perjantai 16. tammikuuta 2015

Oulun Kirvesmies

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015011619033476_uu.shtml

Ja sitten oli tämäkin "keissi".
Eli Oulussa joku ilmeinen "Somppu" oli riehaantunut kirveen kanssa ja sai Suomen Siat oikein ampumaan ittensä !!

Jo nyt on perkele !!

Mikä ihmeen tapahtumien suma tässä onkaan ollut viimepäivinä!! Ja Ranskassa on TAAS !!! jumalauta TAAS!!! ollut joku uusi panttivakidraama, ja sitten oli se Belgian rähinä...ja ...ja vielä mitä !? Seuraavaksi...?...Tampereella nääs, räjähtää joku mustamakkara koju ? tai kenties joku heittää KELA:n ovea tai ikkunaa kourallisella pikkukiviä ?! W T F ?!!?

Mikä juttu..tällainen on? Ihmiaanit sekoaa !! repeää liitoksistaan !! Tämä Moderni Ilmasto....se on brutaali juttu.
Se pistää pään(kin) sekaisin.

* * *

Itselleni tuli välittömästi mieleen, kun luin ensikertaa tästä Oulun Kirvesmurhaajasta / surmaajasta, että "ahaa... suomen osaston, matalan intensiteetin paikallinen isku ´Jihadisteilta´ tjms". Ja luultavasti en ainakaan ihan TÄYSIN ole väärässä.

Täytyy kyllä toisaalta nostaa hattua tuosta päättäväisyydestä!! Äijä koetti kuitenkin vielä viime metreillä hakata silkaksi paskaksi kokonaisen patalijoonan tai armaadan, sikoja koirineen !! pelkällä kirveellä !! Riispekt !!

Mutta mikä tämä(kin) Terrori-iskun oikein laukaisi liikkeelle? kenties Mudslimi loukkaantui pajatsosta ? tai näki kaljaa ja sitten punaista ? ...M I T Ä ?

En tiä...outoa, lähes sääliks käy. Sekä sikoja, että tuota kirvesmiestä.

Mitä mahtaa Monikultturistit Kukkahattumulkut nyt pähkäillä ja uneksia !!? Hahahahahaaaa.. voihan pojat !

Mainittakoon muuten, että minulle tuli myös ensikertaa tästä kuultuani, mieleen yhtä nopeasti kuin tuo yllämainittu, se että "jahaa...kyseessä saattaa, ehkä, olla Perus Suomalainenkin.." sillä tekotapahan on lähes klishee suomessa. Ainoa kliseisempi olisi kai puukottaa joku moralla, krillijonossa tai heittää parvekkeelta

Ihmisiltä täytyy varmaankin takavarikoida ( sehän on, äfter ool, "Hallituksen" tehtävä ja tapa ja juttu tässä elämässä. Varastaminen ja kiusaaminen ja ahdistelu ja vapauden estely ja sääntely jne ) kirveistä terät. Ja jättää, toistaiseksi, pelkkä puinen tai polykarbonaattimuovinen varsi jäljelle.
Kunnes !! kunnes silläkin käydään joku klupuamassa kuoliaaksi (luultavasti Muslimien taholta). Sitten sekin voidaan ottaa pois.

Ehkä saamme lopuksi (lopuksi?)  pitää hallussamme lähinnä teippiä ja ilmapalloja ja ehkä pari nastaa jos olemme saaneet Virallisen Luvan. Kunhan niitä EI kanna mukanaan "Julkisilla Paikoilla". Eli näyttämöllä jossa siat saalistavat. Ne ei halua muita apajilleen.

Ja on PALJON asioita joita Hullu voi tehdä ilmapalloilla, teipillä ja nastoilla. MäkGaiverkin pystyisi niillä vaikka mihin.


"Sieltä missä on tahtoa, löytyy keinot"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti