saatana sentään.
Haistakaa vittu !! sen "lakinne" kanssa saatanan alhaiset ketkut !! Vittu mitä kusipäisiö pakanoita perkele !!

Ilman vittu valkoista, olisi nuokin halvatun neekerit vielä jossain vitun, perkeleen, helvetin, saatanan puussa !! P U U S S A !!! ja tökkisivät toisiaan tikulla perseeseen ja nuoleskelisivat sammakoita ja palvoisivat kuuta yms. Tosin tekeehän ne sitä edelleenkin !! mutta edes vähän hillitymmin.

Arvatkaa muuten, olisiko tilanne toinen jos kyseessä olisi joku...uuu ai dount nou esim jokin RRIIIIIKAS mulkku kuten joku niistä Hilttoneista ?! tai kenties Rotchildi !?!? Aahaha Aaaaaaaaaahaha ahahaaaaaaaa..... jea rait! rot-vitun-tshaildit ?!! tai ylipäänsä kukaan jutku ! Luuletteko, että NE antaisi (ja sitä se ON!! ANTAMISTA!) luuletteko, että ne antaisi noiden saatanan käärmeen-nussijoiden ja syöjien, vittu TELOITTAA yhtäkää omistaan !?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?
?!?!?!?!!?!?!?!?!? ?!?!!?!?! ?!?!?

?!?!?!!?!?

Mistään syystä ! Ikinä.
Vittu ei tod !!

Tuo olisi haettu tuolta vaikka jollain mitä-ei-Virallisesti-ole-olemassakaan aluksella ja niputettu muutama viiripää ihan vain ...siksi ! Jos näin olisi, mutta kun kyseessä on joku yhdentekevä Hoi Polloin läskimuija niin...heeeyy, wtf !? Mitäs sitten !?

Siinä sitä on ! Valtion avuliaisuutta ja hyödyllisyyttä yms. Kun SINÄ TARVITSET SITÄ niin mitä luulet, missä se on ? näkyykö mailla / halmeilla ?!!? Ei totta vie, mutta jos SE TARVITSEE SINULTA jotain, iiiiiiiiihan mitä vain niin annas olla jos se jokin ei ole perillä niinkuin just-eikä-melkein sillä sekunnilla kun "pitäisi" !!!!
Kauanko te vielä aiotte luulla, että Hallitus / Valtio on jotain hyvää ja täten ei-Lusiferista / pahuutta !?!? Hei ! kauanko !?? Kauanko sitä tarvii vielä venata ?!? Hau long !?

Se käyttääkö joku huumeita vaiko ei, on ihan täysin ja totaalisesti vain ja ainoastaan hänen oma asiansa eikä yhdenkään, kenenkää muun. Ei ns "ristin sielun". Ja apinakansa joka on valmis teloittamaan, tappamaan, murhaamaan, viemään elämän ja hengen ja olemassaolon siltä joka siirtelee jotain vitun huumepölyä paikasta toiseen... no...mitä siihen sanoa ? Ne pitäisi "nukettaa" -pommittaa koko vitun roskajoukko. Ne ei ole sivistyneet yhtään mihinkään. Ne ei ole tulleet kaikesta valkoisten niille antamasta ja opettamasta ja näyttämästä -hullua hurskaammaksi.
Ihan samoja epä-inhimillisiä perkeleitä ovat kuin sinä päivänä kun ne ensikertaa valkoiset näkivät, ja saivat takuulla jonkun vitun myrkkynuolikuuron niskaansa ja sitä typerää vitun mälväystä mitä tuokin kieli on.

"Mmäää m-mmlkäm-nää mmtsolk´n ooiiii -mmm äää, m älkn äää"

Vittu ne aikovat saatana AMPUA teon eukon.......?..... ei tsiisus vitun vittu. Saatanan kusiaiset. Jokaisen teistä vitun käpyaivoiset imbesillit jotka tuollakin olette kommentoineet saatana tuon teon PUOLESTA ja tuota naista VASTAAN... pitäisi joutua ehdottomasti katselemaan paikanpäältä tuota vitun raakuutta. Ehkä SITTEN teillekkin alkaisi mennä joskus jotain TODELLISTA jakeluun eikä vain Valtion päähänne suoltamaa propagandaa. Vitun aivottomat typerät sieluttomat, tyhjäpäiset pässit !!

"Hän joka on synnitön, heittäköön(ampukoon) ensimmäisen kiven (luodin)"

Huumepulveri VS elämä.

Kas siinä oiva osoitus Luciferin joukkojen eli Valtion, "inhimillisyydestä" ja realistisuudesta ja siitä, kuin he ovat "sinun puolellasi".... mut kuitenkin ninq siis sua vastaa?...tiätsä...siis ninq... jos sä ninq et tee ninq ne ninq sanoo ja sillee ja sit siis tiätzä jos ne vaanniinku ei tykkääkkä susta ja päättää, et tapetaantoi..ja näin.. siis ninq sillee ?
(Ja ; siis ninq sut tietenkin tapetaan sun omilla fyrkilla !! itsehän olet, vitun tolvana, kustantanut niille kiilusilmäisille kusihulluille ne aseet ja ammukset yms !! faking stupidó !)


Time to nuke Indonesia !!? Huh ?...no ?...fuck you !

* * * * *Jurtta (sic!) Urpilainen, joka tuossa kuvassa ajattelee (ja lähes itsekkin asiaa ihailee) sitä kuinka vitun totaalisesti meitä on jymäytetty ja kusetettu, lausui näinkin viisaan ajatuksen kuin, että "Suomelta ei kukaan voi ottaa pois, näitä jotain hevonpaska vakuuksia" !!
Jaa ....jaa siis tä? mi... jaa ei .v.... jaa siis ei "voi" ? vai !? Notta totta hevon-vitun-munassa VOI ja ottaakin mitä todennäköisimmin !!
Ja mitä helvetin "vakuuksia"... mistä te taas oikein jankutatte ? saatanan mooronit ?

"Nehän" voi yksinkertaisesti vain...ninq...junou.. olla maksamatta takaisin !! Siinä kaikki.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/perhe/2015012719097221_pr.shtml

Suomalaiset isät !! nyt HUOMIO ! Ne ovat teidän jäljillänne !!

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719097108_ul.shtml

Päivittäinen Rauhanuskonnon  eli Terrorismin / islamin / isisin veriteko / räjähdys / pommitus / teloitus.
Ei mitään uutta, ei mitään nähtävää.
(Tosin; ei kukaan mistään vitun Libyasta välitä paskaakaan).

Ja vielä P.s tuolle viimeiselle jutulle ; kyllä tuo on ite asiassa Rauhallinen, toi Rauhanuskonto. Ei perkele ! ei sitä voi kyllä kiistääkkään !Näihin kuviin..... näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti